Nápolyt látni: városnézés magyar nyelvű idegenvezetővel, repülővel (4*, reggeli)

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 9670
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:városnézés

Ország: Olaszország
Város: Nápoly

Szállás / program részletes leírása



Program:

1. nap:
Érkezés Nápoly repülőterére a menetrend függvényében majd panorámás városnézés. A Posillipo-hegyről megtekinthetik a lábuk alatt elterülő Nápolyi-öbölt, a kimagasodó Vezúvot, a tenger kékjéből kitűnő Ischia, Procida és Capri szigeteit és persze Nápoly városát. Az utvonal érinti a Tojásvárat, a Castel Nuovo-t (Anjou-vár), a Királyi Palotát, a San Carlo Operaházat, az Umberto-galériát, valamint a város lenyűgöző főterét, a Piazza del Plebiscito-t. Betekintést nyerhetnek a Spanyol negyedbe, ahol az élet még mindig olyan nyüzsgő, mint amilyet a 60-as évekbeli olasz filmek lefestettek
számunkra.

2. nap: Fakultatív kirándulás a Vezúvra 
(borkóstolóval) és Pompei megtekintése.
A kirándulás a Vezúvon, a kontinens egyetlen működő vulkánján kezdődik. Busszal feljutnak 1000 m magasságig; az út a különböző korszakbeli lávakiömlések között vezet. A parkolóhelytől kényelmes, kb. 25 perces túrával lehet a kráter peremére eljutni (salakos, kijárt út vezet fel). 
A vulkántúra egy jellegzetes borászatban fejeződik be, megkóstolhatják a Vezúv legjobb borait, valamint a tipikus helyi ínyencségeket (bruschetta, helyi készítésű olívaolaj, mozzarellagolyók, szalámi, sajtok). Ezután irány Pompei romvárosa, mely Kr. u. 79-ben, néhány óra leforgása alatt eltűnt a Föld felszínéről. Visszatérés a szálláshelyre az esti órákban.

3. nap:
Egész napos fakultatív kirándulás Capri szigetére.
Reggeli után transzfer Nápoly kikötőjébe, ahonnan áthajóznak Capri szigetére, ahol minibusszal közlekedik a csoport. Anacapriban megtekinthetik Axel Munthe villáját. A rendelkezésre álló szabad időben libegővel felmehetnek a sziget legmagasabb pontjára., ahonnan Augustus császár kertjéből élvezhetik a Faraglioni sziklák látványát, megkóstolhatják a limoncellót, amennyiben az idejükbe belefér megtekinthetik a Kék Barlangot is. Visszatérés Nápolyba az esti órákban, transzfer a szálláshelyre.

4. nap:
Délelőtt fakultatív autóbuszos 
kirándulás Sorrentóba, a Nápolyi-öböl leghangulatosabb kisvárosába, mely egy hullámos fennsíkon fekszik, parkok, erdők, narancs-, és olajültetvények közt, a fennsík 20?40 m magas egyenes sziklafallal szakad a vízbe. Központja a kávézókkal teli Piazza Tasso, ahol érdemes kis időre megpihenni Transzfer a repülőtérre a déli órákban, hazautazás a Wizz Air menetrend szerinti járatával.

Helyszínen fizetendő idegenforgalmi adó 3,00 EUR/fő/éj

Speciális poggyászfeltételek érvényesek!

A programok sorrendje a menetrend függvényében változhat.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- transzfer,
- büféreggelis ellátás,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- fakultatív félpanziós ellátás,
- fakultatív programok,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.

Helyszínen fizetendő:
- idegenforgalmi adó: 3,00 EUR/fő/éj

Figyelem, az utazásra speciális poggyászfeltételek érvényesek, melyekről érdeklődjön Irodánkban!

 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 856 utazás 340 622 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás