Ciprus, Ayia Napa: Nissi Park Hotel 3*, debreceni indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 243632
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Debrecen
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Ciprus
Város: Ayia Napa

Szállás / program részletes leírása





Fekvése:, Ayia Napa leghíresebb részén a fehér homokos és pálmafás  - nagyon népszerű - Nissi Beachtől mindössze kétszázötven méterre (a jóval csendesebb, nyugodtabb Landa Beach is hatszáz méternyire), az Adams Beach Hotel szomszédságában található hangulatos, színpompás kerttel rendelkező, divathotel jellegű 80 szobás szálloda. A szállodától sétatávolságnyira éttermek, bárok, üzletek és szórakozási lehetőségek sokasága található. Taxival vagy a szálloda közelében található buszmegállóból könnyedén bejuthatunk a központba vagy akár a közeli Water World csúszdaparkba is.  Ayia Napa központja kb. három km.  

Szobák: minden szoba praktikusan berendezett, világos színvilágú, egy hálószobás (~18 m2), fürdőszobás, légkondicionálóval, hajszárítóval, Led tv-vel és telefonnal felszerelt. Térítés ellenében hűtő (~4 euró naponta) és széf (~2 euró naponta) a helyszínen bérelhető.

Szolgáltatások: recepció, lift, étterem, bár, medencebár, internetezési lehetőség (ingyenes WiFi a recepció környékén), ruhatisztítás, parkoló, kerékpár és autókölcsönzés, rendezvényszervezés.

Sport és szórakozás: medence, gyermekmedence, napozóterasz napernyőkkel és nyugágyakkal, biliárd, asztalitenisz, gyermekjátszótér, a szálloda vendégei használhatják a testvér szálloda, a Nissi Beach Resort szolgáltatásait, többek között az edzőtermet, a szoláriumot, a pezsgőfürdőt, a szaunát és a gőzfürdőt.Napközbeni animációs programok, esténként élőzene hetente többször. Egyes szolgáltatások elérhetősége szezonális, időjáráshoz vagy térítéshez kötött. A tengerparton vízi sport lehetőségek széles választéka.

Étkezés: büfé reggeli (szalonna, főtt tojás, rántotta, virsli, sajt, felvágott, péksütemények, zöldségek, tea, kávé, lekvár, müzli). Felár ellenében félpanzió büfé vacsorával vagy teljes ellátás (reggeli, ebéd és vacsora) foglalható. 

Gyermekkedvezmény: két felnőtt és egy gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon, az árlista szerint.

Szolgáltatások: mosoda,rendezvényszervezés,recepció,étterem,bár,medencebár,autóbérlés,biciklikölcsönzés,lift,parkoló,wifi,internetezési lehetőség,hűtő/minihűtő,széf,fürdőszoba,légkondicionáló,hajszárító,műholdas tv,telefon

Sport és szórakozás: medence,gyermekmedence,napozóterasz,vízi sportolási lehetőségek a strandon,nyugágyak és napernyők,gyermekjátszótér,asztalitenisz,biliárd,animáció,élőzene

 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- reggeli,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 856 utazás 340 547 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás