Törökország, Alanya: Kleopatra Beach Hotel 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 199857
Indulás dátuma:2024.04.01. (H)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  132 028 Ft / fő (akciós alapár)
Teljes ár:  132 028 Ft / fő
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Alanya

Szállás / program részletes leírása



FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.


A korábban felújított Kleopatra Beach 4*-os Hotel a Feria szállodalánc tagja, mely a Török Riviérán közkedvelt Kleopátra strandtól csak egy karnyújtásnyira fekszik. A Kleopatra Beach hotel számos sportolási lehetőséggel, hangulatos esti műsorokkal és kiváló török konyhával várja a nyaralni vágyó vendégeket. Legyen részese egy aktív nyaralásnak!

Fekvése
A Kleopatra Beachszálloda Alanya központjában fekszik a homokos tengerparttól kb. 100 m-re, a törökországi antalyai nemzetközi repülőtértől kb. 120 km-re. A közelben számos étterem, bár és üzlet várja a vendégeket.

Szobák
A Kleopatra Beachhotel összesen 201 szobával rendelkezik, melyek mindegyike légkondicionált, televízióval, telefonnal, minibárral, bérelhető széffel, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. Mozgáskorlátozottak számára kialakított szoba igényelhető. A szobák többségéhez erkély vagy terasz tartozik.

Szolgáltatások
Étterem, bárok, medencék, wellness szolgáltatások (törökfürdő, szauna, masszázs), fodrászat, fitneszterem, darts, billiárd, asztalitenisz, strandröplabda, vízi sportok a tengerparton, internet sarok, WiFi csatlakozási lehetőség a lobbyban, orvosi ügyelet, esti szórakoztató műsorok, gyermekmedence, játszótér. Egyes szolgáltatásokat csak külön térítés ellenében vehetik igénybe a nyaralók!

Ellátás
All inclusive.

A weboldalon szereplő Kleopatra Beach hotelszobaképei illusztrációk, csak mintaként szolgálnak.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- All inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás