Hozzászólások
- Fiatal pár
Dátum: 2017.09.08 13:07
Visszatérne: igen

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
Nagyon kellemes száloda tiszta udvarias személyzet. A tengerpartot minden nap felgereblyézték. Bőséges választékban gazdag konyha. Nagyon jól éreztük magunkat. A tenger isteni!!!

Nem tetszik:
Ha ünnep van nem ajánlom senkinek mert el özönlötték a szomszédos ország "Algír" lakói és nagyon koszosak embertelenül viselkednek. Szerencsénkre keveset tapasztaltunk mindebből mert a 2 napos túra pont akkor volt így csak keveset érzékeltünk belőlük de már az is sokkoló volt. A két napos túrán az ellátás hagyott maga után egy két kívánni valót, de éhen szomjan nem halt senki 😉

Egyéb:
A repülőnk 3 órát késett induláskor, utolsó nap hajnali egykor volt transzfer így szinte másfél napot le lehet venni az utazásból.

- Időskorú pár
Dátum: 2014.09.26 09:35
Visszatérne: igen

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
A szálloda közvetlen környezete.

Nem tetszik:
A szálloda és a szállodai szobák színvonala kissé megkopott.

Egyéb:
Rendkívül zavaró volt, hogy a kimondottan debreceni indulás miatti jelentkezésünk ellenére Budapestre kellett felutaznunk, valamint ide érkeztünk meg. Ha ezt korábban tudjuk, akkor nem ide jelentkeztünk volna.

Az új szabályozás ( 30 TUD) miatt meggondolandó az újabb ide utazás. Ezért nem tudok sem igennel, sem nemmel válaszolni a lenti kérdésükre.

- Család kiskorú gyermekkel
Dátum: 2014.07.12 19:22
Visszatérne: nem

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
Egy hétig a 6 éves kislány unokámmal voltunk együtt és az, hogy együtt lehettünk, az nekünk nagyon jó volt!

Nem tetszik:
Egy hétig voltam a 6 éves unokámmal. Túl nagy szálloda, szintenkénk 120!!!! szoba és 4 szint van! A szállodának nincs "gazdája", ez érződött a szolgáltatások színvonalán. Semmiből nincs elég, a medencéknéknél nincs elég napozóágy, nincs elég törölköző, nincs elég napernyő! Egy hét alatt nem tudtunk a tengerben fürödni, mert olyan kosz volt a parton. Az utolsó nap már a sok "hínár" miatt már a part is leszakadt!!! A szobánkkal szerencsénk volt, mert tengerre nézett és rögtön az aula mellett volt,így itt meg volt ereje a takarítónőnek takarítani. De utastársaktól hallottam, hogy sok koszos szoba volt!! Az étkezés is szervezetlenül zajlott! A reggelinél a hideg tej rendszeresen savanyú volt!

A személyzet többsége nem volt készséges!

Az utazasi iroda kihelyezett idegenvezetője kritikán aluli volt!

Egyéb:
2013-ban jártam utoljára Tunéziában, de addig háromszor is, mert szerettünk visszajárni, egy liberális iszlám ország volt!

Tisztaság volt a szállodákban, a tengerparton, figyelmes volt a személyzet!

Ez ma már nem mondható el Tunéziáról!

Fiatal nőket is csak talpig beöltözve lehet látni, elképesztő iszlám visszarendeződés van! Mindenütt lehet dohányozni! Sokkal nagyobb kosz van mindenhol!!! Már nem fontos a turista!

Többet nem vágyom ebbe az országba és másnak sem ajánlom!!

- Időskorú pár
Dátum: 2014.06.30 21:36
Visszatérne: igen

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
végül is minden nagyon jó volt

Nem tetszik:
a szovjet vendégek kicsit primitiven viselkedtek

Egyéb:


- Család nagykorú gyermekkel
Dátum: 2014.06.30 13:00
Visszatérne: igen

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
Gyönyörű kilátás a szobából, rendkívül barátságos személyzet, biztonságos környék. Klassz animátorcsapat, finom és változatos ételek. Lassan mélyülő homokos strand, tiszta és kellemes hőmérsékletű édesvízi medence.

Nem tetszik:
A strandbár nagyon szegényes (2-3 féle üdítő és víz), snack egyáltalán nincs. A tengerparton nincs tusoló, csak egy alacsony lábmosó. Nem sikerült rájönnöm, hogy milyen időközönként takarítanak a szobákban, ill. cserélik a törölközőket. Utóbbiból egyszer kaptunk tisztát a 11 nap alatt, ágyneműcsere nem történt. (A hosszú turnus miatt egyszeri ágyneműcserére azért számítottam.)

Egyéb:
Napközbeni "csipegetéshez" vissza kell mennünk a partról a szállodába, de ott is megrendelésre történik a pizza ill. hamburger kiszolgálás... (megszoktuk, hogy előre szeletelve és kikészítve találjuk a hasonló szállodákban pl. a hamburgerhez valókat, amit magunknak ízlés szerint "rakunk" össze. Itt erre nincs mód, így sokat kell várni is, ráadásul a pici salátán, paradicsomon és húson kívül más nem kerül bele.) Természetesen nem a hamburgerért mentünk Tunéziába, de mivel a nagy hőségben ritkán kíván enni az ember teljes menüt, alternatívaként csak ez és a pizza adódott. A svédasztalos főétkezéseknél ilyen probléma nincs. Az étteremben azonnal töltik a lefogyott fogásokat, akár az étkezés vége előtt 10 perccel is.

Külön köszönet "Taurus-os" Enikő idegenvezetőnknek, aki a 2 napos szahara-túránkat kalauzolta. Hatalmas információáradattal ellátva bennünket, mindig mindenről mindent tudott és csak mesélt és mesélt.... (csak reménykedem, hogy legalább a felét sikerült elraktároznom mindannak a sok-sok érdekességnek, amit átadott.)

« vissza    1 |  2 |  3 |     tovább »




Keresés
   ok

Részletes keresés


keresés


Felhasználó kereső
Felhasználó név:
Név:
E-mail cím:
Hova utazott:


keresés


Utazás kereső
   ok

Ennyiért utaznék
   ok

max összeg/fő





© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak