Mauritius, Beau Champ: Four Seasons Resort Mauritius At Anahita 5*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 210338
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Mauritius
Város: Beau Champ

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
Az elegáns, luxus minőségű szolgáltatásokat nyújtó, hatalmas alapterületen fekvő resort szálloda a Four Seasons szállodalánc kiváló minőséget nyújtó tagja Mauritius nyugati részén helyezkedik el, közvetlenül a türkizkék óceánparton. A trópusi környezet, az Indiai-óceán, valamint a mauritiusi vendégszeretet egyedi élményt nyújt Vendégeinknek. A repülőtér kb. 1 órás privát transzferrel könnyedén elérhető.

Szolgáltatások
A resort területén mesterszakácsok által elkészített, minőségi alapanyagokból készült, luxus környezetben felszolgált ételeket kóstolhatunk meg és adhatjuk át magunkat a kulináris élvezeteknek. Az Acquapazza étteremben informális környezetben olasz, a Beau Champban francia, a Bambouban nemzetközi, az Il Fornoban pedig mediterrán ételeket kóstolhatunk meg. A resort spa-részlege egyedülálló, teljes testi-lelki kikapcsolódást nyújtó kezelésekkel, wellness-fitness szolgáláltatásokkal kényeztet. A resortban egy 18 lyukú, kitűnően gondozott golf pálya is található, a golf szerelmeseinek. A pihenést, kikapcsolódást a szálloda saját tengerpartján lévő napágyak, napernyők, és 4 kültéri, exklúzív úszómedence biztosítják, melyből kettő a csodás türkizkék lagúnára nyújt kilátást. A sportok szerelmesei kajakozással, snorkelinggel, vízibiciklizéssel, szörffel, wakeboarddal, vitorlázással vagy szervezett üvegfenekű hajós kirándulással is tölthetik aktívan napjaikat. Felár fizetése ellenében motorizált vízisportok és búvárkodás is elérhető. Kétség sincs afelől, hogy a meleg Indiai-óceán, a türkizkék lagúnák és buja trópusi erdők által körül ölelt resort tökéletes kikapcsolódást és relaxálást nyújt minden korosztálynak. A gyermekeknek saját gyermekmedence, hal-és rákvadászat, főzőiskola, minigolf, kincskeresés és vízi sportok is elérhetők animátorok közreműködésével.

Elhelyezés
Tágas, modern stílusban berendezett, saját medencével rendelkező trópusi kertre néző villákban, amelyek maximum egy felnőtt vagy egy gyermek részére pótágyazhatók. A villák mindegyike privát bútorozott balkonnal, légkondicionáóval, ingyenes wifi szolgáltatással, fürdőszobával, széffel, telefonnal, televízióval, minibárral, nespresso kávéfőzővel, párnamenüvel és vasalószettel felszereltek. Felár fizetése ellenében óceánra néző villa, beach pool villa vagy 3 hálószobás rezidencia is foglalható.

Ellátás
Félpanzió, azaz reggeli és vacsora.

Program leírás
UTAZÁS: Az Air France/KLM menetrend szerinti járataival Budapestről, egy európai átszállással, Budapest-Párizs/Amszterdam-Mauritius-Párizs/Amszterdam- Budapest útvonalon.
REPÜLŐTÉRI TRANSZFER: A repülőtéren helyi képviselet fogadja vendégeinket, majd privát transzfer a választott szállodába.
IDEGENVEZETÉS ÉS ASSZISZTENCIA: a fakultatív kirándulásokon magyar nyelvű idegenvezetés, az üdülés teljes időtartama alatt pedig magyar nyelvű telefonos asszisztencia.
CSOPORTOS INDULÁSI IDŐPONTOK
ÜDÜLÉS (11 NAP, 9 ÉJ): 2017.XI.30-XII. 10, 2018.I.11-2018.I.21, 2018.I.25-II.04, 2018.II.08-II.18, 2018.II.15-II.26 (12 nap, 9 éj)

9 ÉJSZAKA ÜDÜLÉS MAURITIUSON

1.-2. NAP: BUDAPEST?MAURITIUS
Indulás Budapestről a déli órákban, megérkezés a Sir Seewoosagur Ramgoolam Nemzetközi Repülőterére másnap a reggeli órákban, majd transzfer a szállodába és este vacsora a szállodában.
2. -10. NAP: MAURITIUS
9 éjszaka pihenés az előre kiválasztott szállodában. A szálloda nyújtotta szolgáltatások, animációs programok, esti showműsorok biztosítják a teljes körű kikapcsolódást Vendégeink számára. A tartózkodás során lehetőség nyílik egyes fakultatív programokra történő jelentkezésre. A fakultatív programokon való részvétel magyar nyelvű idegenvezetéssel min. 4 főtől lehetséges. A pontos dátum és árak a helyszínen, a helyi idegenvezetővel kerülnek egyeztetésre.
11. NAP: MAURITIUS?BUDAPEST
Kora reggel kijelentkezés a szállodából, majd transzfer a Sir Seewoosagur Ramgoolam Nemzetközi repülőtérre, majd hazautazás menetrend szerint Budapestre. Érkezés a késő esti órákban.

(02.15-én induló csoportunk a programozás terén kivételt képez, mivel ez a turnus 12 nap/9 éjszakás. Elutazás 02.15-én a reggeli órákban, érkezés 02.16-án a kora reggeli órákban, hazautazás pedig 02.25-én az esti órákban, érkezés Budapestre 02.26-án a reggeli órákban.)




Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- Félpanzió,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 473 utazás 340 427 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás