Havanna és üdülés Varaderon: Four Points By Sheraton 5* és Blau Marina 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 192877
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:városnézés és üdülés

Ország: Kuba
Város: Varadero

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
a gyarmati kor jegyeit őrző, ugyanakkor modern, fiatal, 5 csillagos, több, mint 7000 négyzetméteren elterülő szálloda Havanna város Miramar diplomata negyedének szívében, a Quinta Avenida fasoros sugárút mellett található. A szállodából csodás kilátás nyílik a Miramar negyedre, valamint a Montebarreto ökoparkra.

Szolgáltatások
büfé és a?la carte éttermek, ital és snack bár elégíti ki vendégeink igényeit a nap folyamán. Az El Olivo nemzetközi büféétteremben az ételek széles skálája közül válogathatunk, a Don Quijote étteremben tradicionális karibi és kubai ízeknek adhatjuk át magunkat. Az ital- és snackpaletta széles kínálatát találhatjuk meg a Daiquiry Lobby bárban, a Snack bárban és Havana Cafeban. Esténként élőzene, koncertek, night club, valamint kültéri medence, edzőterem, SPA gondoskodik a vendégek szórakoztatásáról. Felárral a helyszínen igénybe vehető szolgáltatások: internet elérés, ruhatisztítás, autóbérlés, orvosi szolgálat, szépségszalon, szauna, SPA.

Elhelyezés
2 fős standard szobákban, amelyek 1 főre pótágyazhatók, illetve felárral foglalható 2 fős pótágyazható suite lakosztály. A szobák klímával, SAT televízióval, telefonnal, széffel, minibárral, hajszárítóval, ébresztőórával és vízforralóval felszereltek.

Ellátás
büféreggeli, de felár ellenében büfévacsora is igényelhető. . Az a?la carte éttermekben előzetes asztalfoglalás szükséges.

Program leírás
HAVANNA (3 ÉJ) +VARADERO/CAYO SANTA MARIA (6 ÉJ)

1. NAP: BUDAPEST?PÁRIZS/AMSZTERDAM-HAVANNA
Indulás Budapestről a kora reggeli órákban, megérkezés Havanna repülőterére a délutáni órákban, majd transzfer az előre kiválasztott havannai panzióba vagy szállodába. Ezután a havannai szállás elfoglalása és az est zárásaként fakultatív vacsora.
2. NAP: HAVANNA
Reggeli után szabadprogram, pihenés vagy lehetőség van fakultatív Havanna old timer kiránduláson való részvételre, előzetes jelentkezéssel. Esti kikapcsolódásként ajánljuk figyelmükbe a világhírű Buena Vista Social Club koncertjét. Szállás Havannában a választott panzióban vagy szállodában.
3. NAP: HAVANNA
Reggeli után szabadprogram, pihenés vagy fakultatív Tobacco Land kiránduláson való részvétel magyar idegenvezetéssel, előzetes jelentkezéssel. A nap befejezéseként fakultatív vacsorára is van lehetőség. Szállás Havannában a választott panzióban vagy szállodában. Esti kikapcsolódásként ajánljuk figyelmükbe a világhírű Tropicana Show színvonalas előadását. A szilveszteri csoportunk az év utolsó napját a híres Buena Vista Social Club koncertjén vagy a Tropicana Show műsorával is megünnepelheti.
4-9. NAP: HAVANNA-VARADERO/CAYO SANTA MARIA
A Varaderoi utasoknak reggeli után szabad program, majd a panzióból vagy szállodából délig kijelentkezés és kollektív transzfer Varaderora. A Cayo Santa Mariai utasok ezen a napon hajnalban indulnak el kollektív autóbuszos transzferrel a választott szállodába Cayo Santa Mariára. Varaderoból lehetőség nyílik magyar nyelvű idegenvezetéssel az üdülés során fakultatív kiránduláson részt venni, melyre jelentkezni szintén utazást megelőzően lehetséges. Akik ezen a napon még kirándulni szeretnének, előzetes foglalással a Hemingway és szivartúra nevű kiránduláson is részt vehetnek. Megérkezést követően elhelyezés az előre kiválasztott all inclusive szállodában, majd szabadprogram, pihenés a tengerparton. Az all inclusive szálloda nyújtotta szolgáltatások, animációs programok, esti showműsorok biztosítják Vendégeinknek a teljes körű kikapcsolódást. A Varaderon tartózkodó utasaink Montemar Nemzeti Park és Krokodilfarm, és Karibi Gyöngyszemek fakultatív kirándulásokon is részt vehetnek, előzetes jelentkezéssel, felár ellenében, magyar nyelvű idegenvezetéssel.
10. NAP: HAVANNA? PÁRIZS/AMSZTERDAM-BUDAPEST
Reggeli után szabadprogram, majd kijelentkezés a szállodából, kora délután transzfer a havannai José Martin Nemzetközi Repülőtérre, majd hazautazás menetrend szerint Budapestre.
11. NAP: ÉRKEZÉS BUDAPESTRE




Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- All inclusive,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás