Törökország, Antalya: Sealife Family Resort 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 212294
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Antalya

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS
A 2018-ban felújított szálloda az antalyai repülőtértől kb. 20 km-re, Antalya városközpontjától kb. 4 km-re található. Kék Zászló-díjas homokos-kavicsos tengerparttól egy út választja el.

ELHELYEZÉS
239 szobájának mindegyike légkondicionálóval, ingyenes WIFI-vel, mini bárral (érkezéskor vízzel feltöltve, majd naponta újratöltve), széffel, szatellit Tv-vel, telefonnal, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval és erkéllyel felszerelt. Speciális szoba mozgássérült vendégek számára lekérésre foglalható.

Eco Room: alagsori, erkély és kertrész nélküli szoba. Néhány ECO szoba a standard szobánál kisebb alapterületű.

Standard Land View/ Side Sea View: kb. 22 m2 alapterületű, laminált padlóval burkolt, tájra vagy oldalról a tengerre néző kilátással rendelkező szoba.

Family Room: kb. 35 m2 alapterületű, laminált padlóval burkolt, két hálószobával, tája néző kilátással rendelkező szoba.
ÉTEL ÉS ITAL
All inclusive ellátással foglalható, mely tartalmazza a reggelit (07:00-10.00), a késői reggelit (10:00-10:30), az ebédet (12:30- 14:30), a vacsorát (19:00-21:00), az éjszakai levest (23:00-00:00). Napközben snackételeket (12:00-16:00), kávét és süteményt (16:30-17:30), fagylaltot (12:00-16:00) kínálnak. Térítés ellenében a vendégek a hotel török és mediterrán a`la carte éttermeiben is vacsorázhatnak. Négy bárjában helyi- és import, alkoholos- és alkoholmentes italok fogyasztása lehetséges. A frissen facsart gyümölcslevekért, a palackozott italokért, illetve bizonyos import italokért fizetni kell.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Két beltéri medence, két kültéri- és két gyermekmedence és csúszda várja az utasokat. A törökfürdő, szauna, gőzfürdő, fitnesz központ, asztalitenisz, darts, tenisz, step aerobik, vízi gimnasztika, társasjátékok díjmentesen vehetőek igénybe. Térítés ellenében spa szolgáltatások, szépségápolási kezelések, masszázs, peeling, teniszpálya világítás, biliárd, vízi sportok bővítik a szolgáltatások körét. A felnőttek szórakozását a napközbeni és esti programok és műsorok biztosítják, míg a kisebbeket a mini klub (4-12 éves korig) várja.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
A WIFI a lobbiban, a szobákban a tengerparton és a medencék mellett is ingyenes. Térítés ellenében mosodai szolgáltatások, orvosi ügyelet, üzletek, szobaszerviz, autóbérlés áll a vendégek rendelkezésére. A medence mellett és a tengerparton a napernyők, napágyak, matracok és strandtörülközők ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére.

A szálloda weboldala: http://www.sealifehotel.com/en

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés,
- útlemondási biztosítás.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás