Egyiptom, Hurghada: Empire Hotel ( Ex. Triton Empire Hotel) 3*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 216932
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Hurghada

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A szálloda a repülőtértől 7 km-re, Hurghada óvárosától néhány percre, a tengerparttól pedig 200 méterre helyezkedik el. Testvérszállodája, a Triton Empire Beach tengerpartját használhatják a vendégek.

ELHELYEZÉS

A középkategóriájú szálloda összesen 419 szobával rendelkezik. Ebből 277 standard, 108 superior, 24 apartman jellegű és 10 egyágyas szoba. A standard szobák, melyek nagy részemedencére vagy városközpontra néző, légkondicionálóval, mini hűtővel, telefonnal, szatellit Tv-vel, fürdőszobával, erkéllyel vagy terasszal felszereltek. Az apartman jellegű szobák két vagy három hálószobával valamint nappalival és teakonyhával (nem felszerelt) rendelkeznek - felár ellenében lekérésre foglalhatóak, és elsősorban nagycsaládosoknak ajánljuk.

ÉTEL ÉS ITAL

Félpanzió: büfé jellegű reggeli és vacsora italok nélkül. All inclusive ellátás felár ellenében foglalható: büfé jellegű reggeli, ebéd, vacsora, snack, üdítő, tea, kávé, helyi alkoholos italok korlátlan fogyasztása a kijelölt bárokban és időpontokban. Nem tartalmazza a helyi borokat, frissen facsart gyümölcsleveket, import italokat és a mini bárból való fogyasztást. A Chez Pascal étterem eredeti belga ételeket kínál, steaket vagy tenger gyümölcseiből és homárból készült fogásokat, a Dolce Vita étterem hagyományos olasz specialitásokkal várja vendégeit.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Két medencéje közül az egyik télen is fűtött. Gyermekmedence, mini klub, búvárcentrum professzionális oktatókkal, szörfközpont, asztalitenisz, biliárd, strandröplabda, üvegfenekű hajó várja a sportolni vágyókat. Wellness részlegében jakuzzi, szauna és gőzfürdő található. Profi animációs csapatuk naponta játékok és különböző sportprogramok izgalmas kínálatával várja a vendégeket a testvérszállodában.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Bank, pénzváltási lehetőség, ajándékboltok, térítés ellenében internet elérhetőség és mosoda. Az épület üzleti találkozók, szemináriumok, bankettek rendezvényhelyszínéül szolgálhat maximum 125 fő részére. A nyilvános helyiségekben internet-hozzáférés biztosított, mely térítés ellenében használható. A napernyők, napágyak, matracok és a strandtörülközők ingyenesen elérhetőek a medencénél. A tengerparton a strandtörülközőért bérleti díjat kell fizetni (1 LE/törülköző).



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- vízumdíj
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás