Az amerikai nyugat csodái

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 32035
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:körutazás

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Város: Fresno, Las Vegas, Los Angeles, San Francisco

Szállás / program részletes leírása



Az amerikai nyugat csodái

Körutunk során Amerika nyugati partjának gyöngyszemeit mutatjuk be, a villamosairól és hídjáról híres San Franciscótól a legszebb nemzeti parkokon át egészen a filmipar fellegváráig, Hollywoodig. Természetesen nem maradhat ki az örökké fényben úszó óriás játszótér, Las Vegas, illetve Oscar lakhelye Los Angeles sem.

Időpontok: 2015. június 20. - július 1., október 20-31.

Időtartam: 12 nap / 10 éjszaka (3 éj San Francisco, 1 éj Fresno, 3 éj Las Vegas, 3 éj Los Angeles).

Utazás: menetrend szerinti repülőjáratokkal Budapest - San Francisco és Los Angeles - Budapest útvonalon átszállással, a helyszínen légkondicionált autóbusszal.

Elhelyezés: középkategóriájú (helyi háromcsillagos) szállodákban, kétágyas szobákban.

Ellátás: önellátás.

Minimum létszám: 20 fő.

Program

1. nap Elutazás Budapestről San Franciscóba átszállással. Megérkezés a késő esti órákban. Szállás.

2. nap Délelőtt félnapos városnézés a gyönyörű fekvésű városban: pénzügyi negyed felhőkarcolói, Kínai Negyed, Union Square, Városháza, Golden Gate híd, Golden Gate Park. San Francisco sokak szerint az ország legszebb városa, leghíresebb látnivalói az öblön átívelő Golden Gate híd, a város felett őrködő Twin Peaks, melynek csúcsáról a naplementék feledhetetlenek, a viktoriánus stílusú házak színkavalkádja, a Kínai Negyed, és a `kábelvasút", a cable car jellegzetes formája, és az egykori halászkikötő helyén létesített szórakoztató központ, az öböl partján napozó fókák, és Alcatraz börtönsziget mind-mind egyedülállóak. Délután szabad program a város felfedezésére. Este fakultatív esti városnézés limuzinnal, vacsora egy kínai étteremben: 19 000 Ft. Szállás San Franciscóban.

3. nap Szabadidő a város felfedezésére vagy fakultatív program: egész napos kirándulás Montereybe és Carmelbe: 35 000 Ft. Szállás San Franciscóban.

4. nap Egész napos kirándulás a Yosemite Nemzeti Parkba, a Sierra Nevada nyugati lejtőin fekvő természeti csodákban gazdag parkba. A gleccservölgyet magas gránitsziklák veszik körbe, ahonnan vízesések zúdulnak alá. A park a híres mamutfenyők, medvék és mókusok hazája is. Szállás Fresnóban.

5. nap Továbbutazás Las Vegasba, a nevadai sivatagban épült grandiózus kaszinóvárosba, ahol csak a szórakozás számít és szinte bármit megtehet az ember, ha kedve úgy tartja: házasságot köthet, vásárolhat vagy kiélheti játékszenvedélyét. Este fakultatív városnézés: 17 000 Ft. Szállás Las Vegasban.

6. nap gész napos kirándulás a Grand Canyon fantasztikus világába. A lélegzetelállító színes lépcsőzetes szakadékokat a Colorado-folyó vájta mély kanyonba több milliárd éve - ma a világ hét természeti csodáinak egyike. Útközben a hatalmas Hoover-gátban is gyönyörködhetnek. A Grand Canyonban fakultatív helikoptertúra: 58 000 Ft és fakultatív Skywalk látogatás: 12 000 Ft. Visszautazás Las Vegasba, szállás Las Vegasban.

7. nap Szabadidő Las Vegas felfedezésére vagy fakultatív kirándulás a Zion Nemzeti Parkba: 25 000 Ft. A vörös homokkőből a Virgin folyó által kifaragott dús növényzettel, vízesésekkel tarkított gyönyörű kanyon elkápráztat a színeivel. Szállás Las Vegasban.

8. nap Elutazás a Mojave-sivatagon keresztül Los Angelesbe. Megérkezés, majd szállás Los Angelesben.

9. nap Délelőtt városnézés Los Angelesben az `Angyalok városában", ami tulajdonképpen városok konglomerátuma: Hollywood, a filmfőváros híres látnivalói, a Chinese Theatre, a Hollywood Boulevard-on a sztárok csillagai, Beverly Hills-en a sztárok házai, majd séta Santa Monicában a kellemes sétálóutcában és a tenger partján. A délután szabad vagy fakultatív látogatás a Universal Studios- ba: 39 000 Ft. Szállás Los Angelesben.

10. nap Egész nap szabad Los Angelesben vagy fakultatív egész napos kirándulás San Diegóba, Kalifornia második legnagyobb városába: 28 000 Ft. Szállás Los Angelesben.

11. nap Szabad majd transzfer a repülőtérre, elutazás Budapestre.

12. nap Megérkezés Budapestre.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- ,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 856 utazás 340 622 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás