Phi Phi

Phi Phi 2000-ig egyike volt Thaiföld ezer apró szigetének, amikor Leanardo DiCaprio főszereplésével bemutatták az itt forgaott Part című filmet.


Phi Phi

Phi Phi úti célok:



Phi Phi

Phi Phi egyike volt Thaiföld ezer apró szigetének egészen addig, míg 2000-ben be nem mutatták Leanardo DiCaprio főszereplésével a Part című filmet. A Partot Phi Phi-n forgatták, és ahogy  a filmet sok millióan nézték meg, a sziget iosmertsége és népszerűsége is egy év alatt az egekbe szökött.

Phi Phi Thaiföld déli részén, a Krabit, Koh Lantát  és Phuketet is magában foglaló öbölben, a Maláj-félsziget keleti oldalán, a gyönyörűséges Andaman-tengerben található.

Phi Phi igazi trópusi paradicsom. A szigetcsoport két nagyobb és több aprócska szigetből áll. Kizárólag hajóval lehet megközelíteni Phuketről vagy Krabiról. Hófehér, lisztfinomságú korallhomokkal szegélyezett partvidékével és a fehér homoktól vizével a világ egyik legszebb nyaralóhelye.



Forrás: Phi Phi ismertető - Start Utazás




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás