Málta, Cirkewwa: Hotel Paradise Bay 4*, debreceni indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 240951
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Debrecen
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Málta
Város: Cirkewwa

Szállás / program részletes leírása



Általános információk: Utazás Debrecen-Málta-Debrecen útvonalon közlekedő repülőjáratokon, az utazásszervező által foglalt helyeken. A helyszínen magyar nyelvű asszisztenciát biztosítunk (telefonügyelet, információs találkozó a szállodákban, lehetőség fakultatív programokon történő részvételre a helyszínen).

Szálláshelyeink mozgáskorlátozott utazók számára korlátozottan foglalhatók. Akadálymentesített szobafoglalási lehetőségekről érdeklődjön irodánkban.

A részvételi díjon felül fizetendő: repülőtéri illeték, légiközlekedési pótdíjak (üzemanyag "YQ", légszennyezési "ETS" és utasbiztonsági "ATSC"), transzfer (különböző díjszabás), sztornóbiztosítás és a foglalási díj 500 Ft/fő. Az aktuális díjak felől érdeklődjön irodánkban. A sztornóbiztosítás a teljes részvételi díjra számítandó. A repülőtéri illeték összege és a pótdíjak mértéke a deviza forintárfolyamának és az olaj világpiaci árának időközi módosulása miatt változhat.

Igény szerint foglalható: betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás (különböző választható díjszabásban. Budapesti repülőtéri parkolás (különböző díjszabásban).

Csomagszállítás: légitársaságonként eltérő. Az aktuális (konkrét időponthoz, programtípushoz vagy szálláshoz tartozó) csomagszállítási szabályról és feltételről érdeklődjön irodánknál. Nem jár az ingyenes poggyászfeladás kétéves kor alatti gyermekek után, azonban részükre a babakocsi, gyermekülés ingyenesen szállítható.

Gyermekkedvezmények: 0-2 éves korig a gyermek részvételi díja 20 000 Ft/fő (illeték, transzfer díjmentesen, repülőn külön ülőhely nélkül, bébiágy lekéréssel). Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda árlistája tartalmazza.

Minimális utaslétszám: 126 fő.

Wizzair fix ülőhely - Kényelmi szolgáltatás (feláras)

A sorban állás, a beszállás és a helykeresés mindig is az utazás egyik legstresszesebb része volt a Wizzair repülőjáratain. Ezt számos ügyfél-elégedettségi felmérésben kiemelték a kitöltők. Hallgatunk utasainkra, és a Wizzair járatokon mostantól Mi is alkalmazzuk a garantált ülőhely választásának a lehetőségét (ablak vagy folyosó illetve útitárs mellett).

Válasszon ülőhelyet! Felár ellenében igényelhető kiegészítő szolgáltatás!

Mi történik, ha nem foglal ülőhelyet?
Ülőhelye biztosítva van abban az esetben is ha ezzel a szolgáltatással nem kíván élni.
Ha most nem foglal, a rendszer véletlenszerű ülőhelyet ad Önnek. A kiosztott ülőhelyről a beszállókártyán értesülhet. Ezután a hely már nem módosítható. Ha még maradtak szabad ülőhelyek, az utasfelvétel során még foglalhat, de nagy valószínűséggel ekkor jóval kevesebb hely közül választhat.
Fix ülőhely foglalás a szabad kapacitás figyelembevételével, legkésőbb 14 nappal indulás előtt.

Wizz Air szolgáltatások:

  • Elsőbbségi beszállás (benne garantált fedélzeti poggyász és egy kisebb táska szállítása a fedélzeten)
  • Garantált ülőhely választás lehetősége (a prémium helyek kivételével)

A szolgáltatások aktuális árairól minden esetben a kalkulációból tájékozódhat.

2020 Menetrend (tájékoztató jellegű)
Debrecen 19:30 Málta 22:00
Málta 22:30 Debrecen 00:50
W6 7877 / W6 7878

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.



Fekvése:

Fekvése: a sziget észak-keleti csücskén, Marfa és Cirkewwa térségében a kristálytiszta tenger ölelésében található ez a régebbi építésű, a közelmúltban felújított, közvetlen a tengerparti fekvésű, kettőszáztizenhét szobás közkedvelt szálloda, kilátással Gozó és Cominó szigetére. A szálloda mellett kikötő található folyamatos kompközlekedéssel a testvérszigetre Gozóra, illetve kishajójáratokkal Cominóra. A szálloda közelében található buszmegállóból egyénileg is könnyen megközelíthetjük a sziget bármely pontját. A legközelebbi város Mellieha, a szállodától 7 km-re van.

Szobák: minden standard szoba praktikusan berendezett, egy hálószobás (~25m2), fürdőszobás, légkondicionált, hajszárítóval, tv-vel, vízforralóval (tea és kávéfőzési lehetőség), és telefonnal felszereltek. A szobákhoz erkély vagy balkon tartozik belső udvarra vagy útra néző, illetve tengerre vagy öbölre néző kilátással. Szobaszéf és minibár térítés ellenében.

Szolgáltatások: recepció, lift, több étterem, pizzéria, kávézó, több bár, játékterem (asztalitenisz), ajándéküzlet és minimarket, fodrászszalon, konferenciaterem, szobaszerviz, internetezési lehetőség (WiFi térítés ellenében), búvárklub, parkoló.

Sport és Szórakozás: több medence (tengervizes), fedett medence, gyermekmedence, nagy napozóteraszon a nyugágyak és napernyők térítés nélkül használhatók, strand törülköző szerviz (depozit ellenében), privát homokos strand (alagút köt össze a szállodával) gyermekjátszótér, edzőszoba, pezsgőfürdő, szauna, teniszpálya, játékgépek, biliárd. Esténként váltakozó rendszerességgel szórakoztató műsorok, élő zene, táncestek. Egyes szolgáltatások elérhetősége szezonhoz, időjáráshoz vagy térítéshez kötött.  Mindössze pár percre található Paradise Bay (a sziget egyik legszebb homokos strandja).

Étkezés: Büfé reggeli. Felár ellenében félpanzió (büfé vacsorával) vagy teljes panzió (büfé ebéddel és vacsorával), a főétkezések alatt térítésmentes az italfogyasztással (sör, bor, üdítőitalok, ásványvíz).

Gyermekkedvezmény: egy vagy két felnőtt és egy vagy két gyermek, egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon, az árlista szerint.

Szolgáltatások: fodrászat,étterem,bár,szobaszerviz,konferenciatermek,minimarket,wifi,internetezési lehetőség,üzletek,kávé- és teafőző,minibár,széf,erkély vagy terasz,vasaló/nadrágvasaló,fürdőszoba,légkondicionáló,hajszárító,műholdas tv,telefon

Sport és szórakozás: medence,gyermekmedence,búvárközpont,fedett/belső medence,napozóterasz,nyugágyak és napernyők,törölközőszerviz,privát strand,gyermekjátszótér,játékterem,fitness terem,zenés műsorok,szauna,élőzene,pezsgőfürdő,teniszpálya,biliárd


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- reggeli,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás