Szuper előfoglalási akció! Thaiföld, Phuket: Club Bamboo Boutique Resort and Spa 3* reggelivel


Club Bamboo

Utazás áttekintő:

Ország:   Thaiföld
Város:   Phuket

Ellátás:   reggeli
Szálláshely:   3*
Utazás:   repülővel
Típus:   nyaralás

Kapcsolódó anyagok:

Időpontok és árak

Indulás
Időtartam
Ár
Teljes ár

Ft / fő



Ft / fő

Síbérlet
Pályaszállás
Pálya távolsága a szállástól:

Részletes programleírás


Phuket

A sziget kb. 540 négyzetkilométer, ami könnyedén körüljárható bérelt járműveken.Thaiföld legnagyobb szigete, amelyet a 700 méter hosszú Sarasin köt össze a szárazfölddel északon. A szigetnek számos népszerű tengerparti szakasza van, melyek közül a leglátvonyasabb a Kamala, a Patong, a Karon Kata), ezen felül romantikus és mesés eéhagyatott öblökre bukkanhatunk a sziget csendes pontjain.  
A kalandvágyóknak vízi-sí, jet-ski, bungy-jumping, go-kart, tengeralattjáró, rafting, tengeri búvárkodás és horgászat…stb …stb …stb …stb ajánljuk a fõ látnivalókon kívül.
Az év 365 napján a magyar nyárnak megfelelő hőmérséklet és időjárás fogadja turistákat. Végtelen, finomhomokos tengerpart, szikrázó napsütés és nyüzsgő éjszakai élet jellemzi a helyet, miközben számos izgalmas fakultatív programon vár minden ideutazót.

A legnevezetesebb látnivalók: Phi-Phi szigetek és a Pang-Nga-i természetvédelmi öblében található James Bond sziget. E két nevezetességet két világhírű Holywood-i produkció tette ismerté, bár rengeted a látogatójuk minden nap, semmi esetre sem szabad kihagyni!
Phuketen több vízesés, nemzeti park, kilátó, tengeri aquarium, gyöngyfarm, bevásárlóközpont található, mely mind alkalmas a kellemes kikapcsolódásra…de elvezhetjük az elefántagolást, vagy éppen egy feledhetetlen show műsor keretében megismerkedhetünk a hely történetével. 

Club Bamboo Boutique Resort and Spa ***

A Club Bamboo Boutique Resort & Spa szálláshelye a Patong Beach területétől (700 m) és a Jungceylon bevásárlóközponttól 15 perces sétára található. A szálláshely ingyenes Wi-Fi-vel ellátott, butik stílusú szállást és szabadtéri medencét kínál. A vendégek a wellnessrészleg kezeléseivel kényeztethetik magukat.

A Club Bamboo Boutique Resort & Spa vendégei ingyenes kétirányú transzfert használhatnak a Patong Beach-re. 

A Club Bamboo Boutique Resort & Spa szobái fabútorokkal és thai művészeti alkotásokkal büszkélkednek, valamint gyönyörű kilátást nyújtanak a Patong-öbölre. Minden légkondicionált szoba márvány fürdőszobával, műholdas TV-vel és minibárral rendelkezik.

A vendégek a fitneszteremben edzhetnek, vagy a medencében úszva felfrissülhetnek. Saját szobájuk kényelmében is élvezhetik a masszázsokat. Az utazásszervezői pultnál egynapos kirándulásokat és utazásokat szervezhetnek.

A Hidden Oasis étteremben válogatott thai és európai ételeket szolgálnak fel. A napi "happy hour" ideje alatt a sörök, a borok és a koktélok kedvezményes áron fogyaszthatók. Igény esetén szobaszerviz is rendelkezésre áll. 

 

Elhelyezés: standard kétágyas szobában 

Ellátás: büféreggeli

 

 

 

A részvételi díj a repülőgépek és a szálloda telítettségének függvényében változhat, emelkedhet, így érdemes máris foglalni! 
Kérje ajánlatunkat az Ön által elképzelt időpontra, szobatípusra és ellátásra mielőbb, hogy a legjobb árat adhassuk!

  

Figyelem! Kiscsoportos kedvezmény, már 8 főtől, ingyenes utazás a csoportszervezőnek már 20 fő után.
Kérje testreszabott ajánlatunkat!


További információk:


Egyéb hasznos szolgáltatások:


Szállodáknak: