Gran Canaria, Playa del Ingles: Hotel & Appartements Europalace 3*, bécsi indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 99110
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Bécs
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Playa del Ingles

Szállás / program részletes leírása



A kiváló fekvésű, nyugodt környezetben található,kedvelt aparthotel egy új, fürdésre alkalmas, homokos öböl közelében fekszik, egyedülálló panorámával az Atlanti-óceánra és a maspalomasi dűnékre.

Fekvése: A szállodát csak a parti sétány választja el a természetes, homokos strandtól, ami lépcsőkön keresztül közelíthető meg. A homokdűnés strandtól kb. 10 percre fekszik. A közelben vásárlási és szórakozási lehetőségek. A busztranszfer a repülőtérről kb. 45 perc.

Felszereltsége: A 10 emeletes, 227 lakóegységgel rendelkező szállodában a vendégek rendelkezésére áll hall, recepció, lift az első emelettől, WIFI az egész létesítmény területén (ingyenesen), egy télikert stílusában épült étterem (részben légkondicionálással, részben ventilátorral), kerékpártároló, szupermarket és ajándékbolt. A kertben a tenger oldalán lévő úszómedence (fűthető), pezsgőfürdő, tengerre néző napozóterasz ingyenes napágyakkal, matracokkal és napernyőkkel.

Helyi besorolás: 3*.

Elhelyezés: B1A/B2A/B3A - Stúdiók: 1-3 fő részére (max. 3 felnőtt, kb. 40 m-˛), a földszinten és az 1. emeleten találhatók, bennük kombinált nappali/hálószoba 2 ággyal és heverővel a 3. fő részére, mennyezeti ventilátor, konyhasarok, hűtőszekrény, telefon, SAT-TV, bérelhető széf, hajszárító, fürdőszoba, zuhanyozó, hajszárító, WC és bútorozott balkon.

A1A/A2A/A3A - Apartmanok: 1-4 fő részére (max. 3 felnőtt, kb. 46 m-˛), kiegészítve külön hálószobával. A kombinált nappali/hálószobában lenyitható ágy a 3. és 4. fő részére.

A1K/A2K/A3K - Komfort Plus-apartmanok: 4 fő részére (kb. 46 m-˛) tengerre néző balkonnal (az 2. emelettől), kiegészítve külön hálószobával (mennyezeti ventilátor), berendezett konyhasarok és síkképernyős SAT-TV. A kombinált nappali/hálószobában lenyitható ágy a 3. és 4. fő részére.

C2C/C3C/C4C - Superior-Penthouse-ok: 2-4 fő részére (max. 4 felnőtt, kb. 70 m-˛), a 10. emelettől, 2 külön hálószoba, berendezett konyhasarok, széf, síkképernyős SAT-TV, 2 fürdőszoba, fürdőköpeny és tengerre nézők. Érkezéskor bor és gyümölcs a szobában.

Ellátás: Félpanzió. Minden étkezés büférendszerben.

Sport: Kis fitneszstúdió. Térítés ellenében: asztalitenisz és biliárd valamint vízi sportolási lehetőségek a strandon, golfpálya kb. 5 km-re.

Gyerekek: Külön gyermekmedence és játszótér.

Előfoglalási kedvezmény: 2014.01.31-ig történő foglalás esetén 15% kedvezmény a szállás díjából.

2014.03.31-ig történő foglalás esetén 10% kedvezmény a szállás díjából.

A fenti árak, kétágyas standard szobatípusra vonatkoznak, minden ettől eltérő esetben kérje ajánlatunkat!

Figyelem! A feltüntetett árak a kedvezményeket már tartalmazzák!



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- repülőtéri illeték,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 477 utazás 336 388 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás