Hozzászólások
- Család kiskorú gyermekkel
Dátum: 2010.09.23 12:14
Visszatérne:

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
Fantasztikus szálloda, mindenkinek csak javasolni tudom. Nagyon közel van a reptérhez, ezért nem hosszú a transzferidő, de érdekes módon mégsem lehet hallani a repülőgépeket. A szobák nem a "megszokott" kis méretűek, hanem igen nagyok, külön kis helyiség van a bőröndök és a ruhák tárolására. Fantasztikusak az ételek, rengeteg halféle van, marha, bárány és csirke, mindenféle változatban, minden nap. Egyik este a késői snack-vacsora keretében éjfélkor olyan marhagulyást ettünk, hogy ilyen finommal még itthon sem találkoztam. Rengeteg étkezési lehetőség van napközben, természeten a főéttermet is lehet használni ebédkor, a maga hatalmas választékával, azonban a medencék körül is több étterem van: az egyikben grill-ételek vannak, a másikban pedig pizza-hamburger-sült csirke változatok. Külön kávézó is van, valamint egy cukrászdának megfelelő részleg rengeteg süteménnyel és kávéval, teával, fagyival. Kihagyhatatlan a sultan, aminek az ára nincs benne az all-inclusive-ban, azonban mindenképpen megéri egyszer kipróbálni. Ez egy fedett kis kunyhó-szerűség, több méretben is van. Egész nap külön kiszolgálás jár annak, aki kibérli. A személyzet nagyon örül, ha kap egy kis borravalót, azonban tolakodó módon nem várják el (bár sultan bérlésekor jól jöhet, mert volt, hogy azt a választ kaptuk, 20 napra előre le van foglalva mind, egy kis borravaló után azonban mégis lettek üresek :-)). Nagyon kedvesek és segítőkészek mindenben, azonban nem tolakodóak, nem zavarják az embert a pihenésben. A tengerpartja teljesen homokos, kicsit gyorsan mélyül, de nem gond, kisgyerekek is tudják élvezni szülői felügyelet mellett. A medencéi hatalmasak, igen nagy méretű, mindenki elfér benne. Kisgyerekeknek készült medence is van kiscsúszdával, amely sárkányt mintáz, valamint vannak nagyobb csúszdák is, külön medencénél.

Nem tetszik:
Talán csak egy dolog, de erről nem a szálloda tehet, már többször megpróbálták tudomásom szerint szabályozni, de a vendégek makacssága miatt ez nem ment: ez pedig a nyugágy-foglalás. A parton mindig lehet nyugágyat találni (van felettük tető, így nem a tűző napon kell feküdni), azonban a medencéknél képtelenség, pedig rengeteg nyugágy van, csak a kedves vendégek akkor is lefoglalják, ha egész nap nincsenek is ott, (ezt megfigyeltem), sőt, olyat is láttam, hogy csak a cuccaik részére külön foglaltak nyugágyat, másra használva nem volt. Próbálta a szálloda vezetése már megoldani olyan korlátozással, hogy csak reggel 9 után lehet nyugágyat foglalni, azonban semmi foganatja nem volt. De ez, úgy tudom, az egész világon probléma a szállodákban, nem csak itt. Nem is értem, hogy hogyan képesek ennyien felkelni reggel 6 előtt, hogy lemenjenek lefoglalni az ágyakat, ahelyett, hogy pihennének és lustálkodnának az ágyban, hiszen elvileg azért mentek nyaralni.

Egyéb:
Internet: aki laptopot visz, javaslom, csatlakozózsinórt vigyen magával, de lehet bérelni is. A szobában "csak" zsinóros internet van, ingyen. A recepció környékén azonban van wi-fi is, szintén ingyen, nem kell semmilyen regisztráció sem a wi-fihez, sem a zsinóroshoz, azonnal működik.

Öltözék: nem várnak el hosszúnadrágot a főépületben történő étkezésekhez, térdnadrág megfelelő a férfiak részére főétkezésekhez.

Javaslom a delfinekkel úszást gyerekek részére, élmény marad egész életükre.





Keresés
   ok

Részletes keresés


keresés


Felhasználó kereső
Felhasználó név:
Név:
E-mail cím:
Hova utazott:


keresés


Utazás kereső
   ok

Ennyiért utaznék
   ok

max összeg/fő





© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak