Mauritius, Balaclava: Ravenala Attitude Spa Resort 4*+

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 181107
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Mauritius
Város: Balaclava

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
A sziget észak-nyugati részén, közvetlenül a türkizkék óceán partján, fekvő, 272 lakosztályból álló, gyarmati-trópusi, de egyben modern stílusú all suite szállodakomplexum, amely igazán fiatal, hiszen 2015-ben nyitotta meg kapuit a luxus körülmények között pihenni vágyóknak. A szálloda különlegessége, hogy óceán és folyó is körülveszi. A repülőtér kb. 1 órás transzferrel könnyedén elérhető.

Szolgáltatások
A resort az ínyencek paradicsoma, hiszen 10 tematikus étterem és számos bár hívogat megismerésre. A Madame Mingben ázsiai, az O for Ocean-ben nemzetközi, a Beach BBQ étteremben büfé, a Limeban japán, a lebegő Rivierában a víz felett tengeri és grill, a the bistrotban modern, a Kot Nouban mauritiusi, míg a Taba-J étteremben street food ételeket kóstolhatunk meg. Kikapcsolódást, szórakozást nyújt 2 teniszpálya, edzőterem, petanque, asztalitenisz, röplabda, mocktail workshop (alkoholmentes koktél), vízi ház, 1000 négyzetméteres medence napozóágyakkal, gyermekmedence, üvegfenekű hajó, snorkeling, vízibicikli és többek között aquagym is. Felár fizetése ellenében igénybe vehető csoportos kerékpártúra, kerékpár és scooter bérlés, tenisz oktatás, halászat, PADI merülés. Az Ayo le Dodo miniklubban a 3-12 éves gyermekekre is számos szórakozási lehetőség vár: arcfestés, kültéri mozi, kincsvadászat, show, kreatív workshpok. A nagyobbak (13-18 év) a Teens Republic Klubban szórakozhatnak. A felnőttek külnöböző programokon keresztül megismerhetik Mauritius konyhaművészetét, zenéjét, átérezhetik magával ragadó kultúráját. A SPA részlegben a hangsúlyt Mauritius természeti értékei ihlették, és a kezelések, szolgáltatások felár ellenében vehetők igénybe. A WIFI a szálloda egész területén ingyenesen érhető el.

Elhelyezés
Kb. 60 négyzetméteres, balkonos, légkondicionált Couple suite lakosztályokban, amelyek 2 felnőtt, vgy 1 felnőtt és 1 gyermek befogadására alkalmasak. A szobák saját bútorozott erkéllyel/terasszal, LCD televízióval, minibárral, tea- és kávéfőzővel, hajszárítóval, zuhanyozós és kádas fürdőszobával, széffel felszereltek. Felár ellenében executive adults only lakosztály foglalható.

Ellátás
Félpanzió, azaz reggeli és vacsora büférendszerben. Felár fizetése ellenében all inclusive ellátás is foglalható.

Program leírás
UTAZÁS: Az Air France/KLM menetrend szerinti járataival Budapestről, egy európai átszállással, Budapest-Párizs/Amszterdam-Mauritius-Párizs/Amszterdam- Budapest útvonalon.
REPÜLŐTÉRI TRANSZFER: minibusszal vagy autóbusszal történik a létszámtól függően Mauritius északi részére. A repülőtéren helyi képviselet fogadja vendégeinket, majd transzfer a választott szállodába.
IDEGENVEZETÉS ÉS ASSZISZTENCIA: a fakultatív kirándulásokon magyar nyelvű idegenvezetés, az üdülés teljes időtartama alatt pedig magyar nyelvű telefonos asszisztencia.
CSOPORTOS INDULÁSI IDŐPONTOK
ÜDÜLÉS (11 NAP, 9 ÉJ): 2017.XI.30-XII. 10, 2018.I.11-2018.I.21, 2018.I.25-II.04, 2018.II.08-II.18, 2018.II.15-II.26 (12 nap, 9 éj)

9 ÉJSZAKA ÜDÜLÉS MAURITIUSON

1.-2. NAP: BUDAPEST?MAURITIUS
Indulás Budapestről a déli órákban, megérkezés a Sir Seewoosagur Ramgoolam Nemzetközi Repülőterére másnap a reggeli órákban, majd transzfer a szállodába és este vacsora a szállodában.
2. -10. NAP: MAURITIUS
9 éjszaka pihenés az előre kiválasztott szállodában. A szálloda nyújtotta szolgáltatások, animációs programok, esti showműsorok biztosítják a teljes körű kikapcsolódást Vendégeink számára. A tartózkodás során lehetőség nyílik egyes fakultatív programokra történő jelentkezésre. A fakultatív programokon való részvétel magyar nyelvű idegenvezetéssel min. 4 főtől lehetséges. A pontos dátum és árak a helyszínen, a helyi idegenvezetővel kerül egyeztetésre.
11. NAP: MAURITIUS?BUDAPEST
Kora reggel kijelentkezés a szállodából, majd transzfer a Sir Seewoosagur Ramgoolam Nemzetközi repülőtérre, majd hazautazás menetrend szerint Budapestre. Érkezés a késő esti órákban.

(02.15-én induló csoportunk a programozás terén kivételt képez, mivel ez a turnus 12 nap/9 éjszakás. Elutazás 02.15-én a reggeli órákban, érkezés 02.16-án a kora reggeli órákban, hazautazás pedig 02.25-én az esti órákban, érkezés Budapestre 02.26-án a reggeli órákban.)




Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállás,
- Félpanzió,

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás