Rodosz, Faliraki: Hotel Olympia Sun 3*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 200778
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Faliraki

Szállás / program részletes leírása



Általános információk: utazás Budapest–Rodosz -Budapest útvonalon közlekedő charter repülőjáratokon, a Budavár Tours által bérelt helyeken. A helyszínen magyar nyelvű asszisztenciát biztosítunk (telefonügyelet, információs találkozó a szálláson, lehetőség fakultatív programokon történő részvételre).

A részvételi díjon felül fizetendő: repülőtéri illeték, légiközlekedési pótdíjak (üzemanyag „YQ”, légszennyezési „ETS” és utasbiztonsági „ATSC”), transzfer (különböző díjszabás), sztornóbiztosítás és a foglalási díj 500 Ft/fő. Az aktuális díjak felől érdeklődjön irodánkban. A sztornóbiztosítás a teljes részvételi díjra számítandó. A repülőtéri illeték összege és a pótdíjak mértéke a deviza forintárfolyamának és az olaj világpiaci árának időközi módosulása miatt változhat. Helyszínen idegenforgalmi adó fizetendő.

Igény szerint foglalható: betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás (különböző választható díjszabásban. Budapesti repülőtéri parkolás (különböző díjszabásban).

Csomagszállítás: légitársaságonként eltérő. Az aktuális (konkrét időponthoz, programtípushoz vagy szálláshoz tartozó) csomagszállítási szabályról és feltételről érdeklődjön irodánknál. A kétéves kor alatti gyermekek részére a babakocsi ingyenesen szállítható. Nem jár az ingyenes poggyászfeladás kétéves kor alatti gyermekek után, azonban részükre a babakocsi, gyermekülés ingyenesen szállítható.

Gyermekkedvezmények: 0–2 éves korig a gyermek részvételi díja 20 000 Ft/fő (illeték, transzfer díjmentesen, repülőn külön ülőhely nélkül, bébiágy lekéréssel). Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda árlistája tartalmazza.



Fekvése:

Fekvése: sziget az egyik legnépszerűbb üdülőhelyén Falirakin épült, több épületből álló, közelmúltban felújított 105 szobás ’all inclusive’ szálloda, csendes helyen, Faliraki központjától picit távolabb, a csúszda- park közelében, a tengerparttól mindösszesen 350 méterre található. A tengerparti pihenés szempontjából tökéletes fekvése mellett, a közeli buszmegállóból könnyedén eljuthatunk a környező városokba. Érdemes meglátogatni a kb. 3 km-re fekvő Kallithea strandját, a termálfürdőt vagy a híres Anthony Quinn öblöt. Faliraki központja egy km-re, Rodosz város tizenkettő km-re található.

Szobák: minden szoba praktikusan berendezett (kb.20m2), légkondicionált, fürdőszobás zuhanyzóval, Tv-vel, hajszárítóval, széffel és hűtővel felszerelt. A szobákhoz erkély tartozik szárazföldre vagy medencére néző kilátással.

Csalási szobák lekérésre foglalhatók, ahol 2 felnőtt és 2 vagy 3 gyermek is elszállásolható.

Szolgáltatások: recepció, csomagszoba, étterem, bár, internetezési lehetőség Wi-Fi, Tv szoba. Parkolási lehetőség a ház előtt, az utcán.

Sport és szórakozás: szépen gondozott kert, nagyméretű medence, gyermekmedence, a medence körüli napozóteraszon a nyugágyak és napernyők térítésmenetes használata, a homokos strandon kb. 350 méternyire viszont csak térítés ellenében bérelhetők (kb. 5 euró naponta), gyermekjátszótér, játékterem. Faliraki központjában mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb szórakozási lehetőséget, közelben csúszdapark, a tengerparton vízi sportok széles választéka.

Étkezés: All inclusive, benne: büfé reggeli (7:00-10:00), büfé ebéd (12:30-14:00) és büfé vacsora (18:30-21:00) , korlátlan italfogyasztás az étkezések alatt és a medencebárnál (10:00-22:30) a szálloda által biztosított térítésmentes helyi alkoholmentes és alkoholos italválasztékra, délelőtti snack (10:00-11:00), tea és sütemények (16:00-17:00) és koktélok (20:00-22:30).

Gyermekkedvezmény: két felnőtt és egy gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon az árlista szerint. Két felnőtt és két-három gyermek elhelyezése csak családi szobában lehetséges.



Szobák:

Szolgáltatások:

Sport és szórakozás:

Ellátás:


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás