Tunézia, Hammamet: Sunclub El Mouradi El Menzah 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 141734
Indulás dátuma:2024.06.04. (K)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  211 900 Ft / fő (akciós alapár)
Teljes ár:  211 900 Ft / fő
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Hammamet

Szállás / program részletes leírása



aFEKVÉS
A szálloda Hammamet újonnan kiépített üdülőövezetében, a kellemes, barátságos hangulatú Yasmine Hammamet központjában, a kikötőtől kb. 700 méterre található. A homokos tengerparttól csupán egy út választja el. A monastiri repülőtértől 110 km-re (kb. 1 óra 20 perc transzferidő) helyezkedik el.

ELHELYEZÉS
Légkondicionált szobái széffel, telefonnal, szatellit Tv-vel, fürdőszoba/WC-vel és terasszal vagy erkéllyel felszereltek. Aközpontilag üzemeltetett légkondicionáló csak főszezonban működik a szobákban. Babaágy kérhető. A standard szobák kb. 35 m2-esek. A családi szobák egy légterűek és maximum 2+2 fő elhelyezésére alkalmasak.

ÉTEL ÉS ITAL
All inclusive ellátással foglalható, mely tartalmazza a reggelit, késői reggelit, ebédet, vacsorát, valamint a helyi alkoholos- és alkoholmentes italokat. Minden italműanyagpohárban kerül felszolgálásra. Napközben snackételeket és édességet kínálnak. A szálloda több bárral és egy mór kávézóval rendelkezik, utóbbiban térítés ellenében vízipipa kérhető. Az a`la carte étteremben heti egy alkalommal, előzetes foglalást követően ingyenes vacsora fogyasztható. Palackos víz kb. 2 TND ellenében kérhető.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Kertjében édesvizű-, valamint tengervízzel töltött medence, két gyermekmedence, csúszdák, az épületben pedig egy belső medence található, mely a nyári szezonban zárva tart. Asztalitenisz, darts, strandröplabda, teniszpálya (az eszközökért és a világításért fizetni kell), miniklub (5-12 éves korig), animációs programok, esti szórakoztató műsorok, térítés ellenében biliárd, fitneszterem, törökfürdő, szauna, kozmetikai- és testkezelések, motorizált vízi sportok érhetőek el.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
Pénzváltó, térítés ellenében mosodai szolgáltatások, szobaszerviz, orvosi ügyelet érhető el. WIFI a recepciónál díjmentesen érhető el. A medencék mellett és a tengerparton a napágyak, napernyők, valamint a matracok ingyen állnak vendégek rendelkezésére, a strandtörülközőért azonban letétet kell fizetni (kb. 15 TND).

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás