Törökország, Alanya: Saphir Hotel & Villas 4*, all inclusive, debreceni indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 84337
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Debrecen
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Alanya

Szállás / program részletes leírása



USP: A Saphir Hotel & Villasközvetlen tengerparti fekvése, hatalmas területe és az animációs programok sokasága garantálja az igazán felejthetetlen nyaralást az egész család számára.

Fekvése: Közvetlenül a homokos/kavicsos strandon fekszik, fürdőstég is rendelkezésre áll. Konakli bevásárlóközpontjától mindössze 500 m-re. Alanya központja kb. 12 km-re, ahova olcsó gyűjtőtaxikkal lehet eljutni. A busztranszfer a repülőtérről kb. 120-160 perc.

Felszereltsége: Az üdülőkomplexumban összesen 611 szoba található a 2 főépületben (liftek) és 5 villaépületben. Rendelkezésre áll hall recepcióval, TV-sarok, bárok, étterem, 2 a`la carte-étterem (05.15. és 10.01. között), internetsarok (térítés ellenében), ingyenes WIFI a (hallban, a kertben, a bárokban és a medencénél) és üzletek. A nagy kertben 2 édesvizű úszómedence (az egyik vízicsúszdákkal, a másik relax-medence) és pool-/snack-bár. Napágyak és napernyők a medencénél és a strandon is ingyenesen vehetők igénybe. Strandbár a közelben. A fürdőstégnél csúszda a tengerbe (időszakos üzemeltetéssel, 05.15.-10.15. között).

Helyi besorolás: 4*.

Elhelyezés (F): A1A/A2A/A3A: A főépületben található szobákban légkondicionálás (06.01.-10.15. között, időszakos üzemeltetéssel), SAT-TV, telefon, bérelhető széf, minibár, hajszárító, fürdőszoba vagy zuhanyozó, WC és balkon.

B2A/B3A - Villa Elite Junior-szobák: A villa-részben találhatók, felújítottak, tágasabbak, egyénileg szabályozható légkondicionálással, tea-/kávéfőzővel és LCD-TV-vel rendelkeznek.

B2B/B3B - Villa Standard De Luxe-szobák: Az újonnan épült részben találhatók, tágasabbak, egyénileg szabályozható légkondicionálással, szőnyegpadlóval és fürdőszobával rendelkeznek. Tengerre nézők.

B2C/B3C/B4C/B5C - Villa De Luxe-Családi szobák: A villa-részben találhatók, felújítottak, 2 hálószoba (az egyik franciaággyal és 1 külön ággyal, a másik két ággyal) összekötő ajtóval.

Foglalható Joker-szoba A2S/A3S is.

Sport: Fitneszterem, asztalitenisz, aerobic, tenisz (felszerelés és kivilágítás térítés ellenében), vízigimnasztika és strandröplabda. Térítés ellenében: biliárd és vízi sportok a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Wellness: Gőzfürdő, hamam és szauna. Térítés ellenében: különböző masszázsok és kozmetikai kezelések.

Gyerekek: Külön gyermekmedence a relax-medencénél, további gyermekmedence, vízicsúszdák a medencénél és a fürdőstégnél, mini-klub (4-10 éveseknek) és játszótér.

Szórakozás: Animációs programok, Open-Air diszkó (05.15.-10.15. között), esti szórakoztató programok és játékterem (térítés ellenében).

Egyéb: Figyelem!A szállásleírás a 2018-as nyári adatok alapján készült, a 2019-es szállásleírás hamarosan elérhető lesz. Kérdések esetén, kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!

EXTRÁK: >

  • Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A).

  • All Inclusive: Minden étkezés büférendszerben. Helyi alkoholos és alkoholmentes italok 10.00 és 24.00 óra között (a diszkóban 02.00 óráig). Vacsorázni az a`la carte-éttermekben is lehet (előzetes foglalással). Reggeli későn kelőknek, snack-ételek napközben, délutánonként tea, sütemény és éjfélkor leves. Gözleme a strandon. Fagylalt 05.15.-10.15. között (időszakosan). A minibárba naponta vizet készítenek be.

    Előfoglalási kedvezmény (F): 2018.01.31-ig történő foglalás esetén 25% kedvezmény a szállás díjából.

    2018.02.28-ig történő foglalás esetén 20% kedvezmény a szállás díjából.

    2018.04.15-ig történő foglalás esetén 15% kedvezmény a szállás díjából.

    Árkedvezmény (F): 21=18/14=12/7=6 05.01.-05.20., 10.14.-10.31. közötti érkezés esetén.

    Gyermekkedvezmény/Gyerekár (F): 1 gyermek (2-12 éves) 2 felnőttel egy szobában, pótágyon 100% kedvezmény a szállás díjából.

    Családi akció (F): 2-3 gyermek 2-3 felnőttel egy szobában, pótágyon.

    A fenti árak, kétágyas standard szobatípusra vonatkoznak, minden ettől eltérő esetben kérje ajánlatunkat!

    Figyelem! A feltüntetett árak a kedvezményeket már tartalmazzák!



    Tudnivalók az árról

    Az ár tartalmazza:
    - repülőjegy,
    - transzfer,
    - szállás,
    - all inclusive,

    Külön fizetendő:
    - repülőtéri illeték,
    - foglalási díj,
    - baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
    - útlemondási biztosítás.
     
    Töltődik a foglalási lap




    Keresés
    8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
    Utazási magazin


    Recommendation Engine, Recommendation System




    © Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás