Kuba, Varadero: Hotel Brisas del Caribe 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 75716
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Kuba
Város: Varadero

Szállás / program részletes leírása



Kultúra és pihenés egy út alatt! Fedezze fel Havanna egyedülálló hangulatát, és pihenjen Kuba leghíresebb üdülőhelyén Varaderon! Ajánlatunk Kuba két legnépszerűbb utazási célpontjának kombinációja Az utazás hosszabbítható varaderoi éjszakákkal.

Programismertető:

Szállás: 2 éj Havannában 4*-os vagy 5*-os szállodákban, 5 vagy 8 éj Varaderon 4*-os vagy 5*-os szállodákban, választás szerint.

Ellátás: Havannában reggeli (+1 ebéd), Varaderon all inclusive

Utazás: Budapest – Havanna – Budapest útvonalon menetrendszerinti járattal, európai átszállással, Havanna és Varadero között légkondicionált autóbusszal.

Idegenvezetés: Havannában magyar nyelvű idegenvezetés és programok; Varaderon magyar nyelvű telefonos asszisztencia

1. nap: Budapest - Havanna

Elutazás Budapestről Havannába, menetrendszerinti járattal európai átszállással. Érkezés Havannába, transzfer a választott szállodába.

2. nap: Havanna

Reggeli, majd egész napos városnézés magyar idegenvezetéssel. Havanna felfedezését korhűen, régi amerikai autókkal kocsikázva kezdjük, melyekkel egy Panoráma városnézésre indulunk. Átszeljük Havanna híres tengerparti sétányát a Malecon-t, mely a helyiek egyik kedvenc találkozóhelye, megcsodáljuk a Paseo-n lévő villákat, majd megállunk a Forradalom téren (Plaza de la Revolución), ahol a José Marti emlékmű található. Visszafelé a világhírű, több mint 500 mauzóleummal és a leggazdagabb szoborparkkal rendelkező Colon temető mellett vezet utunk az óvárosba. Megérkezve az óvárosba elköszönünk az autócsodáktól és gyalogosan folytatjuk programunkat. Megismerkedünk a Havanna Club Rum Múzeumban a rumkészítéssel, a cukornád termesztés és feldolgozás lépéseitől végig követve a folyamatot egészen az érlelésig, hordóba töltésig, palackozásig, melyet kóstolóval zárunk. Lehetőség eredeti Havanna Club relikviák vásárlására, valamint a jellegzetes kubai ital, a cukornád lé, a Guarapo és az abból készült kitűnő kubai koktélkülönlegesség a Guarabana koktél megkóstolására. Ezt követően az óváros gyalogos felfedezésére indulunk, ahol egymást érik a kulturális és történelmi látnivalók, és amely 1988 óta az UNESCO világörökség része. Megtekintjük a Plaza de Armas-t a „Fegyverek terét”, a Kormányzói palotát, közben régiségekre vadászunk a helyi, autentikus antik piacon, átsétálunk a Plaza San Francisco-ra ahol megnézzük a Tőzsde palotát és az Assisi Szent Ferenc templomot, majd a Katedrális tér és a Plaza Vieja az „Öreg tér” megtekintése következik. Megebédelünk egy tipikus, helyi kubai étteremben. Az ebéd maga is egy látványosság, a program szerves része, hiszen közben egy kubai zenekar autentikus, élő koncertjét tekintjük meg, melyet a kitűnő táncosok látványos előadása fűszerez. Akinek kedve van, akár táncra is perdülhet, a vérbeli kubai táncosok vezetésével. Az ebédet követően megtekintjük a Capitoliumot, majd pedig a Forradalmi múzeum szabadtéri tárlatát, ahol a híres Granma hajót is láthatjuk, melyen Fidel és a többi forradalmár partra szállt, hogy a forradalmat elindítsák. Délután visszatérés a hotelbe. A Latin-Amerika Párizsának is nevezett Havanna kihagyhatatlan. Ez „kötelező” program mindazoknak, akik Kubába utaznak.

3. nap: Varadero

Reggeli a hotelben, majd transzfer légkondicionált autóbusszal Varaderoba. Szállás elfoglalása.

4-7. nap: Varadero

Pihenés a tengerparti all inclusive szállodában.

8. nap: Varadero – Havanna – Budapest

Reggeli a szállodában, majd a menetrend függvényében transzfer a havannai repülőtérre, hazautazás.

9. nap: Budapest

Érkezés Budapestre.

A programváltoztatás jogát irodánk a járatok menetrendjének esetleges módosulása miatt fenntartja! A 12 nap / 10 éjszakás programunk +3 éjszakai tartózkodást tartalmaz Varaderon.

Általános információk:

A részvételi díj tartalmazza a repülőjegyet, a szállást a választott szállodákban Havannában reggelis, Varaderon all inclusive ellátással, az egésznapos városnézést Havannában magyar idegenvezetéssel (belépők a helyszínen fizetendő kb. 30 CUC/fő).

A részvételi díj nem tartalmazza az esetleges fakultatív programok díját.

Minimális utaslétszám: 2 fő.



Fekvése:

Fekvése: közvetlenül a fehér homokos tengerparton, csodálatos trópusi kerttel rendelkező, csendes helyen épült 444 szobás, erős középkategóriás szálloda. Varadero központjától kb 15 km-re, míg a varaderoi repülőtértől kb. 40 km-re található.

Szobák: minden szoba légkondicionált, fürdőszobás, telefonnal, Tv-vel, hajszárítóval felszerelt. A szobákhoz erkély tartozik kertre néző kilátással. Térítés ellenében minibár, széf.

Szolgáltatások: éttermek, bárok, ajándéküzlet, mosoda, valutaváltás.

Sport és szórakozás: úszómedence, játszótér, mini klub, nappali és esti animációs programok felnőtteknek és gyermekeknek, aerobic, asztalitenisz, tenisz, edzőterem, szauna, jacuzzi, tengerparton nem motorizált vizi sportok. Egyes szolgáltatások térítés ellenében.

Ellátás: all inclusive: büfé jellegű reggeli, ebéd és vacsora, az étkezéshez korlátlan üdítő, sör- és borfogyasztás, napközben szendvicsek, sütemények, hamburgerek a grillbárban, valamint koktélok, üdítő, kávé, tea, sör, bor, helyi alkoholos italok fogyasztása illetve a nem motorizált sporteszközök térítésmentes használata

(20161028)



Szobák:

Szolgáltatások: étterem,üzletek,pénzváltó,mosoda,recepció,bár

Sport és szórakozás: asztalitenisz,medence,animáció,szauna,pezsgőfürdő,fitness terem,miniklub,gyermekjátszótér,teniszpálya,aerobic,gyermek animáció

Ellátás:


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- reggeli,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás