Ciprus, Famagusta: Oscar Park Hotel 3*+

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 216086
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Ciprus
Város: Famagusta

Szállás / program részletes leírása



1. nap: Budapest-Ciprus

Utazás Ciprusra menetrendszerinti repülőjárattal. Érkezés. Transzfer a választott szállodába

2-7. nap: Kyrenia/Famagusta

Reggeli a szállodában. Szabadidő, lehetőség fakultatív programokra. Szállás és vacsora Kyreniában vagy Famagustában.

8. nap: Ciprus-Budapest

Elutazás Budapestre menetrendszerinti járattal, érkezés.

Általános információk: utazás Budapest-Larnaca // Larnaca –Budapest útvonalon a repülővel, az Irodánk által bérelt helyeken. A helyszínen magyar nyelvű asszisztenciát biztosítunk (telefonügyelet, információs találkozó a szállodákban, lehetőség fakultatív programokon történő részvételre).

A részvételi díjon felül fizetendő: repülőtéri illeték, légiközlekedési pótdíjak (üzemanyag „YQ”, légszennyezési „ETS” és utasbiztonsági „ATSC”), transzfer, sztornóbiztosítás 1% és a foglalási díj. A sztornóbiztosítás a teljes részvételi díjra számítandó.

A repülőtéri illeték összege és a pótdíjak mértéke a deviza forintárfolyamának és az olaj világpiaci árának időközi módosulása miatt változhat.

Igény szerint foglalható: betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás (különböző választható díjszabásban. Budapesti repülőtéri parkolás (Airport Hotel, VIP Parkoló, Vecsés: ingyenes transzferrel az A-B terminálokhoz) 1 000 Ft/nap.

Gyermekkedvezmények: 0–2 éves korig a gyermek részvételi díja mindösszesen 20 000 Ft/fő (repülőn külön ülőhely nélkül, illeték, transzfer díjmentesen, bébiágy lekéréssel). Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda árlistája tartalmazza.

Abban az esetben, ha a repülők menetrendje miatt nem érik el a szálloda által kínált időpontban az étkezést, úgy a befizetett étkezés elmaradhat, melyet ún. lunch box-szal (étkezési csomaggal) vagy helyettesítő étkezéssel (a kinttartózkodás ideje alatti egyszer ebéd) pótolhatnak. Az utazás miatt elmaradt ellátás költségét utólagosan visszatéríteni nem tudjuk.

Wizzair fix ülőhely - Kényelmi szolgáltatás (feláras)

A sorban állás, a beszállás és a helykeresés mindig is az utazás egyik legstresszesebb része volt a Wizzair repülőjáratain. Ezt számos ügyfél-elégedettségi felmérésben kiemelték a kitöltők. Hallgatunk utasainkra, és a Wizzair járatokon mostantól Mi is alkalmazzuk a garantált ülőhely választásának a lehetőségét (ablak vagy folyosó illetve útitárs mellett).

Válasszon ülőhelyet! Felár ellenében igényelhető kiegészítő szolgáltatás:

Fix ülőhely foglalás: 3000 Ft/fő. (oda-vissza)

Ablak melletti szék foglalása: 4000 Ft/fő (oda-vissza)

Mi történik, ha nem foglal ülőhelyet?

Ülőhelye biztosítva van abban az esetben is ha ezzel a szolgáltatással nem kíván élni.

Ha most nem foglal, a rendszer véletlenszerű ülőhelyet ad Önnek. A kiosztott ülőhelyről a beszállókártyán értesülhet. Ezután a hely már nem módosítható. Ha még maradtak szabad ülőhelyek, az utasfelvétel során még foglalhat, de nagy valószínűséggel ekkor jóval kevesebb hely közül választhat.

Fix ülőhely foglalás a szabad kapacitás figyelembevételével, legkésőbb 14 nappal indulás előtt.



Fekvése:

Fekvése: Ciprus északi, a törökök által lakott részén, Famagusta központjától kb. 6 km-re épült, butikhotel jellegű, vadonatúj, kategóriájában kiemelkedő színvonalú, 58 szobás barátságos elrendezésű szálloda, a lassan mélyülő finomhomokos strandtól 700 méternyi távolságra található. Közelben található a térség legjelentősebb régészeti helye a Salamis ókori római város látnivalóban gazdag romjai. A városközpont könnyedén elérhető a szállodától taxival (térítéses, kb.10 euró /taxi).

Szobák: minden standard szoba (1-2 fős) igényesen berendezett, légkondicionált, fürdőszobával (zuhanyzó), hajszárítóval, minibárral, tv-vel, Wi-Fi internet kapcsolattal (térítés ellenében kb.20 euró/hét), és telefonnal felszerelt. A deluxe szobák (2-4 fős) felszereltsége hasonló azonban azok nagyobb alapterületűek (~34 m2), kis nappalival is rendelkeznek, melyet igény szerint ajtóval el lehet választani a hálószobától (családoknak ideális). Erkély, szárazföldi vagy medencére néző kilátással csak a deluxe szobákhoz tartozik.

Szolgáltatások: recepció, étterem, lobby bár, ír kocsma (sportesemények, darts), olvasószoba, autóbérlési lehetőség, konferencia termek, parkoló.

Sport és szórakozás: nagyméretű medence, gyermekmedence, napozóterasz, napernyők és nyugágyak ingyenesen vehetőek igénybe a medencénél, edzőszoba. Az aranyhomokos tengerpart és a kiépített strand, népszerű gyalogtúra utak és piknikező helyek környezetében, rövid séta távolságnyira elérhető (a strandon a nyugágy és napernyőbérlés térítés ellenében). A szálloda közelben nem találhatóak szórakozóhelyek, üzletek vagy, éttermek, ilyen célból érdemes a közeli Famagusta belvárosát felkeresni.

Ellátás: bővített kontinentális reggeli büfé rendszerben (tojás, omlett, sajt, felvágott, gyümölcs, péksütemény, tea, kávé). Felár ellenében félpanzió, időszakonként a la carte vagy büfé vacsorával (leves, többféle meleg és hideg köretek pl.: saláták, sült zöldségek, tésztafélék, rizs, hummusz stb, többféle főétel, gyümölcs, sütemény) foglalható. Italfogyasztás a vacsora alatt térítés ellenében.

Gyermekkedvezmény: két felnőtt és egy vagy két gyermek deluxe szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon az árlista szerint.

(180129)



Szobák:

Szolgáltatások: konferenciatermek,étterem,lobby bár,parkoló,recepció,bár

Sport és szórakozás:

Ellátás:


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- reggeli,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás