Korfu, Dassia: Telemachos Hotel 3*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 66395
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Dassia

Szállás / program részletes leírása



TELEMACHOS HOTEL 3*, ALL INCLUISVE

Ez a 3 csillagos, családi üzemeltetésű szálloda a korfui repülőtértől 12 km-re, Dassia városában, a központtól negyedórás sétára található. Korfu városába könnyen el tudunk jutni a helyi buszjárattal vagy taxival. A környéken azonban számos vásárlási és szórakozási lehetőséget találhatunk. Dassia egy, a fővároshoz közel eső kis üdülőfalu. A partszakasz a középkorban a kalózok igen kedvelt helye volt, ma a turistáké; búvárok is sokan látogatják. Kavicsos strandja sok vízi sportlehetőséggel csalogatja az itt nyaraló turistákat.

Strand: a hoteltől 450 méterre található a csodás, kavicsos strand, ahol a napernyők, a napozóágyak és a matracok térítés ellenében vehetők igénybe.

Ellátás: All inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, délutáni snackek, kávé, tea, helyi alkoholos és alkoholmentes italok (10:00-21:30 között). Térítés ellenében: import italok. Felhívjuk a figyelmét a görög all inclusive ellátás nagy mértékben eltérhet a Törökországban, Egyiptomban, Tunéziában megszokottól, ezzel kapcsolatos reklamációt nem áll módunkban elfogadni, ez helyi sajátosság.

Szolgáltatások: medence napernyőkkel és napozóágyakkal, medencebár, étterem, bár, tv-szoba, hetente egyszer görög est. Térítés ellenében: ajándékbolt, asztalitenisz, széf a recepción.

Gyermekeknek: gyermekmedence

Szobák: 146 egyszerűen berendezett szoba mindegyike rendelkezik erkéllyel vagy terasszal, részben légkondicionálóval, részben ventillátorral felszereltek (térítés ellenében). Az árban kétágyas szoba szerepel, kérje ajánlatunkat a családi szobára vonatkozóan!

 

Véleményünk: az európai standardok szerinti besorolása a szállodának 2*+, főként fiataloknak és olyan utasoknak ajánljuk, akik a szigeten való kirándulásokat részesítik előnyben!
Nem ajánljuk a mozgásszervi problémákkal küzdő betegeknek!

Tipp: kérje ajánlatunkat autóbérléssel kapcsolatban!

Bármely további időpontban megrendelhető, árak folyamatosan kerülnek fel a honlapunkra, kérje testreszabott ajánlatunkat!



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- all inclusive ellátás.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- poggyász díj (ingyenes kisméretű kézipoggyász) 32 kg 17400 Ft/db,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás