Zakynthos, Laganas: Blue Waves, 2 fős stúdió, pozsonyi indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 198218
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:apartman
Indulás:Pozsony
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Laganas

Szállás / program részletes leírása



Szállás leírása:
A Blue Waves stúdió mindössze 20 méterre fekszik a homokos tengerparttól, melytől csak egy sétány választja el. A különben nyüzsgő Laganas üdülőhely csendesebb részén található, néhány méterre a környező éttermektől, bároktól, üzletektől és a buszmegállótól, ahonnan könnyen eljuthat a fővárosba. A szállás mellett található, azonos nevű tavernát is a Blue Waves tulajdonosai működtetik.

Saját kategória:

**



Hivatalos kategória:
**

Strand:
A homokos part, a fokozatosan mélyülő tengerrel mindössze 20 méterre található, melyet csupán egy sétány választ el a szállástól. A nyugágyakat és a napernyőket térítés ellenében lehet használni.

Felszereltség / Sport / Szórakozás:

recepció pénzváltó széf (térítés ellenében) autó-, motor- éshajóbérlés búvár-központ a tengerparton (térítés ellenében) vízisportok



Szobák:
2-3 ágyasEconomy stúdiók a csökkentettföldszinten konyhasarok WC fürdőszoba / zuhanyozó erkély / terasz TV széf a Wi-Fi, a mini hűtőszekrény és a légkondícionáló használata az árban foglaltatik gyemekágy lekérésre

Ellátás:
Önellátás. Félpanzió és vacsora befizetésére lehetőség van.

Az ár tartalmazza:
repülős út:retúr charter repülőjegy frissítő a repülőgép fedélzetén szállás és ellátás a megrendeltek szerint szállodákban törülköző-, ágynemű csere és takarítás a szálloda belső rendje szerint apartmanokban/stúdiókban takarítás és tiszta ágynemű a megérkezésnél víz- és áramfogyasztás helyi képviselő szolgáltatásai.


buszos út:utazás légkondicionált autóbusszal szállás apartmanokban/stúdiókban választás szerint megérkezésnél takarítás és tiszta ágynemű víz- és áramfogyasztás a helyi partneriroda asszisztenciája.



Kötelező felárak:
repülős út: repülőtéri illeték (légbiztonsági díj és handling-fee) és kerozin pótdíj: 31 900 Ft/fő 2 éven felül transzfer légkondicionált autóbusszal a repülőtérről a kiválasztott szálláshelyre és vissza: 7900 Ft/fő 2 éven felül infant (gyermek 2 éves korig) reptéri illeték: 7 900 Ft/fő foglalási díj: 1 100 Ft/fő 2 éven felül


buszos út: foglalási díj: 1 100 Ft/fő 2 éven felül



Opcionális felárak:
repülős út: útlemondási biztosítás (a részvételi díj 1,5%-a) betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás Colonnade CLASSIC: 550 Ft/fő/nap, Colonnade PRÉMIUM: 720 Ft/fő/nap. A fakultatív kirándulások díja, széf, légkondicionálás a helyszínen fizetendő euróban.


buszos út: útlemondási biztosítás (a részvételi díj 1,5%-a) oda-vissza helyjegy a buszon: 3000 Ft/fő baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás Colonnade CLASSIC: 550 Ft/fő/nap, Colonnade PRÉMIUM: 720 Ft/fő/nap. A fakultatív kirándulások díja, széf, légkondicionálás és más szolgáltatás a helyszínen fizetendő euróban.





Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás