Egyesült Arab Emírségek, Dubai: Dubai - Atlantis, The Palm 5*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 212543
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyesült Arab Emírségek
Város: Dubai

Szállás / program részletes leírása





Kinek ajánljuk?
Elsősorban családi vakáción lévő utasainknak. A fantasztikus víz alatti világot bemutató Lost Chambers akvárium és a szállodához tartozó, a szállóvendégek számára ingyenesen használható, hatalmas kiterjedésű Aquaventure vízi park önmagában is óriási élmény, s akkor még nem esett szó az Atlantis The Palm Hotel világhírű színvonaláról és szolgáltatásairól. Megszámlálhatatlan sok élmény vár itt kicsiket és nagyokat: csúszda park, medencék, delfinshow, búvárkodás, fókasimogató stb. A szállodának hatalmas saját homokos strandja is van, ahol a végtelen tenger kékjébe révedhetnek el a nyaralók. Mivel az Atlantis The Palm Hotel a Palm Island végén található, így távolabb helyezkedik el Dubai látnivalóitól, mint a Jumeirah Beach egyéb szállodái.Az Atlantis The Palm Hotel a dubai szállodák közül az egyik kedvencünk, mert minden megtalálható itt, ami egy tökéletes, felejthetetlen élményekben gazdag nyaraláshoz szükséges!Dubai, a hét emírség leghíresebbje néhány évtizeddel ezelőtt még kis gyöngyhalászfalu volt - ma csillogó metropolisz, ahol még a rendőrök is luxusautóval járnak. Vannak itt fantasztikus szállodák és gyönyörű tengerpartok, ámulatba ejtő építészeti csodák, sivatagi kalandok, pazar vásárlási lehetőségek, a világ legnagyobb fedett élményparkja és ember alkotta szigete - egy szóval Dubaiban minden kellék adott a tökéletes nyaralásra, akár lustálkodásról, akár romantikus élményekről vagy aktív programokról van szó!

Elhelyezkedés, jellemzők:
a Jumeirah Beach és a Marina városrész találkozásánál épült mesterséges sziget, a Palm Island végén található meseszerű épületével az Atlantis szálloda. A repülőtértől kb. 35 km-re, az Emirates Mall-tól és a belvárostól kb. 15 percre épült. A szigethez tartozó hullámtörőn emelkedik a hotel, mely a pálma törzsén keresztül autóval, majd egy alagúton át, vagy az úgynevezett monorail magasvasúttal közelíthető meg, melynek a végállomása a szálloda mellett található.

Fekvése:
Dubai Nemzetközi Repülőtér: kb. 35 km (gépkocsival kb. 35 perc)The Walk: 6 km, Dubai Marina: 7 km, Mall of the Emirates: 8 kmBurj Khalifa: 18 km, Dubai Mall: 18 km, Dubai Opera: 18 km

Leírás, felszereltség:
a Dubai Atlantis The Palm nem csupán egy hotel a sok közül: egy igazi legenda, ahol káprázatos szolgáltatások ejtik ámulatba az utazót. A hatalmas 46 hektáros területen elhelyezkedő mesés szálloda tökéletes kikapcsolódást és felhőtlen szórakozást nyújt családok és párok számára egyaránt.

Gasztronómia, éttermek:
a vendégek a szállodában 23 fantasztikus vendéglátóhely - 12 étterem (tengeri fogások, japán, angol steakhouse, kínai, olasz, libanoni, ázsiai, tex-mex, nemzetközi konyha) - köztük a díjnyertes Nobu és Gordon Ramsay étterme, a Bread Street Kitchen Dubai-, hamburger bár, arab streetfood étterem, valamint több kávézó és bár kínálatából választhatnak.

Sport és szórakozás:
közel 30 üzlet, két gyönyörű úszómedence, teniszpályák, térítés ellenében a Shuiqi spa szolgáltatásai , egy 360 fokos panorámát nyújtó edzőterem és jógaórák állnak a vendégek rendelkezésükre.

Strand és vízi élmények:
a Dubai Atlantis The Palm szálloda tengeri élményei felülmúlhatatlanok. Az egyedülálló, 1,4 km hosszú, finom homokos saját partszakasz tökéletes helyszín a kikapcsolódásra. A szálloda egyik legnagyobb vonzereje, hogy az Aquaventure vízipark 17 hektáron, 700 méteres saját partszakasszal közvetlenül mellette található, szállóvendégi számára ingyenes belépéssel. A parkban számtalan medence, vízesés van, valamint többek között a Neptun és a Poszeidón tornyok, amelyek különleges vízicsúszdák sokaságával várják a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt. A Dolphin Bay különböző programjai egyedülálló találkozást kínálnak a delfinekkel, ezen kívül fókasimogató, cápa szafari és búvárkodás is lehetséges ezen a különleges helyen. Az Atlantis elsüllyed világát idéző hatalmas, 65000 tengeri élőlényt felvonultató Lost Chambers akvárium a szállóvendégek számára ingyenesen látogatható.

A gyerekek szórakozásáról
gyermekklub, játszótér és az Aquaventure víziparkja gondoskodik többek között.

Dubai látnivalókPalm Jumeirah Az ember alkotta pálmafa alakú szigeten luxusvillák és luxusszállodák kaptak helyet.The Palm Jumeirah Boardwalk A világ legnagyszerűbb tengerparti sétánya 11km hosszú és 6km széles.Egy tökéletes nap a Dubai Marinán Rengeteg szórakozási lehetőséggel és gasztronómiai élménnyel.Burj Al Arab A világ első hétcsillagos luxusszállója.Bur Dubai városrész Bur Dubai és Bastakiya városrész.Dubai - extrém élmények Teveburger kóstolás és cápákkal merülés: meghökkentő élmények.


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
  • utazás Emirates menetrend szerinti repülőjáratával Budapest - Dubai - Budapest útvonalon, turista osztályon (feladható poggyász max. 30 kg)
  • 7 éjszakai szállás
  • a kiválasztott ellátás
  • repülőtéri transzferek
  • 0-24 órás magyar asszisztencia
Külön fizetendő:
  • illetékek
  • betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 7200 Ft/fő/8 nap
  • útlemondási biztosítás: 2%
  • idegenforgalmi adó, mely szálloda kategóriától függően kb. 20 AED / fő / éjszaka (kb. 5 USD / fő / éjszaka) és a helyszínen fizetendő
  • szállodában fizetendő kaució, amely 500 dirhamtól 3000 dirhamig terjedhet
  • fakultatív programok

Fakultatív programok

Egyéni fakultatív programok - magyar idegenvezetővel - irodánkban és a helyszínen is foglalhatók.

Dubai - Sivatagi dzsip szafari grill vacsorával

Vöröslő homokdűnék, lenyűgöző sivatagi naplemente

Dubai Parks and Resorts élménypark

Vadonatúj, hatalmas vidámpark-labirintus
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 856 utazás 340 547 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás