Tenerife, Playa de las Americas: Ponderosa 3*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 209936
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Playa de las Americas

Szállás / program részletes leírása



Leírás
A Hotel Ponderosa Costa Adeje üdülőközpontjában található, melynek barátságos és professzionális, többnyelvű, 24 órás recepciós személyzete garantálja a felejthetetlen nyaralást.

Fekvés
Playa de Las Americas gyönyörű strandjai csupán 600 m-re találhatók, bevásárlóközpont a szomszédban, könnyen megközelíthető, busz- és taximegálló (50 m) is.

Szállás
Az 1972-ben épült Ponderosa Hotel kényelmes, gazdaságos szálláshely, amely Playa de Las Americas élettel teli környékén található. A hotel szobái az óceán irányába néznek, kilátás a legfelső emeletekről biztosított.A szobák tágasak és kényelmesek, erkéllyel rendelkeznek.

Elhelyezés
Minden szoba az óceán irányába néz - magasabb szinteken panorámával -, tágas, ízlésesen berendezett, kétágyas szobák és 2 ágyas szuperior szoba nappalival, illetve 2 hálószobás, nappalis lakosztályok közül válogathat.A hálószobában franciaágyat, LCD TV-t (díj ellenében) és széfet (felár ellenében) talál, a nappalik kényelmes kanapéval várják. Az erkélyeken bútorok gondoskodnak kényelméről. Hajszárítót és vasalót igényelhet a recepción, letét ellenében (10 euró). A szobákban Wi-fi elérés biztosított, külön díj ellenében.

Étkezés
Ha szeret enni és ami még fontosabb, jót enni, akkor imádni fogja a Ponderosa - all you can eat - 5 csillagos büféjét. A nemzetközi konyha garantálja és kielégíti minden igényét. A hotel számos kültéri és beltéri étkezőhelyiséggel teszi lehetővé a kényelmes és nyugalmas étkezést.Szeretnénk tájékoztatni kedves vendégeinket, hogy a Ponderosa hotel nem állít össze piknik csomagot.

Szolgáltatások
Kültéri felnőtt és gyerek medence, napozóágyak bérmentesen igénybe vehetőek, 24 órás recepció szolgálat.

Sport és szórakozás
A hotelen belül találhatnak tenisz és squash pályát, billiárd asztalokat és darts-ot is vagy egy 7-8 perces séta után a parton élvezhetik a vízi sportok széles kínálatát.

Megjegyzés
Kedves Vendégeink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy vendégeinktől 100 EUR letétet kér a szálloda, melyet kijelentkezéskor, a szoba ellenőrzését követően visszatérítenek. Köszönjük megértésüket!

Egészségügyi biztonság
Személyzet: - A szálloda minden alkalmazottjának kötelező képzés a szükséges egészségügyi előírásokról és intézkedésekről. - Védőeszközök kötelező viselete a munkavégzés során. - Intézkedések az előírt szociális távolság betartására.Recepció: - Intézkedések az előírt szociális távolság betartására. - A kucsok, mágneskártyák fertőtlenítése minden használat után.Szobák: - A helyiségek és a leggyakrabban használt felületek, például kapcsolók, ajtófogantyúk, ajtók, csapok rendszeres fertőtlenítése. - A szobákat a vendégek távozása után minimum 24 órán át üresen kell tartani a teljes fertőtlenítés érdekében. - A maximális higiénia garantálása érdekében a textíliák, törölközők speciális mosása. - Fertőtlenítő szer és arcmaszk elérhetővé tétele vendégeink számára.Közösségi terek: - A közösségi terek alapos és gyakori tisztítása, különös figyelmet fordítva a nyilvános toalettekre. - Napi szellőztetés minden helyiségben. - Közös helyiségek felszerelése kézfertőtlenítővel. - Az emberek közötti minimális szociális távolság érdekében az egyes helyiségek kapacitásának megjelenítése és a kapacitás figyelése.Éttermek és bárok: - Éttermek, bárok felszerelése kézfertőtlenítővel. - Korlátozott kapacitás az éttermekben és a bárokban. - Az asztalok közötti minimum 2 méter távolság betartása. - Asztalok és székek fertőtlenítése minden használat után. - A konyhai eszközök és berendezések tisztítása fertőtlenítőszerekkel. - A személyes kiszolgálás előtérbe helyezése az önkiszolgálással szemben. - PPE védőfelszerelés a személyzet részére.Medencék: - A pihenőbútorok közötti legalább 2 méter távolság megtartása. - Korlátozott kapacitás a medenceterületeken. - A medencevíz napi karbantartása és tisztítása. - A medenceterület és a bútorok napi fertőtlenítése.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállást a megadott ellátással
- repülőjegyet direkt járatra
- repülőtér-szálloda-repülőtér transzfert
- magyar nyelvű telepített képviseletet
- fejenként 1 db (max. 40 x 30 x 20 cm) kézipoggyász szállításának díját
- Quickreserve ajánlat! Az ajánlat a jelenleg érvényes repülőjegy árat tartalmazza, ami a repülőgépek telítettségének függvényében változhat, emiatt érdemes minél gyorsabban lefoglalni az utazást!
- A foglalás után a repülőjegy nem mondható le és nem visszatéríthető!
- az ajánlat utazási csomag


Külön fizetendő:
- Foglalási díj,
- Baleset-, Betegség- és Poggyászbiztosítás,
- Útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 486 utazás 337 417 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás