Tenerife, Playa de las Americas: H10 Las Palmeras 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 138120
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Playa de las Americas

Szállás / program részletes leírása



USP: Sok törzsutas kedveli a H10 Las Palmeras szállodát kitűnő fekvése miatt, hiszen Playa de las Americason, néhány lépésre a tengerparttól, egy hatalmas, szubtrópusi kert közepén található. Különösen ajánljuk szórakozni vágyó utasainknak.

Fekvése: Közvetlenül Playa de las Américas pálmákkal övezett, parti sétánya mellett fekszik, néhány lépésre a sziklás-homokos lávastrandtól. A Playas de Troya homokos strand kb. 600 m-re. A közelben üzletek, éttermek és bárok várják a vendégeket. A busztranszfer a repülőtérről kb. 35-50 perc.

Felszereltsége: A kedvelt, színvonalas szállodában 519 szoba található 10 emeleten. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, liftek, internetsarok (térítés ellenében), ingyenes WIFI, bárok, büféétterem, 2 a`la carte-étterem (Sakura Teppanyaki (csak 9 éves kortól) és olasz) és ajándéküzlet. A főbejárat és a szobák egy része az utcára néz. A szép, szubtrópusi kertben 2 édesvizű úszómedence (az egyik fűthető), pool-/snack-bár, napozóterasz ingyenes napágyakkal, matracokkal, napernyőkkel és törölközőkkel.

Helyi besorolás: 4*.

Elhelyezés (F): C1A/C2A/C3A: Az ízléses szobákban telefon, SAT-TV zenecsatornával, minibár (térítés ellenében), bérelhető széf, légkondicionálás, hajszárító, fürdőszoba fürdőkáddal és beépített zuhanyozóval, WC és bútorozott balkon.

C1B/C2B/C3B: Tengerre néző szobák.

C2D - Privilege-szobák: Tengerre néző szobák. Extra szolgáltatások: különleges párnaválaszték, ingyenes széf, érkezéskor feltöltött minibár (üdítők), ingyenes WIFI, Nespresso-kávéfőző (kapszulák naponta), fürdőköpeny, papucs, exkluzív strandtörölközők, napilapok, turn down-szerviz, belépés a Privileg lounge-ba (napozóterasz és pezsgőfürdő) és késői check-out (a helyek függvényében).

A3A/A4A - Sorbungalók: A kertben találhatók, a földszinten nappali, külön WC, konyhasarok hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel és terasz, az emeleten 2 hálószoba, fürdőszoba, zuhanyozó és WC.

Ellátás: Félpanzió vagy All Inclusive. Minden étkezés büférendszerben. Látványkonyha. A vacsoránál alkalomhoz illő viselet ajánlott (férfiaknak hosszúnadrág). Félpanziós foglalás esetén az italok és az a`la carte-étterem térítés ellenében.

Sport: Asztalitenisz és fitneszterem. Térítés ellenében: tenisz és biliárd.

Gyerekek: Külön gyermekmedence, mini-klub a német iskolai szünet ideje alatt (4-11 éveseknek, min. létszám 4 fő) és játszótér (felügyelet nélkül).

Szórakozás: Animációs programok, show-műsorok, élőzene és tánc.

EXTRÁK: >

  • Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (C1A, C1B).
  • Dine Around:A vendégeknek lehetőségük van a vacsorát a H10 Conquistador szállodában elfogyasztani előzetes (min. 1 nap) telefonos foglalással (a helyek függvényében).

  • All Inclusive: Minden étkezés büférendszerben. Napközben snack-ételek. Helyi és egyes nemzetközi alkoholos és alkoholmentes italok 09.00 és 24.00 óra között. Heti 1x a vacsorát az olasz a`la carte-étteremben is el lehet fogyasztani (a helyek függvényében, előzetes foglalás szükséges).

    Előfoglalási kedvezmény (F): 2018.08.31-ig történő foglalás esetén 15% kedvezmény a szállás díjából (csak a 12.01.-04.25. közötti érkezéseknél).

    2018.09.30-ig történő foglalás esetén 10% kedvezmény a szállás díjából.

    Gyermekkedvezmény/Gyerekár (F): 1 gyermek (2-11 éves) 2 felnőttel egy szobában, pótágyon 50% kedvezmény a szállás díjából.

    A fenti árak, kétágyas standard szobatípusra vonatkoznak, minden ettől eltérő esetben kérje ajánlatunkat!

    Figyelem! A feltüntetett árak a kedvezményeket már tartalmazzák!



    Tudnivalók az árról

    Az ár tartalmazza:
    - repülőjegy,
    - transzfer,
    - szállás,
    - all inclusive,

    Külön fizetendő:
    - repülőtéri illeték,
    - foglalási díj,
    - baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
    - útlemondási biztosítás.
     
    Töltődik a foglalási lap




    Keresés
    8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
    Valami hasonlót?
    Utazási magazin


    Recommendation Engine, Recommendation System




    © Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás