Mini körút Csehországban: Brno, Prága, Karlovy Vary, Český Krumlov

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 74934
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:autóbusszal
Típus:körutazás

Ország: Csehország
Város: Brno, Karlovy Vary, Prága, Telc

Szállás / program részletes leírása



ELŐJELENTKEZÉS 2015 NYÁRI UTAZÁSOKRA!

Az árak és dátumok a 2014-as nyári katalógus alapján lettek feltöltve, a pontos árakat 2015. januártól töltjük fel oldalunkra a végleges programtervezettel és dátumokkal együtt, de már lehetőség van előleg befizetése nélkül előjelentkezni az alábbi programra! A pontos árak megjelenéséig a helyeket félretesszük, így biztosan nem marad le az alábbi szenzációs lehetőségről!

1. nap: Brno (Brünn), Telč

Elutazás Székesfehérvárról a Piac téri parkolóból 4.45-kor, Budapestről az autóbusz 6 órakor indul a Déli pályaudvartól. Utazás a Budapest - Tatabánya - Győr - Rajka útvonalon Brnóba, Csehország második legnagyobb városába. Ismerkedés a szép bel­vá­ros­sal (Dóm, Piac tér, Régi város­háza - panoráma a toronyból stb.). Következő úti célunk a dél-morva­or­szági Telč, ahol a főtér tökéletessége szinte minden képzeletet felülmúl (UNESCO világörökség). Rövid séta a városban, majd továbbutazás a prágai vagy Prága környéki szállodába (3 éj).

2. nap: Prága

Prága az elmúlt években a világ egyik leg­láto­gatottabb vá­ro­sává vált, köszönheti ezt az európai fővárosok sorában egyedülállóan érintetlen vá­ros­képének, a közép­kortól a szecesszióig szinte minden időszakot felölelő építészeti örökségének. Vá­ros­nézés a cseh fő­vá­rosban: Hradzsin, Szent Vitus-katedrális, Aranyművesek utcája, Károly híd, Óváros tér a városházával, Vencel tér stb.
A városnézés után marad szabadidő arra, hogy sétálhassanak az ősi utcákon vagy beüljenek vala­me­lyik hí­res sörözőbe.

3. nap: Karlovy Vary (Karlsbad), Prága

Kirándulás a nyugat-csehországi Karlovy Varyba, Eu­rópa egyik híres fürdő­városába. A szép fekvésű vá­ros­ban ma is sok pompás épület emlékeztet az Osztrák-Magyar Monarchia időszakára, amikor Karls­bad a nem­zet­kö­zi a­risz­tok­rá­cia e­gyik fő ta­lál­kozó­helye volt.
Karlovy Vary után érkezés a prágai belvárosba a késő délutáni órákban. Közös séta, illetve szabadidő az es­ti Prá­gában.
Figyelem: A félpanziós felárat befizetőknek a vacsora ezen a napon Prágában, egy belvárosi étteremben lesz.

4. nap: Český Krumlov (Krumau)

Egy hangulatos kisváros, Český Krumlov meg­lá­to­gatásával veszünk búcsút Csehországtól. Ez a város egy a középkorból ránk maradt gyöngyszem, az UNESCO világörökség része. A Vltava folyó kanyarulatában elhelyezkedő óvárosa és meg­hök­kentően ér­dekes vára sokáig emlékezetes ma­rad a turistáknak.
Hazautazás Ausztrián keresztül a Bécs - He­gyes­halom - Győr - Tata­bá­nya - Budapest - Székes­fehérvár út­vonalon. Érke­zés az esti órákban.

Figyelem: A programok sorrendje a nyitva tartások függvényében felcserélődhet.



Tudnivalók az árról

A részvételi díj tartalmazza:
- az autóbuszos utazást;
- a 3 éjszakai szállást reggelivel,
- az útlemondási biztosítást,
- a felsorolt programokat és az idegenvezetést.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.

Helyben fizetendő:
- belépődíjak.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 486 utazás 337 417 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás