Korfu, Sidari: Billy & Sandra Apartmanhotel, 4 fős apartman

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 149657
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:apartman
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Sidari

Szállás / program részletes leírása



Program:

1. nap: Budapest-Korfu
Elutazás Korfura charterjárattal. Érkezés után transzfer a szállodába. Szabadprogram. Vacsora (amennyiben a program tartalmazza) és szállás Korfun.


2-7. nap: Korfu
Reggeli után szabadprogram. Szabadidő, fakultatív programlehetőségek. Vacsora (amennyiben a program tartalmazza) és szállás Korfun.


8. nap: Korfu-Budapest
Reggeli transzfer a repülőtérre, hazautazás.


Általános információk: utazás Budapest–Korfu és Korfu -Budapest útvonalon közlekedő charter repülőjáratokon, a Budavár Tours által bérelt helyeken. A repülőút alatt fedélzeti ellátás (szendvics, üdítőital) van. A helyszínen magyar nyelvű asszisztenciát biztosítunk: telefonügyelet, információs találkozó a szállásokon, lehetőség fakultatív programokon történő részvételre (létszámfüggő).


A részvételi díjon felül fizetendő: repülőtéri illeték, légiközlekedési pótdíjak (üzemanyag „YQ”, légszennyezési „ETS” és utasbiztonsági „ATSC”), transzfer (különböző díjszabás), sztornóbiztosítás és a foglalási díj 500 Ft/fő. Az aktuális díjak felől érdeklődjön irodánkban. A sztornóbiztosítás a teljes részvételi díjra számítandó. A repülőtéri illeték összege és a pótdíjak mértéke a deviza forintárfolyamának és az olaj világpiaci árának időközi módosulása miatt változhat. Helyszínen idegenforgalmi adó fizetendő.


Igény szerint foglalható: betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás (különböző választható díjszabásban. Budapesti repülőtéri parkolás (különböző díjszabásban).


Csomagszállítás: légitársaságonként eltérő. Az aktuális (konkrét időponthoz, programtípushoz vagy szálláshoz tartozó) csomagszállítási szabályról és feltételről érdeklődjön irodánknál. A kétéves kor alatti gyermekek részére a babakocsi ingyenesen szállítható. Nem jár az ingyenes poggyászfeladás kétéves kor alatti gyermekek után, azonban részükre a babakocsi, gyermekülés ingyenesen szállítható.


Gyermekkedvezmények: 0–2 éves korig a gyermek részvételi díja 20 000 Ft/fő (illeték, transzfer díjmentesen, repülőn külön ülőhely nélkül, bébiágy lekéréssel). Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda árlistája tartalmazza.


Minimális utaslétszám: 126 fő.

Tervezett menetrend:

Budapest - Korfu 12:40 - 15:20

Korfu - Budapest 16:10 - 16:55

A légitársaság a menetrend változás jogát fenntartja!

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.



Fekvése: Fekvése: Korfu várostól 39 km-re, a sziget északi partján fekvő Sidari, a sziget egyik leglátogatottabb üdülőhelye. Népszerűsége elsősorban a csodálatos homokos tengerpartjának (lassan mélyül, családoknak ezért ideális) és természeti szépségeinek köszönhető. Sidari központjától ideális távolságra (kb. egy kilométerre), csendes környezetben található, Billy & Sandra otthonos apartmanház, barátságos és segítőkész tulajdonosok (Sandra, Michael) gondoskodós odafigyelése mellett, a legközelebbi homokos strandtól kb. kettőszázötven méterre, a híres Canal d’Amour-tól sétatávolságnyira található. A közelében romantikus öblök, minimarket, éttermek, bár, több üzlet, autó-, motorkölcsönző is található. A menetrend szerinti buszjárat megállója a háztól kb. 300 méterre van.


Szobák: Minden stúdió (2fős) praktikusan berendezett, konyhával (a főzősarok és étkező a hálószobában van kialakítva), fürdőszoba zuhanyzóval, hajszárítóval, hűtővel, tv-vel és vízforralóval felszerelt. Minden apartman (3-4–5 fős) praktikusan berendezett, két hálószobás, stúdió jellegű konyhával, hűtővel, vízforralóval, fürdőszoba zuhanyzóval és tv-vel felszerelt. Minden szobához erkély vagy terasz tartozik, kertre vagy medencére néző kilátással. Az apartmanoknál az 5. fő elhelyezése pótágyon történik. Felár ellenében légkondicionálás igényelhető.


Szolgáltatások: recepció, bár, étterem, grillező hely, takarítás (heti 1x), ágynemű- és törülközőcsere (heti két alkalommal), térítésmenetes áram-, valamint hideg- és melegvíz-szolgáltatás (napkollektorból), csomagszoba, széfbérlés (térítés ellenében), Wi-Fi internetezési lehetőség ((Wi-Fi csak a bár környékén van, változó jelerősséggel) térítés ellenében strandtörülköző szerviz (kaució ellenében), ingyenes parkolási lehetőség. Sidari központjában szórakozóhelyek sokasága található.


Sport és szórakozás: szépen gondozott kert, medence, gyermekmedence, napozóterasz, nyugágyak és napernyők, melyek a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében vehetők igénybe, gyermekjátszótér, asztalitenisz. Sidari központjában szórakozóhelyek sokasága található.


Étkezés: önellátás. Az üdülőhelyen több étterem, taverna található vagy főzési lehetőség a konyhával felszerelt szobákban (evőeszközök, edények). Felár ellenében félpanzió (bővített kontinentális reggeli, menüválasztásos vacsora) foglalható.


Gyermekkedvezmény: az árlista szerint.
(181121)

Szobák:

Szolgáltatások: étterem,wifi,recepció,bár

Sport és szórakozás: asztalitenisz,napozóterasz,nyugágyak és napernyők,gyermekmedence,medence

Ellátás:


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- ,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás