Korfu, Ipsos: Annaliza Appartements, 4 fős apartman

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 49755
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:apartman
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Ipsos

Szállás / program részletes leírása



A fenti akciós árak 2014. augusztus 29-ig megrendelt és befizetett foglalásokra érvényesek, kizárólag teljes összeggel történő teljesítés esetén!
Hátralékbefizetésre, átforgatott árualapra, a hajós utakra, a csak repülőjegy foglalásokra és a 2014/15 téli utakra nem vonatkozik akkor sem, ha a honlapon technikai okok miatt ez az árfolyam került feltüntetésre. Amennyiben az akció időtartama alatt lefoglalt nyaralás euróban szerződött teljes részvételi díját az akció időtartama alatt forintban fizetik ki, akkor a forintban befizetett összeget kedvezményes euró árfolyamon írjuk jóvá.

USP: A törzsvendégek körében népszerű, központi fekvésű létesítmény.

A visszatérő vendégek körében népszerű, központi fekvésű létesítmény.

Fekvése: A szálloda a homokos/kavicsos strandtól kb. 150 m-re fekszik. Korfu város kb. 15 km-re, ahova menetrend szerinti buszokkal juthatunk el (megálló kb. 100 m-re). A busztranszfer a repülőtérről kb. 40 perc.

Felszereltsége: A barátságos szállodában összesen 36 szoba található. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval és bérelhető széfekkel, internetsarok és WIFI (térítés ellenében), reggeliző, bár valamint TV-sarok. A kertben édesvizű úszómedence, pool-/snack-bár, napozóterasz és napozórész napágyakkal és napernyőkkel (a strandon térítés ellenében).

Helyi besorolás: A.

Elhelyezés: C2A/C3A/C4A - Apartmanok: Barátságosan és célszerű berendezett apartmanokban nappali/hálószoba, külön hálószoba, konyhasarok, hűtőszekrény, ülősarok, telefon, SAT-TV, légkondicionálás (térítés ellenében), fürdőszoba vagy zuhanyozó, hajszárító, WC és balkon vagy terasz.

Ellátás: Önellátás vagy reggeli. Bővített kontinentális reggeli.

Sport: Térítés ellenében: vízi sportolási lehetőségek a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Előfoglalási kedvezmény: 2014.02.28-ig történő foglalás esetén 20% kedvezmény a szállás díjából (csak a 05.11.-07.12. és a 08.31.-10.14. közötti érkezéseknél).

2014.04.30-ig történő foglalás esetén 15% kedvezmény a szállás díjából (csak a 05.11.-07.12. és a 08.31.-10.14. közötti érkezéseknél).

2014.04.30-ig történő foglalás esetén 10% kedvezmény a szállás díjából (csak a 07.13.-08.30. közötti érkezéseknél).

A fenti árak, kétágyas standard szobatípusra vonatkoznak, minden ettől eltérő esetben kérje ajánlatunkat!

Figyelem! A feltüntetett árak a kedvezményeket már tartalmazzák!



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- reggeli.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- repülőtéri illeték,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás