Nyárindító június a siófoki Residence Hotelben

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 217563
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Magyarország
Város: Siófok

Szállás / program részletes leírása



szállás kétágyas standard szobában
Köszöntő ital
Bőséges büféreggeli
Félpanzió (vacsora éttermünkben)

Élményfürdő használat (ellen-áramoltatóval, nyakzuhannyal)
Wellness Oázis használat (légágyakkal, csobogókkal, ülő és álló masszírozókkal)
Beltéri és kültéri pezsgőmedence használat
Gyermekmedence használata
Szaunavilág használat (finn szauna, gőzkabin, aroma szauna, sókabin beépített infrasugárzókkal)
Kneipp-taposó használat
Felnőtt fürdőköpeny használat
Gyermekjátszó használat
Parkolási lehetőség



A Balaton egyik legszebb szállodája, az exkluzív kis ékszerdobozzá varázsolt 57 szobás hotel csendes kertvárosi övezetben, a Balaton partjától mindössze 100 méterre, a városközponttól 900 méterre található.

Az országosan ismert és elismert családias szállodában megújult belső terekkel, elegáns szobákkal, kibővült Wellness és Spa oázissal, rengeteg kényeztető szolgáltatással várjuk Önöket.

Lake Wellness Oázis

A szálloda szolgáltatásait a wellness részleg teszi teljessé. A közel 700 m2 alapterületű komplex wellnessközpontban megtalálható minden olyan szolgáltatás, ami a mai felfokozott, stresszes életmód mellett  már elengedhetetlen ahhoz, hogy a test és a lélek egyaránt regenerálódni tudjon.

A szálloda vendégeit egy közel 700 m2-es komplex wellnessközpont várja és teszi itt tartózkodásukat pihentetőbbé és segíti elő testi-lelki felfrissülésüket.
Nyitvatartás:  7:00-22:00

Medencék:

 1. Az úszásra is kiválóan alkalmas (14m x 7m), szabálytalan alakú Oázis Sport - medence, nyakzuhannyal és ellenáramoltatóval rendelkezik. A medencéhez szervesen kapcsolódik a köralakúgyermekmedence (0,6m mély) amely bohócos vízköpőjével garantáltan önfeledt szórakozást biztosít a kicsiknek.
 
2., Az Oázis Élmény - medence, légágyakkal, ülő és álló masszírozókkal, masszázs padokkal és buzgárokkal kényezteti a vendégeket. A medencéhez poolbár kapcsolódik, ahol Ön frissítőkkel, koktélokkal, snack ételekkel csillapíthatja éhségét, enyhítheti szomjúságát. A medencetér felett nyugágyakkal berendezett, galériás pihenőtér várja a fürdőzés után ejtőzni vágyó vendégeket.

A medencék hőmérséklete 32 °C.

Pezsgőfürdők:

A szállodában beltéri és kültéri pezsgőfürdő is várja a vendégeket. A masszázs medencékben való fürdőzés csökkenti a stresszt, az izmok feszültségét, a gyors szívverést, a szorongást és a krónikus fájdalmakat. Mindezek hatására teste ellazul, lelke megnyugszik így segítve hozzá Önt a tökéletes pihenés élményéhez.

Szaunavilág:

Szaunavilágban finn szauna, gőzkabin, aroma szauna és sókabin beépített infrasugárzókkal található.

Finn szauna:

A szaunák hőmérséklete 90-100 °C közötti, páratartalmuk 6-15 %. Naponta 2-3 alkalommal 12-15 perc időtartamra javasolt a szaunában tartózkodni. Az izzadás  során csökkennek például a mozgásszervek, izmok, ínszalagok, kötőszövetek, izületek fájdalmas elváltozásai, valamint a túlzott savasodás, tehát rendkívül jól méregtelenít. Aktivizálódik testünk immunrendszere, megnövekednek a védekező és öngyógyító erőink. 

Gőzkabin:

A gőzkabinban lévő magas páratartalom tökéletesen ellazítja a testet, a bőr nedvességgel telik meg, a légutak tisztulnak. A szaunához hasonlóan immunerősítő hatású, és megszabadít a salakanyagoktól. A magas páratartalmú levegő tisztítja a nyálkahártyát, a légzés minősége jelentősen javul.

Aroma szauna:

Az Aroma szauna aroma befecskendezéssel, világítással ellátott, jótékony hatású helység, mely kellemesen hat a légutakra, a bőrre és vérkeringésre. A 50 ºC-os hőmérséklet mellett a 100% relatív páratartalom kíméletes módon segíti az ellazulást és a méregtelenítést, melyet a különböző aromaolajak jótékony hatása egészít ki.

Sókabin:

A sókabinban a párolgó sótartalom egyrészt külsőleg hat: puhítja a bőrt, másrészt belégzés útján gyulladáscsökkentő hatást fejt ki. A belélegzett sókristályok a légző járatok öntisztulását segítik elő.

Szauna szeánsz programmal bővült szolgáltatásaink köre. Képzett szaunamesterünk ismerteti a szauna jótékony hatásait, kultúráját, miközben bőrápoló anyagokkal, személyre szabott ventillációval fokozza a méregtelenítést.

Szauna szeánsz:

A felöntés vagy szauna szeánsz a 90 °C-os finn szaunában történik, ahol 10-12 ember kényelmesen elfér.  Amikor mindenki kényelmesen elhelyezkedett és a szauna mester is megérkezett, akkor kezdődhet is a vidám program!

 A szauna lényege egyrészt a stresszoldás, így nélkülözhetetlen a jó hangulat, amit a szauna szeánsz és a szauna mester is tovább fokoz. Ha a hangulat adott, jön a felöntés, amikor a szauna mester egy fa merőkanál segítségével, illóolajjal kevert vizet önt a forró lávakövekre, így hevítve fel a kabint, majd a törölközővel kavarja fel a levegőt, így a forróság és a hűsítő szellő váltakozása enyhe libabőrözésre készteti a testet. A szauna mester a szeánsz alatt nem pusztán a méreganyagok távozását segíti elő, de a libabőrrel együtt fokozza a boldogsághormon termelődését is, ezzel a lelki nyugalom és béke megteremtését, a relaxációt és ellazulást segíti. A negyed órás rituálénak sok fajtája létezik attól függően, hogy a szauna mester milyen vizet önt az izzó parázsra, vagy milyen anyagot választanak a résztvevők a bőrük feltöltésére.

 Szállodánk négyféle szauna szeánsszal kedveskedik a vendégeknek. Az első szauna program nálunk mindig a tengeri sós, amivel első lépésben megtisztíthatjuk bőrünket az elhalt hámrétegtől. Ezt követően bőrtápláló felöntés következik, ami a vendégek igényei szerint lehet mézes, olívás, sörös és vitaminos.

Sós

Az első felöntés mindig a tengeri sós. Rövid izzadást követően a vendégek bőrüket tengeri sóval dörzsölik be. A tengeri só, mint természetes testradír megszabadítja a bőrt az elhalt hámsejtektől, ezáltal bőrünk feszesebbé válik. A tengeri só hatékonyabb bármelyik sónál: fokozza a verejtékmirigyek működését, a méregtelenítést, a sóban rejlő nyomelemek és ásványi anyagok a kitágult pórusokon keresztül könnyedén szívódnak fel, ami újjávarázsolja, feszesíti a bőrt, csökkenti a cellulit tüneteit.

 

Mézes

A mézes szeánsz alkalmával szintén rövid előizzadás után a vendégek virágmézzel kenik végig magunkat. A meleg hatására a méz cseppfolyóssá válik, gyorsan felszívódva elősegíti a bőr anyagcseréjét, hatásos bőrszennyeződések, pattanások, kisebb hegek ellen, hidratálja, táplálja és nyugtatja a bőrt. A szeánsz végére felüdült puha bőrrel, kellemes virágméz illatúan távozhatunk.

Olívás

A szauna mester olívaolajat kínál a vendégeknek testük bedörzsölésére. Az olíva a pórusokon keresztül fejti ki jótékony hatásait. Az olíva olaj segíti a bőr regenerálódását, magas E-vitamin tartalma miatt fiatalító hatású. Hidratálja a bőrt és gyulladáscsökkentő.

Sörös

A szauna izzó kövére kerül a vízzel elegyített sör, ami pillanatok alatt a frissen sült cipó illatával árasztja el a levegőt, ez keveredik a maláta- és árpaillattal, miközben „sivatagi szélhez” hasonló forró levegővel hevíti a vendégeket. A sörös párán keresztül a sörben lévő B-vitamin a kitágult pórusokon keresztül könnyen szívódik, ugyanakkor D vitaminhoz juttatja a szervezetet.

Vitaminos (citrom-narancs)

A vitaminos szeánsz alapja is a tiszta illóolajjal elegyített víz, amit a szauna mester oszlat szét a kályhán. A kellemes illatú forró levegő cirkulációja kényezteti és megnyugtatja a bent ülőket. A ceremónia végén szeletelt, hűtött gyümölccsel kínálja vendégeit, amely amellett, hogy igen frissítően hat, valódi vitaminbomba. A vitaminok és egyéb ásványi anyagok szaunázást követően sokkal intenzívebben szívódnak fel.

 A szeánsz végén jeges vizű nyakon öntés is jár a résztvevőknek.

 Lake Wellness Oázisunkban található még egy Kneipp-taposó, valamint  egy napozó kert, ahol tavasztól őszig nyugágyakkal és napernyőkkel biztosítjuk nyugodt pihenésüket.

Ezek mellett szakképzett masszőreink várják a megfáradt utazókat, akik szeretnének lazítani vagy egy kis kényeztetésre vágynak! Igényeiknek megfelelően a következő kezelések közül választhatnak, melyeket minden esetben személyre szabunk!

 A 30 perces masszázsok esetében általában a test hátsó része (vádli, comb, derék, hát, váll, nyak) kerül masszírozásra vagy a derék, hát, váll, nyak területe, míg 60 perces masszázsok esetében általában a teljes test (elöl lábak, kezek, karok és a test hátsó része). Látogasson el ho
zzánk és hagyja, hogy kényeztessük!Kezelések

A mai rohanó világban egyre kevésbé marad idő a test megfelelő karbantartására. Mégis szánjon rá időt, hiszen napjainkban, a modern egészségmegtartó és közérzetjavító kezeléseknek köszönhetően már könnyebben és hatékonyabban vehetjük fel a harcot a bennünket érő káros testi és lelki hatásokkal szemben.

Szépségápolás

A szép haj és az ápolt kezek, lábak mind a jó megjelenés részei. Szállodánk szakemberei csak Önre várnak, hogy ezeken a területeken nyújtsanak segítséget. Manikűrösünk és fodrászunk szépségmegőrző praktikákkal, tanácsadással egyben az otthoni szépségápolást is segítik!

Residence Beach

A nyári időszakban felnőttek és gyermekek egyaránt birtokba vehetik a háztól 100 méterre található Balaton-parti RESIDENCE BEACH-et. A szálloda strandja közvetlenül a városi szabad strand mellett, több mint 600 m2 -en terül el. Pázsit borítású PRIVÁT partszakaszon napozóágyak, napernyő, napozóstég biztosítja, hogy Ön akár reggeltől estig nyugodtan napfürdőzhessen, pancsolhasson.

Gasztronómia

A gasztronómia számunkra szakácsművészet, ínyencmesterség. Az exkluzív, 150 fő befogadására alkalmas, légkondicionált étteremben igazi finomságokat, gasztronómiai különlegességeket kínálunk. Az ínycsiklandó fogások között kiváló, díjnyertes hazai borok zamatát élvezhetik. Jó idő esetén grill teraszunk várja kedves vendégeinket. Az étteremben panziós, svédasztalos illetve á la carte étkezésre egyaránt van lehetőség

 



Tudnivalók az árról

 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 852 utazás 340 705 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás