Hozzászólások
- Család kiskorú gyermekkel
Dátum: 2017.06.22 10:14
Visszatérne: igen

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
A szálloda fantasztikus szolgáltatásaival, gyönyörűen kialakított kertjével lenyűgözött minket. A delfinárium tényleg csak 5 perc gyalog, tehát ha az amúgy borsos árú programot valaki tervezi bármely formájában (show/delfinúszás) és beszél legalább alapfokon angolul, mindenképpen érdemes ezt önállóan intézni! (a hely fekvése erre lehetőséget ad.) A szoba kellemes volt és tiszta, az erkély jó nagy és a tengerre néző szoba szuper. Ebben a tekintetben mindenképpen 5*!

Nem tetszik:
Sajnos a szálloda vendégeinek több, mint 90%-a orosz. Ez több szempontból is ront az ember hangulatán. A helyzetnek vannak szomorú folyományai is; amellett, hogy az ember napi szinten "küzd" a pofátlanságukkal és bunkóságukkal, még a szálloda személyzetének nagyobbik hányada sem beszél angolul. Emellett levegőnek néznek minden vendéget és fa arccal csinálnak mindent; mosolyt csalni az arcukra akkor lehetett általában, ha törökül köszöntünk meg valamit. (Ez például teljesen megdöbbentett, mert a törökökről eddig teljesen más benyomásaim voltak.) Az ételkínálat is teljesen az orosz közízlésnek megfelelően lett kialakítva.

Egyéb:
Épp ezért kicsit vegyes érzelmeim vannak a szállodával kapcsolatban; nem tudom, hogy visszatérnék-e ide...de valószínű mindezek ellenére is igen. :-)

- Csoport
Dátum: 2011.09.16 14:06
Visszatérne: igen

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
Az ellátás,a tisztaság,a bőséges ételválaszték

Nem tetszik:
Az animátorok nyüzsgése,hangoskodása és a pincében lévő diszkó.A fakultatív kirándulásokon történő "állandó" bolti látogatások.

Egyéb:
A környezet csodálatos,a szállodát narancsliget veszi körül.Mind tömegközlekedési eszközzel,mind egyénileg bárhova el lehetett jutni.Stopposokat felveszik de baksist kell fizetni.

Összességében nagyon elégedett volta

- Időskorú pár
Dátum: 2010.11.29 13:39
Visszatérne: igen

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
nagyon szuper hotel, a kiszolgálás, a kedvesség, szórakoztató műsor esténként, minden ami elképzelhető felső fokon. Én olyan jól éreztem itt magam, hogy jövőre is ebbe a szállodába megyek.

Nem tetszik:
egyedül az nem tetszett, hogy nagyon be volt kerítve és elég nehezen lehetett a buszhoz eljutni.

Egyéb:






Keresés
   ok

Részletes keresés


keresés


Felhasználó kereső
Felhasználó név:
Név:
E-mail cím:
Hova utazott:


keresés


Utazás kereső
   ok

Ennyiért utaznék
   ok

max összeg/fő





© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak