Ultra all inclusive Luxushotel akció a Török Riviérán! Alanya: Doganay Hotel 5*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 46596
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Alanya

Szállás / program részletes leírása



Bemutatkozás: A repülőtértől 125 km-re, Alanyától 7 km-re fekszik a szálloda. A hotel fő célja, hogy vendégei elégedetten térjenek vissza nyaralásukból és a következő évben is szállodájukat válasszák. Kiváló ár-érték aránya, és Alanyához való közelsége miatt utasaink egyik legkedveltebb ötcsillagos szállodája a régióban. Alanyába legkönnyebben helyi járatú busszal (dolmussal) vagy taxival juthatunk be.

Strand: a hotel a saját homokos-kavicsos partjától 180 méterre fekszik, a parton a napernyők és napozóágyak használata ingyenes. A strandtörölközők térítés ellenében vehetől igénybe. A tengerpartra egy biztonságos alagúton át lehet eljutni.

Ellátás: ultra all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, kései reggeli, délutáni tea/sütemény, délután különféle snack ételek a medence mellett és a parton, éjféli leves, 3 a`la carte étterem (török, olasz, török, egyszer egy héten, előzetes foglalással), minden helyi és néhány import alkoholos és alkoholmentes ital (napi 24 órában) a meghatározott bárokban, víz és üdítők a minibárból (naponta töltve), italok a diszkóban (24:00-03:00 között). Térítés ellenében: import italok, frissen facsart narancslé.

Szolgáltatások: medence napozóágyakkal és napernyőkkel, belső medence, csúszdák, főétterem terasszal, 3 a`la carte étterem, 4 bár, diszkó, fitneszterem, törökfürdő, szauna, nappali és esti animációs programok, teniszpálya, röplabda, strandröplabda, kosárlabda, minifoci, vízilabda, asztalitenisz, aerobic, torna, backgammon, kártyajátékok. Térítés ellenében: üzletek, fodrászat, mosoda, vízi sportok a parton, internetkávézó, biliárd, orvosi ellátás, törökfürdő kezelései, masszázs, teniszpálya-világítás és teniszfelszerelés.

Gyermekeknek: gyermekmedence, miniklub.

Szobák: a 373 szoba mindegyike nagy erkéllyel, műholdas tv-vel, minibárral, telefonnal, széffel, légkondicionálóval, hajszárítóval rendelkezik, és részben tengerre néz.

Ez a szálloda a 8 nap / 7 éjszakás turnuson kívül foglalható még az alábbiak szerint is: 4 - 10 - 11 - 14 - 21 éjszaka (Kérje ajánlatunkat!)


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- vízumdíj.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 486 utazás 337 417 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás