Tenerife, Playa de las Americas: Kn Columbus 3*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 210027
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Playa de las Americas

Szállás / program részletes leírása



Leírás
A KN Columbus Aparthotel Las Américas golfpályájához közel, az Antonio Domínguez futball- és atlétikai stadionnal szemben, Dél-Tenerife legkedveltebb üdülőövezetének szívében található. Egyedi architektúrája, nemzetközi vendégköre és családi atmoszférája teszi a helyet csodálatos választássá téli vagy nyári vakációhoz.

Fekvés
A KN Columbus Aparthotel Playa de las Americas golfpályájához közel, a futball- és atlétikai stadionnal szemben, 5 perc sétára található a strandtól, Tenerife híres nyaralóközpontjában: Playa de las Américasban.

Sport - Felkészülési helyszín
A KN Columbus Apartmanhotel, köszönhetően annak, hogy Las Américas tengerpartján fekszik, tökéletes hely sportemberek elszállásolására az évnek abban az időszakában, amikor felkészülésüket nem tudják saját országukban végezni. A hotel egyik oldalán található az `Antonio Domínguez” olimpiai stadion, amely egyedülálló a maga kategóriában az atlétikai edzéslehetőségeket tekintve, és ahol a következőket találhatja:4400 m2 atlétikai terület, füves futballpálya (118 x 80 m), egy fedett terem általános tornagyakorlatoknak szentelve (27 X 15 m), `Club Povedano Arona” boxiskola, fedett terem judózásra (Tae-kwon-do, Kendo, Aikido), 5 perc sétára található Américas golfpályája.

Szállás
A KN Columbus Aparthotel szobák széles választékával várja önt a két épületből álló komplexumban. Szobája erkélyéről vagy teraszáról pedig a medence, az óceán látványában gyönyörködhet.

Elhelyezés
Kétszemélyes standard szoba Tágas szoba, benne két ágy, fizetős műholdas TV, a fürdőszobában hajszárító, némelyik káddal, némelyik zuhanyzóval. Erkély asztallal és székekkel. Alapterülete: körülbelül 31 m2.Standard kétszemélyes szoba nappalival Ebben a szobatípusban található egy tágas nappali kanapéval, fizetős TV-vel, ezen kívül egy külön hálószoba ikerágyakkal, a fürdőszobában hajszárító, a fürdőszobák egy részében kád, másik részében zuhanyzó. Alapterülete: körülbelül 45 m2.Stúdió apartman Ezekben a szobákban található egy konyha egy kis hűtővel, kenyérpirítóval, vízforralóval és két főzőlapos tűzhellyel. A konyhát egy reggelizőpult vagy -asztal választja el a nappalitól, amelyben található két egyszemélyes ágy, egy fizetős műholdas TV, illetve innen nyílik az erkély is, amelyen asztalok és székek találhatóak, és ahonnan élvezheti a kilátást. A fürdőszobában hajszárító, kád és zuhanyzó található. Alapterülete: körülbelül 31 m2.Egy hálószobás apartman Ezek a szobák, melyek egy hálószobával és egy nappalival 2-4 fő elszállásolására alkalmasak, a két épület végében helyezkednek el. A reggelizőpulttal rendelkező konyhában, akárcsak a stúdióknál, főzőlap, hűtő, kenyérpirító, vízforraló és konyhai eszközök találhatóak. A hálószobában két egyszemélyes ágy és egy hatalmas ruhásszekrény van. A tágas nappaliban egy asztal, szék és kétszemélyes kanapéágy található, valamint műholdas TV, telefon és széf. A fürdőszobában hajszárító, kád és zuhanyzó, az erkélyen asztal és székek találhatók. Alapterülete: körülbelül 45m2.

Étkezés
Svédasztalos étterem Élvezze a nemzetközi konyha változatos fogásait kényelmes éttermükben, amely igazán kellemes légkört biztosít a reggelihez, az ebédhez vagy a vacsorához. Étkezések időpontja: Reggeli 8:00 -10:00, Ebéd 13:00-15:00, Vacsora 18:30-21:00 La Pizzeria Snack Bar Azok számára, akik valami másra vágynak, de nem akarnak messzire menni, itt a La Pizzeria and Snack Bar. A medence területén található, olasz és nemzetközi ételeket kínál. A medencékhez közeli elhelyezkedése miatt tökéletes egy kései reggeli elfogyasztásához.

Szolgáltatások
A KN Columbus Aparthotel a lehető legteljesebbkörű szolgáltatásaival és igazán jó felszereltségével gondoskodik arról, hogy semmit se hagyjon ki Playa de las Americas-i tartózkodása alatt. Medence/napozóterasz A KN Columbus nagy medenceterületén két felnőtt- és egy gyerekmedence, valamint egy jacuzzi található. Spa Fedezzen fel egy új spa élményt! Modern felszereltsége, vonzó kialakítása és kezeléseinek széles skálája biztosan lenyűgözi majd. Ajándékbolt Ha szuvenírt vagy egy tipikus tenerifei emléket szeretne, megtalál minket a medencék területén. Szupermarket Ha bármit elfelejtett, biztosan megtalálja a Dialprix Centre szupermarketünkben! Ingyenes wifi, fodrászat, Információ, széf, 24 órás önkiszolgáló mosoda, autókölcsönzés és kirándulások széles választékával várjuk. Kölyökklub Animátori csapatunk élményekkel és színekkel teli helyet készített gyermekei számára!

Sport és szórakozás
A hotel területén edzőterem, a környékén stadionok, fedett sportcsarnokok, boxiskola, golfpálya várja.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállást a megadott ellátással
- repülőjegyet direkt járatra
- repülőtér-szálloda-repülőtér transzfert
- fejenként 1 db 20 kg-os feladható poggyász szállításának a díját
- fejenként 1 db max. 40 x 30 x 20 cm-es kézipoggyász szállításának díját
- magyar nyelvű telepített képviseletet
- az ajánlat utazási csomag


Külön fizetendő:
- Foglalási díj,
- Baleset-, Betegség- és Poggyászbiztosítás,
- Útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás