Luxus a Török Riviérán akcióban! Granada Luxury Resort & Spa 5*, ultra all inclusive (free wifi)

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 43448
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Alanya

Szállás / program részletes leírása



Bemutatkozás: A 2010-ben épült, 598 szobás hotel a repülőtértől 90 km-re, Alanya és Side központjától 30-30 km-re fekszik, Okurcalar üdülőhelyen, 1 km-re Alara bevásárlóközpontjától. A közeli városokba taxival, vagy dolmussal juthatunk el.

Strand: a szálloda közvetlenül a fa stégrendszerrel beépített tengerparton fekszik, ahol a napernyők és napozóágyak, valamint a strandtörölközők használata ingyenes. A tengerbe csak a félkörívben benyúló stégről, lépcsőkön lehet bejutni; a vízben sziklák is előfordulnak.

Ellátás: ultra all inclusive: reggeli, kései reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, korai reggeli, diétás és vegetáriánus büfé, délutáni tea/kávé/sütemények, frissen facsart narancslé a reggelinél, fagylalt bizonyos időpontban, éjféli snack, a`la carte éttermek (török, hal, olasz, kínai és orosz; heti egy alkalommal, előzetes foglalással), minden helyi és néhány import alkoholos és alkoholmentes ital (napi 24 órában), üdítők, víz és sör a minibárból (naponta feltöltve). Térítés ellenében: különleges, prémium és palackozott italok, szobaszerviz, frissen facsart narancslé a vitaminbárban, italok a diszkóban 02:00 óra után.

Szolgáltatások: medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, aquapark medence 3 csúszdával, főétterem terasszal, 7 a`la carte étterem, 7 bár, tenisz, asztalitenisz, fitneszterem, szauna, törökfürdő, gőzkabin, nappali és esti animációs programok, élő zene, mozi, wifi a lobbyban, diszkó. Térítés ellenében: törökfürdő kezelései, masszázs, szépségszalon és spa center, fodrász, vízi sportok, bowling, biliárd, számítógépes játékok, teniszpálya-világítás, internetkávézó, gyermekfelügyelet, üzletek, orvosi ellátás.

Gyermekeknek: 2 gyermekmedence, miniklub (4-12), minidiszkó, aquapark, gyermekbüfé vacsoránál, gyermek mozi.

Szobák: a kifinomult stílusban berendezett, laminált padlós szobák központi légkondicionálással, műholdas tv-vel, zenecsatornával, hajszárítóval, telefonnal, fürdőkáddal, minibárral, széffel és erkéllyel rendelkeznek.

Ez a szálloda a 8 nap / 7 éjszakás turnuson kívül foglalható még az alábbiak szerint is: 4 - 10 - 11 - 14 - 21 éjszaka (Kérje ajánlatunkat!)


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- vízumdíj.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás