Kuba, Varadero: Hotel Memories Varadero 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 157221
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Kuba
Város: Varadero

Szállás / program részletes leírása



Havanna

Kuba legendás fővárosa egyedülálló hangulatával mindenkit magával ragad. Az igazi karibi nagyváros páratlanul gazdag a kulturális és történelmi látnivalókban, bővelkedik az építészeti remekekben rabul ejtve minden korosztályt. Aki Kubába látogat az egy időutazáson is részt vesz, hiszen itt egyszerre van jelent a koloniális kor cukorbáróinak régmúlt gazdasága, az `50-es évek amerikai maffiájának kézjegye, és a retro, a szocializmus. A látnivalók mellett pezsgő éjszakai élet várja a turistát, kitűnő salsa- és jazz klubok, szórakozóhelyek egész sora kínál igényes szórakozást minden nap.

Varadero

Kuba és egyben a Karib-térség legnagyobb üdülővárosa, mely Havannától 140 km-re található. 20 km hosszú tengerpartján szállodák sokasága sorakozik. Csodás, fehérhomokos karibi strandok, trópusi környezet várja a turistákat. Varadero kiváló infrastruktúrával rendelkezik, a közbiztonság pedig tökéletes.

Szállás: 2 éj Havannában 3*-os,4*-os vagy 5*-os szállodákban, 5 vagy 8 éj Varaderon 3*-os, 4*-os vagy 5*-os szállodákban, választás szerint.

Szálláshelyeink mozgáskorlátozott utazók számára korlátozottan foglalhatók. Akadálymentesített szobafoglalási lehetőségekről érdeklődjön irodánkban.

Ellátás: Havannában reggeli, Varaderon all inclusive

Utazás: Budapest – Havanna – Budapest útvonalon menetrendszerinti járattal, európai átszállással, Havanna és Varadero között légkondicionált autóbusszal.

Idegenvezetés: Havannában magyar nyelvű idegenvezetés és programok; Varaderon magyar nyelvű telefonos asszisztencia

1. nap: Budapest - Havanna

Elutazás Budapestről Havannába, menetrendszerinti járattal európai átszállással. Érkezés Havannába, transzfer a választott szállodába.

2. nap: Havanna

Reggeli, majd egész napos városnézés magyar idegenvezetéssel. Átszeljük Havanna híres tengerparti sétányát a Malecon-t, mely a helyiek egyik kedvenc találkozóhelye, megcsodáljuk a Paseo-n lévő villákat, majd megállunk a Forradalom téren (Plaza de la Revolución), ahol a José Marti emlékmű található. Visszafelé a világhírű, több mint 500 mauzóleummal és a leggazdagabb szoborparkkal rendelkező Colon temető mellett vezet utunk az óvárosba. Megérkezve az óvárosba megismerkedünk a Havanna Club Rum Múzeumban a rumkészítéssel, a cukornád termesztés és feldolgozás lépéseitől végig követve a folyamatot egészen az érlelésig, hordóba töltésig, palackozásig, melyet kóstolóval zárunk. Lehetőség eredeti Havanna Club relikviák vásárlására, valamint a jellegzetes kubai ital, a cukornád lé, a Guarapo és az abból készült kitűnő kubai koktélkülönlegesség a Guarabana koktél megkóstolására. Ezt követően az óváros gyalogos felfedezésére indulunk, ahol egymást érik a kulturális és történelmi látnivalók, és amely 1988 óta az UNESCO világörökség része. Megtekintjük a Plaza de Armas-t a „Fegyverek terét”, a Kormányzói palotát, közben régiségekre vadászunk a helyi, autentikus antik piacon, átsétálunk a Plaza San Francisco-ra ahol megnézzük a Tőzsde palotát és az Assisi Szent Ferenc templomot, majd a Katedrális tér és a Plaza Vieja az „Öreg tér” megtekintése következik. Délután megtekintjük a Capitoliumot, majd pedig a Forradalmi múzeum szabadtéri tárlatát, ahol a híres Granma hajót is láthatjuk, melyen Fidel és a többi forradalmár partra szállt, hogy a forradalmat elindítsák. Délután visszatérés a hotelbe. A Latin- Amerika Párizsának is nevezett Havanna kihagyhatatlan. Ez „kötelező” program mindazoknak, akik Kubába utaznak.

3. nap: Varadero

Reggeli a hotelben, majd transzfer légkondicionált autóbusszal Varaderoba. Szállás elfoglalása.

4-7. nap: Varadero

Pihenés a tengerparti all inclusive szállodában.

8. nap: Varadero – Havanna – Budapest

Reggeli a szállodában, majd a menetrend függvényében transzfer a havannai repülőtérre, hazautazás.

9. nap: Budapest

Érkezés Budapestre.

A programváltoztatás jogát irodánk a járatok menetrendjének esetleges módosulása miatt fenntartja!

A 12 nap / 10 éjszakás programunk +3 éjszakai tartózkodást tartalmaz Varaderon.

Általános információk: A részvételi díj tartalmazza a repülőjegyet, a szállást a választott szállodákban Havannában reggelis, Varaderon all inclusive ellátással, az egésznapos városnézést Havannában magyar idegenvezetéssel (belépők a helyszínen fizetendő kb. 40 CUC/fő). A részvételi díj nem tartalmazza az esetleges fakultatív programok díját.

Minimális utaslétszám: 2 fő.

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.



Fekvése:

Memories Varadero Hotel

Fekvése: Egy szálloda, melynek szolgáltatás színvonala és a szálloda ár érték aránya nagyon kedvező, hiszen 5 csillagos hotel szolgáltatásait nyújtja 4 csillagos áron. A szálloda Varadero leghosszabb és legszebb tengerparti részén, közvetlenül a fehérhomokos tengerparton található. Varadero központja két kilométer.

Szobák: a hotel 1035 karibi hangulatban berendezett légkondicionált, fürdőszobás szobája Tv-vel (műholdas adások) minibárral, telefonnal és hajszárítóval felszerelt. Térítés ellenében széf, minibár. A szobákhoz erkély vagy balkon tartozik.

Szolgáltatások: recepció, lift, 9 étterem, 8 bár, kávézó, ajándéküzletek, gyermekfelügyelet, játszótér, orvosi szolgálat, mosoda, fodrászat, autókölcsönző, internetezési lehetőség, animációs programok, esténként szórakoztató műsorok, diszkó. Bizonyos szolgáltatások csak térítés ellenében vehetők igénybe.

Sport és szórakozás: 2 medence, 2 gyermekmedence, animációs programok, babyklub, miniklub, szauna, masszázs, strandröplabda, asztalitenisz, fitneszterem darts, 3 teniszpálya, vízisportok (víziaerobic, szörf, vízibicikli, kajak, vízilabda, katamarán, búvárkodás, búvároktatás), mosoda, gyermekfelügyelet. Bizonyos szolgáltatások csak külön térítés ellenében használhatók.

Ellátás: all inclusive, svédasztalos reggeli, ebéd, vacsora, napközben snack ételek, kávé, tea, helyi és néhány nemzetközi alkoholos és alkoholmentes italok korlátlan fogyasztása, nem motorizált sporteszközök használata.

Gyermekkedvezmény: két felnőtt és egy gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon.



Szobák:

Szolgáltatások: autóbérlés,orvosi ügyelet,lift,internetezési lehetőség,étterem,üzletek,mosoda,fodrászat,recepció,játszótér,bár

Sport és szórakozás: asztalitenisz,medence,animáció,szauna,masszázs,röplabdapálya,diszkó,gyermekmedence,darts,biliárd

Ellátás:


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- reggeli,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás