Skiathos-sziget, Kukanaries: Hotel Skiathos Palace 4*, 11-12 nap, pozsonyi indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 9293
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Pozsony
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Kukunaires

Szállás / program részletes leírása



HOTEL SKIATHOS PALACE 4*

Kiváló szolgáltatások, nyugodt környezet, a sziget egyik legszebb strandjának közvetlen közelsége. Ideális a romantikát kereső pároknak és mindazoknak, akik a pihenést keresik, a közeli strandok aktív felfedezése mellett.

A sziget egyetlen útjának végén, a Kukunari öbölben, dombon épült a Skiathos Palace szálloda. A fővárostól 15 km osztja el. A szálloda homokos „Maratha" strandjához lépcsők vezetnek, 150 m a távolság. Egy másik híres homokos strandot - a „Kukunariest" már 250 m után érik el. A hotel minibuszai mindkét strandra és a fővárosba is közlekednek. A szálloda előtt a menetrendszerinti autóbuszok megállóját is megtalálják.

Felszereltség / Sport / Szórakozás:
Tágas recepció lobbyval, pénzváltó, bérelhető széfek, bár, bár a medencénél, bár a strandon. Főétterem külső terasszal, „White View" á la carte étterem panorámás kilátással a tengerre, édesvizű medence. A napernyők és napozóágyak a medencénél és a Maratha strandon ingyenesen vehetők igénybe, törülköző-szerviz. Gyermekeknek játszótér, felár ellenében bébiszitter. Továbbá asztali-tenisz, tenisz, lovaglás, búvárkodás-leckék és vízi sportok felár ellenében. Időnként szórakoztató zenés esteket szerveznek. A hotelhez fodrászat, minimarket, patyolat, internet-sarok (WiFi), parkoló és öt konferenciaterem (1200 fős kapacitás) is tartozik.

Szobák:
Standard 2 ágyas, pótágyazható szobák (1-2 pótágy, a szobákban 3 felnőtt vagy 2 felnőtt + 2 gyermek kerülhet elhelyezésre). Egyénileg szabályozható légkondicionálóval, műholdas tv-vel, fürdőszoba/WC-vel és balkonnal redelkeznek. A szállodában superior és executive szobák, suitek is találhatók.

Ellátás: Félpanzió. Reggeli - amerikai büfé, vacsora - gazdag büfé-rendszerben.


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- félpanziós ellátás,
- helyi képviselet.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás