TOP ÁR/ÉRTÉK ARÁNY! Töltsön el pár napot magyar idegenvezetővel az ezeregy éjszaka világában! Dubai: Hotel Grandeur 3*, reggeli

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 64122
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyesült Arab Emírségek
Város: Dubai

Szállás / program részletes leírása



VÁSÁROLJON ÉS PIHENJEN DUBAI-BAN, MAGYAR NYELVŰ IDEGENVEZETŐNK MINDENBEN A SEGÍTSÉGÉRE LESZ!

EGYESÜLT ARAB EMIRÁTUSOK: A Délnyugat-Ázsiában, az Arab-félszigeten elterülő Emirátusok hét emírséget foglal magában. A világ egyik legérdekesebb országa, ahol fantasztikus módon keveredik az arab hagyománytisztelet az elképesztő technikai fejlettséggel. Az utazó úgy érezheti, hogy az Ezeregy éjszakai mesevilágába csöppent. Fényűző és elegáns hotelek, óriás felhőkarcolók, hatalmas bevásárlóközpontok sorakoznak a tradícionális arab épületek mellett. Hegyek, remek tengerpartok, sivatagok, oázisok teszik változatossá a tájat, mindig felfedezhetünk valami újdonságot. A napfény garantált, és a kristálytiszta tengervízen kívül sportolási, vásárlási lehetőségek várják a pihenni, szórakozni vágyókat. Kedvcsináló kisfilm Dubairól >>

Engedje meg, hogy „kézen fogjuk” és megmutassuk az Egyesült Arab Emirátusok legfontosabb látványosságait! Mi gondoskodunk arról, hogy Dubaiban, a kétmilliós és robbanásszerűen növekvő kozmopolita és pezsgő városban eligazodjon és betekintést nyerjen az arab világ csodáiba, ahol a hosszan elnyúló homokos tengerpart és szikrázó napsütés csak a kezdet… Legyen szó városnézésről, fantasztikus építészeti remekek és legek vagy éppen természeti szépségek bemutatásáról, barangolásról, mi az Önök igényeire válaszolva vezetjük be Dubai és az Emirátusok egyedülálló világába.
Dubaiban, már a repülőtéren partnerünk évek óta a városban élő magyar munkatársai várják Önöket, transzfert biztosítanak a repülőtérről a szállodába, segédkeznek igény esetén a szobakulcsok átvételében, megbeszélik a fakultatív program-lehetőségeket Önökkel és a nyaralás teljes időtartamára korlátlan magyar nyelvű asszisztenciát biztosítanak. (Lehetőség van arra, hogy egy helyi feltöltőkártyás telefont igényeljenek, 5.000,- Ft-os kezdőösszeggel, hogy a magyar munkatársakkal való kapcsolattartást megkönnyítsük. A készüléket a nyaralás végéig utasaink maguknál tarthatják, akár itthonra is jóval olcsóbban telefonálhatnak!)
Valamennyi belépőjegyet előre megrendelheti irodánknál, amennyiben nálunk foglalja le az utazást! Sok esetben csak előrendelt jeggyel tud egy adott nevezetességet megtekinteni!

GRANDEUR HOTEL 3*+ 
A szálloda honlapja >>

Elhelyezkedés: belvárosi - üzleti igényeket is kielégítő - szálloda, a közkedvelt Al Barsha negyedben, 2008-ban épült, a Mall of Emirates bevásárló központ mögött található (15 perces séta gyalogosan).
Transzferidő a reptérről kb. 30 perc autóval. Innen a híres Jumeirah Beach kb. 10 perc taxival, a világ legmagasabb épülete a Burj Khalifa pedig metróval agy taxival is könnyen megközelíthető.

Szobák: a hotel 125 kényelmes, ízlésesen berendezett szobával várja a vendégeit. Szobáinak mindegyike légkondicionált, telefonnal, széffel, televízióval, minibárral felszerelt.

Szolgáltatások: étterem, bár, kávézó, fitness terem, szauna, medence, pénzváltás, mosoda, internet, szobaszervíz.

Ellátás: Reggeli (felár ellenében félpanzió) A szálloda alkohol árusítási lincencevel rendelkezik, ez Dubaiban elég kevés szállodára igaz!

Utazás: menetrendszerinti járattal, átszállás nélkül

Időtartam: 6 nap / 5 éjszaka, felár ellenében hosszabbítható, kérje ajánlatunkat

+ 1 tipp: töltsön el pár napot városnézéssel Dubaiban, és utána válasszon egy olcsóbb Emirátusban all inclusive tengerparti pihenést. 

 

Fakultatívan igénybe vehető szolgáltatások:
- más kategóriájú hotelek (városi-tengerparti) felár ellenében foglalhatók!
- fakultatív programok magyar nyelven!
- kérésre hosszabb-rövidebb turnus foglalható, kérje ajánlatunkat!

Fakultatív programok, magyar nyelven, akár 2 főtől is, garantáltan: (tájékoztató USD/fő ár, itthon kérjük megrendeléskor jelezze a szabad helyek miatt, a helyszínen fizetendő)

- Dubai városnézés: 70
- Dubai városnézés Aranypiaccal: 90
- Látogatás az Aranypiacon: 60
- Abu Dhabi városnézés (min. 4 fő): 90
- Sivatagi túra vacsorával: 90
- Burj al Arab (belépő étkezéssel, transzfer nélkül) kb. 190
- Burj Khalifa, kilástás a világ legmagasabb felhőkarcolójából (124. emelet): belépőjegy és (transzfer nélkül): 70
- Miracle Garden belépőjegy (transzfer nélkül): 40
- Ski Dubai belépőjegy (transzfer nélkül): 62
- Wild Wadi vízipark belépőjegy (transzfer nélkül): 66
- Aquadventure + Lost Chambers (Atlantis vízipark) belépőjegy (transzfer nélkül): 85
- Ferrari World belépőjegy (transzfer nélkül): 70, premium jegy 120
- Oman Muscat 2 napos szállással reggelivel 390 
- Dhow cruise hajós vacsora: 75
- Marina cruise hajós vacsora: 85

Az ár aktuális ár, mely a repülőgép telítettségétől függően emelkedhet, így kérje mielőbb ajánlatunkat! Foglalás után a név nem módosítható!


 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy a Wizzair fedélzetén, közvetlen járattal Budapestről (fedélzetre vihető személyenként 1 db kis méretű kézipoggyász 42*32*25 cm)
- szállás 5 éjszakára kétágyas szobában (pótágy lehetséges, egy fő utazása esetén egyágyas felár fizetendő),
- reggelis ellátás,
- transzfer,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- repülőtéri illeték,
- feladható bőrönd 22 200 Ft-tól/23 kg vagy 28 600 Ft-tól/32 kg (szezonfüggő és emelkedhet)
- fakultatív baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás 490 Ft vagy 870 Ft / fő/nap, megkötését javasoljuk,
- fakultatív útlemondási biztosítás 1,3%, megkötését javasoljuk.

 
Igény szerint hosszabb-rövidebb turnusok, más hotelek is foglalhatók, kérje személyre szabott ajánlatunkat! Az árak a telítettség függvényében emelkedhetnek. 

 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás