Törökország, Okurcalar: Q Premium Resort Hotel 5*, non-stop ultra all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 87444
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Alanya, Okurcalar

Szállás / program részletes leírása



ELŐFOGLALÁSI AKCIÓS ÁRAK JANUÁR 31-IG CSAK A START UTAZÁSI IRODÁKBAN:
1.) az akciós árak kb. 30 % kedvezményt tartalmaznak, a katalógus árból (időpontonként eltérő)
3.) 8 fő felett már kiscsoportos kedvezményt biztosítunk
4.) csődvédelem felsőfokon, olvassa el Védőháó programunk részleteit >>

Q PREMIUM RESORT 5*, NON-STOP ULTRA ALL INCLUSIVE
A szálloda honalapja >>
A szállodáról készült videó >>


A Q Premium Resort Hotel az alanyai régió egyik legszínvonalasabb szállodája. A hotel 2011 óta várja a minőségi kikapcsolódásra és kellemes pihenésre vágyó utasait. Kóstolja meg Ön is az ízletes fogásokat és a török, valamint nemzetközi specialitásokat valamelyik étteremben, nyúljon el a csodás türkiz tenger partján egy koktéllal a kezében, de feltétlenül próbálja ki a spa részleget is ebben a pompásan és ízlésesen berendezett hotelben. Gyermekes családok, párok, baráti társaságok számára egyaránt kitűnő választás a szálloda, minden korosztálynak élvezetes nyaralást ígér.

Fekvése: A 2011-ben épült szálloda közvetlenül tengerparton fekszik, Alanya központjától kb. 35 km-re, az antalyai nemzetközi repülőtértől kb. 85 km-re.

Szobák: A hotel összesen 350 szobával rendelkezik, melyek légkondicionáltak, televízióval, telefonnal, minibárral, széffel, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. A szobák többségéhez erkély vagy terasz tartozik. 2 felnőtt + 2 gyermek elhelyezése csak családi szobában lehetséges.

Szolgáltatások: Éttermek, bárok, medence, csúszdák, spa és wellness szolgáltatások (törökfürdő, szauna, masszázs, testkezelések), fitneszterem, asztalitenisz, biliárd, vízi sportok a tengerparton, ingyenes WiFi csatlakozási lehetőség a lobbyban, konferenciaterem, üzletek, orvosi ügyelet, mosoda, animációs programok, disco, gyermekmedence, játszótér, gyermekfelügyelet. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe!

Ellátás: Ultra all inclusive.

Ez a szálloda a 8 nap / 7 éjszakás turnuson kívül foglalható még az alábbiak szerint is: 11- 12 -15 éjszaka valamint debreneni és bécsi indulással is kérhető(Kérje ajánlatunkat!)

 

 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar nyelvű idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás