Korfu, Messonghi: Maria Apartmanház, 3 fős stúdió

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 168914
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:apartman
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Messonghi

Szállás / program részletes leírása



Elhelyezkedés:
Messonghi: az egykori halászfaluból kifejlődött kedves üdülőhely Moraitikával szinte teljesen egybeépült, a két városkát csak a Messonghi folyó választja el egymástól. Bár Messonghiban is sok étterem, taverna és bár található, némileg csendesebb, mint Moraitika és nyugodtabb nyaralást biztosít, miután a sziget déli részén végigmenő főútvonal elkerüli. A közvetlen autóbuszjárat Messonghit is összeköti a fővárossal, ezért is méltán népszerű utasaink körében. Jellegzetes, a képeslapokról is ismert hosszú homokos partja, egyes részeken aprókavicsos.Fekvése:a családias, virágos kertekkel övezett apartmanház az kavicsos/köves parttól 50 méterre fekszik, kellemes pihenést biztosít a nyaralni vágyóknak. Messongi külterületén, Psarában helyezkedik el, Messonghi központja kb. 2 kilométerre található. Legközelebbi étterem kb. 600 méterre, üzletek, élelmiszerbolt az üdülőhely központjában (Messonghi) elérhetők.


Szolgáltatások:
gondozott kert, parkolási lehetőség.

Szobák:
egyszerű, de praktikusan berendezett 2 fős, pótágyazható stúdiókban. A stúdiók egy légterűek, célszerűen felszerelt konyhasarokkal, hűtővel, zuhannyal/WC-vel és balkonnal rendelkeznek. A stúdiók részben tengerre nézők.

Ellátás:
Önellátás


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- ,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás