Indonézia, Nusa Dua: Aston Bali Beach Resort & Spa 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 204401
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Indonézia
Város: Nusa Dua

Szállás / program részletes leírása



1-2. nap: Budapest-Denpasar

Utazás Budapestről a KLM, az Air France vagy a Qatar járataival. A repülőút alatt fedélzeti ellátás van.

3-8. (3-13.) nap: Bali

Reggeli a szállodában. Szabadidő, lehetőség fakultatív programokra. Szállás Balin, vacsora.

9-10. (12-13.) nap: Denpasar-Budapest

Elutazás Budapestre menetrendszerinti járattal, érkezés.

Az első két nap és az utolsó két nap utazási napok, ezért ezekre nem szervezünk programot!

A részvételi díj tartalmazza:

- a repülőjegyet menetrendszerinti KLM járattal amszterdami átszállással és szingapúri technikai megállóval (vagy Air France vagy Qatar Airways járattal),

- a szállást 7, illetve 10 éjszakára,

- a megadott ellátást,

- a transzfereket a repülőterek és szállodák között (oda-vissza),

- valamint magyar nyelvű asszisztenciát

- 7 illetve 10 éjszakás foglalás esetén választás szerint ajándék 90 perces masszázs 1 fő részére vagy 1 üveg bor.

- 7 illetve 10 éjszakás foglalás esetén is 3 fakultatív kirándulás ajándék (2 egésznapos és egy félnapos)

A részvételi díjon felül a helyszínen fizetendő: vízum: kb. 35 USD/fő, kilépési illeték: kb. 150000 IDR/fő (kb. 3500 Ft).

Az útlevélnek belépéskor legalább 6 hónapig érvényesnek kell lennie.

A repülőjegy foglalás kiegészítő feltételei:

Az utazási csomagárak már tartalmazzák az oda-vissza út alapdíját. A repülőtéri adók, illetékek és pótdíjak külön fizetendők. A repülőtéri illetékek az árfolyamváltozása miatt kis mértékben eltérhetnek. A repülőjegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, a KLM, az Air France vagy a Qatar mindenkori aktuális menetrendje szerinti, saját üzemeltetésű járatain meghatározott foglalási alosztályokon (N/T), budapesti kiindulással, minimum egy szombat éjszakai kint tartózkodással vehetők igénybe. Eltérő foglalási osztály esetén repülőjegy árkülönbözet fizetendő. A repülőjegyek foglalást követően kiállításra kerülnek, ezt követően a nem módosíthatóak, a jegyárak nem visszatéríthetőek.

Gyermekkedvezmények:

0–2 éves korig a gyermek részvételi díja mindösszesen 80 000 Ft/fő (repülőn külön ülőhely nélkül, illeték, transzfer díjmentesen, bébiágy lekéréssel). Két felnőttel egy szobában elhelyezett első gyermek részvételi díját az adott szálloda árlistája tartalmazza.

A repülőtéri illeték összege az adó, illeték, valamint a szolgáltatatóval kötött szerződésben szereplő deviza forintárfolyamának időközi változása miatt változhat.

Kirándulások (A programleírások tájékoztató jellegűek, angol nyelvű idegenvezetéssel zajlanak):

Kehen – Panglipuran – Kertagosa egész napos kirándulás Kehen temploma az egyik legrégibb a szigeten, különleges építészeti emlék. A kirándulás során tipikus balinéz falvakat, egy ősi palotát tekintünk meg és csodálatos természeti látványosságokban lehet részünk. A program általában hétfőn és/vagy szombaton indul.
.

Petanu – folyó völgye egész napos kirándulás Az északi irányba haladó túra során ellátogatunk Kintamani közelében fekvő Batur-tóhoz, az elefántbarlanghoz, a Purkabala múzeumba, ahol ősi kőszarkofágokat őriznek, egy kávéültetvényre és a csodaszép folyóvölgybe. A program általában pénteken és/vagy vasárnap indul.
.

Mengwi – Tanah Lot félnapos kirándulás Délutáni kirándulás Mengwi gyönyörű templomához, mely Bali második legnagyobb szakrális építménye. A templomot egy lótuszokkal borított tó közepén emelték. Következő állomásunk a majmok és denevérek erdeje, majd végül Tanah Lot szentélyéhez kirándulunk, mely egy tengerből kiemelkedő sziklára épült, ahonnan pazar naplementében gyönyörködhetünk. A program általában hétfőn és/vagy csütörtökön indul.

Felár ellenében lehetőség van francia vagy német nyelvű idegenvezetést kérni a kirándulásokra.



Fekvése:

Fekvése: Nusa Dua üdülőhely exkluzív részén, közvetlenül a finomhomokos tengerparton, az üdülőrész egyik legszebb standja, a Benoa Peninsula mentén épült 187 szobás, különleges kialakítású szálloda. A szállodához hatalmas gondozott trópusi kert tartozik. Transzferidő a repülőtértől kb. fél óra.

Szobák: minden szoba balinéz stílusú bútorokkal berendezett, komfortosan tágas (42nm) fürdőszobás, légkondicionált, Tv-vel (műholdas adások), telefonnal, tea – és kávéfőzővel és hajszárítóval felszerelt. Térítés ellenében széf, minibár és wifi. A szobákhoz erkély tartozik kilátással a kertre, medencére vagy a tengerre (feláras).

Szolgáltatások: recepció, lift, két étterem, két bár, kávézó, konferenciaterem.

Sport és szórakozás: úszómedence, gyermekmedence, napozóterasz nyugágyakkal és napernyőkkel, privát strandrész, fitneszterem, kerékpárkölcsönző, asztalitenisz, biliárd, animációs programok, térítés ellenében: spa központ, gőzfürdő, vízi sportok. Hetente többször zenés műsoros vacsoraestek.

Étkezés: büfé reggeli. Felár ellenében all inclusive (reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, napközbeni snackek, helyi alkoholos és alkoholmentes italok korlátlan fogyasztása, késői kijelentkezés 16óráig). Szilveszter este zenés gálavacsora.

Vélemény: népszerű szálloda közvetlenül a finomhomokos tengerparton.

(161022)



Szobák:

Szolgáltatások: biciklikölcsönzés,konferenciatermek,lift,étterem,recepció,bár

Sport és szórakozás: asztalitenisz,gőzfürdő,medence,animáció,napozóterasz,nyugágyak és napernyők,spa részleg,gyermekmedence,fitness terem,privát strand,biliárd

Ellátás:


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 499 utazás 332 610 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás