TOP TIPP! Kanári-szigetek, Lanzarote: Blue Sea Costa Bastian 4*, félpanzió

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 362257
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Costa Teguise

Szállás / program részletes leírása



LANZAROTE
A kontrasztok szigete, ahol nem csak hosszú homokos strandok vagy eldugott kis öblök, elbűvölő zugok találhatóak, hanem a természet felszínalakító erejének ezernyi csodája várja felfedezőit vulkánokkal, lávamezőkkel, részben víz alatti barlangrendszerekkel, valóságos földönkívüli tájakkal. Területe mintegy 845 km2. Az itt lakók rendkívül barátságosak, tudatosan tervezett harmóniában élnek a természettel, az épületek belesimulnak a tájba és rendkívül egységes összképet nyújtanak. A sziget klímája kiegyensúlyozott, nagy hőingadozások nélküli, a napsütéses napok száma több, mint 300. 
A fő turistacentrum, Puerto del Carmen, keleten található, további kisebb üdülőövezetek találhatóak végig a keleti- és déli parton. Színvonalas szállodák várják a vendégeket, a szolgáltatások és az infrastruktúra európai színvonalú. A gasztronómia helyi specialitásai a halak és a tenger gyümölcsei, valamint a Timanfaya Nemzeti Parkban a vulkán tüzén grillezett húsok, de híres a borászata is, pincészetei több nemzetközi díjat is nyertek elismert és levédett, a termőhely tájegysége szerint elnevezett boraikkal. A rengeteg program közül – természetesen a strandoláson túl – a legkiemelkedőbb a sziget egyedülálló természeti tüneményeinek megtekintése. A már említett Timanfaya Nemzeti Parkban vulkánok sora, gejzírek, hőmérsékleti anomáliák és holdbéli tájak várják a látogatókat. Érdemes megtekinteni a többi nemzeti parkot és természeti képződményt is, mint például a világ leghosszabb vulkanikus alagútját, valamint egy vulkáni barlangrendszerben kialakított 600 férőhelyes hangversenytermet vagy éppen a zöld vizű hegyi krátert.
A szigeten magyar nyelvű idegenvezetőnk várja!

Blue Sea Costa Bastian 4*
Távol a városi forgatagtól, azonban néhány percre Lanzarote legjobb, kék zászlós strandjaitól fekszik ez a kényelmes családi hotel. A szálloda minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal rendelkezik.
Óceán: 450 méter, Strand: 1 000 méter

Fekvés: Kifejezetten csendes területen fekszik, a hotel környezetében apartmanházak, kisebb szállodák találhatóak. A környéken néhány étterem, kisebb üzlet is található.

Szállás: 238 szobával rendelkezik. A kertben várja egy medence (bárral), egy pihentető jakuzzi és egy gyermekmedence csúszdával. A kikapcsolódást kiváló animációs csapat, műsorok széles választéka is segíti pihenését.

Elhelyezés:
kétágyas szoba (az alapárban, a többi szobatípus felár ellenében foglalható): A 29 m2-es kétágyas szobákban kétszemélyes ágy, valamint kinyitható kanapé, televízió, ingyenes Wi-Fi, légkondicionálás, hajszárítóval ellátott fürdőszoba és terasz vagy erkély található. Széf és minibár is rendelkezésre áll (utóbbi kettő felár ellenében).
- Superior szoba: Ezek a szobák ideálisak 4 fő (maximum 3 felnőtt egy szobában) elszállásolására. Mindegyikben két egyszemélyes ágy található. A szobák ingyenes Wi-Fi-vel, televízióval, légkondicionálóval, hajszárítóval ellátottak, saját fürdőszobával, valamint a szálloda medencéjére néző terasszal vagy erkéllyel rendelkeznek. A szobában minibár és széf is található (utóbbi kettő felár ellenében).
- Theme szoba: A tematikus kétágyas szobákat családi nyaralásokhoz ajánljuk. A szobában a legkisebbek egy vulkán emeletes ágyon, míg a felnőttek kétszemélyes ágyon pihenhetnek. A szoba további felszereltsége: ingyenes Wi-Fi, televízió, légkondicionáló, hajszárítóval ellátott fürdőszoba és terasz vagy erkély. A szobában minibár és széf is található (utóbbi kettő felár ellenében).
- Junior lakosztály: A junior lakosztályokat tágasság jellemzi. Pihenjen a kör alakú kádban, amely a hálószobában került elhelyezésre. A szoba TV-vel, légkondicionálóval, ingyenes Wi-Fi-vel, hajszárítóval ellátott fürdőszobával és terasszal vagy erkéllyel rendelkezik. Minibár és széf is rendelkezésére áll (utóbbi kettő felár ellenében).
- Összenyitható szoba: Az egybenyítható kétágyas szobák tökéletesek azoknak a családoknak vagy baráti társaságoknak, akik szeretnének átjárást a két szoba között. A két 29 m2-es kétágyas szobákban kétszemélyes ágy, valamint kinyitható kanapé, televízió, ingyenes Wi-Fi, légkondicionálás, hajszárítóval ellátott fürdőszoba és terasz vagy erkély található. Széf és minibár is rendelkezésre áll (utóbbi kettő felár ellenében).

Ellátás: Élvezze éttermünk szolgáltatásait, akár reggelivel, félpanzióval vagy all inclusive ellátással választja a hotelt. Svédasztalos reggelit, ebédet és vacsorát kínálunk a hotel az Ön részére. All Inclusive ellátás során a medencebárban is különféle szendvicseket, vagy snackeket választhat. All Inclusive étkezés esetén 10:30 ls 23:00 között fogyaszthat italokat. A svédasztalos étteremben helyi és nemzetközi ételek széles választékából választhat.

Szolgáltatások: Ingyenes Wi-Fi, Medence, Gyermekmedence, Jacuzzi, Medence törölközők, Lift, Légkondicionáló, Ingyenes parkolás, 24 órás recepció, Medence bár, Játékszoba

Sport és szórakozás: Animációs program, Műsorok, Mini klub (4-11 évesek)



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- magyar nyelvű telepített képviseletet
- repülőtér-szálloda-repülőtér transzfert
- repülőjegyet direkt járatra
- szállást a megadott ellátással
- az ajánlat utazási csomag
- Az ajánlat a jelenleg érvényes repülőjegy árat tartalmazza, ami a repülőgépek telítettségének függvényében változhat, emiatt érdemes minél gyorsabban lefoglalni az utazást!
- A foglalás után a repülőjegy nem mondható le és nem visszatéríthető!

Külön fizetendő:
- Foglalási díj,
- Baleset-, Betegség- és Poggyászbiztosítás,
- Útlemondási biztosítás.

 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás