Dél-kínai nagykörút Jangce hajóúttal

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 72201
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:körutazás

Ország: Kína
Város: Hong Kong, Kanton, Guilin, Yangshuo, Chongqing, Fengdu, Badong, Zigui, Yichang, Wuhan

Szállás / program részletes leírása



Chongqing - Jangce (Három Szurdok Gát) - Yichang - Guilin - Kanton - Hong Kong

Kína nem egyszerűen egy ország, sokkalta inkább nevezhető egy különleges világnak. Az egzotikumok, az ősi kultúra, az évezredes hagyományok és a XXI. század legújabb vívmányainak egyedülálló kavalkádja.


Tervezett program:



1. nap: Budapest …
Elrepülés Budapestről átszállással Chongqingba. Étkezések és éjszakázás a gép fedélzetén.



2. nap: … Chongqing - Eling Park
Érkezés Chongqingba a délutáni órákban, majd séta a 100 éves Eling Parkban. Vacsora egy városi étteremben. Transzfer a szállodába. Szállás Chongqingban.



3. nap: Ci Qi Kou - Dazu sziklatemplom
Reggeli, majd látogatás a több mint 1700 éves Ci Qi Kou faluban (Chongqing óvárosa), amely jelentéséhez híven olyan, mint egy hatalmas porcelánfalu. Az utcákon kézművesek és fűszerkereskedők árulják portékáikat, mintha megállt volna az idő a városnak ezen a részén. Láthatjuk a Népi Gyűlés Nagy Csarnokát és a Három Szurdok Múzeumot. Délután kirándulás a Dazu sziklatemplomhoz. A X-XIII. századi több ezer faragott szobrot a kínai sziklaszobrászat csúcsának tartják, így méltán érdemelte ki az UNESCO Világörökség címet. Vacsora egy városi étteremben. Transzfer a kikötőbe, beszállás a hajóba. Szállás a hajón.



A KÖVETKEZŐ 3 NAP LÁTNIVALÓI KIS MÉRTÉKBEN VÁLTOZHATNAK, ATTÓL FÜGGŐEN, HOGY A CSOPORT MELYIK HAJÓN UTAZIK.


4. nap: Jangce hajótúra - Három Szurdok
Reggeli a hajón, majd életre szóló hajókirándulás veszi kezdetét a Jangce folyón, amely Kína legnagyobb, valamint a világ 3. leghosszabb folyója. A hajóút során végighaladunk a Három Szurdokon. Fakultatív programlehetőség: látogatás Fengdu `szellemvárosában” (kb. 45 USD). Ebéd és vacsora a hajón. Szállás a hajón.



5. nap: Qutang-szurdok - Wu-szurdok
Reggeli a hajón, majd a hajóút folytatása a lenyűgöző hegyek között megbúvó falvak és szentélyek mentén: Qutang-szurdok és Wu-szurdok. További fakultatív programlehetőségek a hajón töltött idő alatt (helyszínen fizetendő). Ebéd, vacsora, szállás a hajón.



6. nap: Xiling-szurdok - Yichang - Wuhan
Reggeli a hajón, majd utazás Xiling-szurdokon keresztül, amely a három szurdok közül a leghosszabb (66 km). Utunk végén láthatjuk a Három Szurdok Gátat, amely a világ legnagyobb mesterséges gátja. Érkezés Yichangba, a hajó elhagyása. Transzfer Wuhanba. Vacsora egy városi étteremben. Szállás Wuhanban.



7. nap: Wuhan - Guilin - Nádfuvola-cseppkőbarlang - Fubo-hegy
Reggeli, majd utazás gyorsvonattal Guilinba. Érkezést követően látogatás a Nádfuvola-cseppkőbarlangban, amelyben a különböző színű megvilágításnak köszönhetően még lenyűgözőbbek a hatalmas nádsípra emlékeztető mészkőalakzatok. Ezt követően séta a Fubo-hegyre, amely félig a szárazföldön, félig vízben áll, és ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra és a Li folyóra. Vacsora egy városi étteremben. Szállás Guilinban.



8. nap: Guilin - Li folyó - Tű-hegyek - Yangshuo - Guilin
Reggeli, majd szabad program vagy fakultatív programlehetőség: utazás a Li folyóhoz, 5 órás hajókirándulás a varázslatos Tű-hegyek mentén. A lélegzetelállító karszt sziklaformációk, a teraszos rizsföldek övezte Li folyó egy életre szóló élmény. Érkezés Yangshuoba, majd szabad program, vásárlási lehetőség. Visszautazás Guilinba. (A program ára: 24.500 Ft.) Vacsora egy városi étteremben. Szállás Guilinban.



9. nap: Guilin - Kanton - Chen Clan Akadémia
Reggeli. Transzfer a vasútállomásra. Utazás gyorsvonattal Kantonba. Érkezést követően megkezdjük városnézésünket: a Chen Clan Akadémia meglátogatása. Vacsora egy városi étteremben. Szállás Kantonban.



10. nap: Kanton - Hong Kong
Reggeli, majd folytatjuk városnézésünket: Liurong szentély, Qingping piac. Napközben ebéd. Transzfer a kikötőbe és áthajózás Hong Kongba, érkezés után transzfer a hotelbe. Szállás Hong Kongban.



11. nap: Makaó
Reggeli, majd szabad program vagy egész napos fakultatív programlehetőség: hajókirándulás Makaóra, a kaszinók városába. Katamaránnal átmegyünk Makaóra és meglátogatjuk az A-Ma Szentélyt, amelyről Makaó a nevét kapta (A-Ma-Gao, vagyis A-Ma-öböl), majd megtekintjük a Szt. Pál templom romjait, amely a XIX. században égett le. Rövid séta és vásárlási lehetőség a Senado téren. Napközben ebéd. Ezután transzfer a Casino Venetianhoz, és szabad program a hajó indulásáig. Estére visszaérkezés Hong Kongba. (A program ára: 37.000 Ft.) Szállás Hong Kongban.



12. nap: Hong Kong …
Reggeli, délelőtt szabad program, délután városnézés Hong Kongban (Viktória-csúcs, rövid látogatás az ékszergyárban, stb). Napközben ebéd. Transzfer a repülőtérre és elrepülés átszállással Budapestre. Étkezések és éjszakázás a repülőgép fedélzetén.



13. nap: … Budapest
Érkezés Budapestre menetrendtől függően.





Az út során érintett UNESCO Világörökségek:

- Dazu sziklaszobrai

- Makaó belvárosa



A változtatás jogát fenntartjuk!



Az árak az év során rajtunk kívülálló okok miatt változhatnak!


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:

A bruttó alapár az alábbiakat tartalmazza:

- repülőjegy illetékekkel

- BBP biztosítás

- közlekedés külön busszal, hajóval, gyorsvonattal, komppal

- elhelyezés középkategóriájú (kb. 3-4*-os) szállodákban, kétágyas szobákban reggelivel, illetve 3 éjszaka 4*-os hajón kétágyas kabinokban teljes ellátással

- magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető indulástól érkezésig


Helyben fizetendő:

    Helyszínen fizetendő költségek:

    Helyszíni belépők és a program szerinti étkezések: 175 USD (helyszínen fizetendő a kinti szolgáltatóknak).

    A 175 USD belépőket és a programban feltüntetett étkezéseket (vacsorák vagy ebédek), az ezekhez kapcsolódó szervezési, foglalási és az esetenkénti transzfer költségeket szolgáltatásaink nem tartalmazzák, ezek a helyszíni szolgáltatóknak érkezéskor, egy összegben fizetendők.

    Helyszíni kötelező borravaló a hajón, kb.: 40 USD.

    Borravaló: ajánlott 5 USD/nap/fő

     
    Töltődik a foglalási lap




    Keresés
    8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
    Valami hasonlót?
    Utazási magazin
    További úti célok


    Recommendation Engine, Recommendation System




    © Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás