Tunézia, Hammamet: Laico Hammamet 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 208597
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Hammamet

Szállás / program részletes leírása



.FEKVÉS

A modern szálloda Yasmine Hammamet városában fekszik, Hammamet központjától kb. 10 km-re. A monastiri repülőtértől kb. 97 km-re, Yasmine Hammamet kikötőjétől kb. 500 méterre található. A szállodát egy út választja el saját homokos tengerpartjától. A hotel kiváló kiindulási hely a környék megismeréséhez.

ELHELYEZÉS

A szálloda 305 légkondicionált szobája telefonnal, szatellit Tv-vel, hajszárítóval, ingyenes WIFI-vel, fürdőszoba/ WC-vel és terasszal van felszerelve. A standard szobák tengerre, medencére vagy kertre néznek.

ÉTEL ÉS ITAL

All inclusive ellátás, mely tartalmazza a napi háromszori főétkezést (reggeli 06:30-10:00, ebéd 12:30-14:30, vacsora 19:00-21:30), valamint a helyi alkoholos és alkoholmentes italokat. Napközben szendvicsek, snackek, gyümölcsök, sütemények állnak rendelkezésre. Bárok és a`la carte éttermek bővítik a szolgáltatások körét.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Felnőtt medence, gyerek medence, belső medence, wellness központ. Különböző sportolási lehetőségek várják a vendégeket: tenisz, asztaltenisz, darts, mini golf, billiárd. Animátorok gondoskodnak egésznap programokról. Gyerekeknek játszószoba és játszótér áll rendelkezésre. A fenti szolgáltatások közül néhány csak térítés ellenében vehető igénybe.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

24 órás recepciószolgálat, széfbérlés, valutaváltó, ajándékbolt, mosoda, autóbérlés. WIFI elérhetőség a szálloda egész területén. Napernyők és napágyak ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére a medence mellett és a tengerparton is. Strandtörülközőt letét ellenében biztosít a szálloda.

Szálloda honlapja: http://www.laicohotels.com/laico-hammamet/



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás