Előfoglalási akció! Dél-Karib hajóút a Carnival Fascination fedélzetén, 4*, teljes ellátással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 72396
Lejárt ajánlat
Ellátás: teljes ellátás
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:hajóút

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Barbados, Holland-Antillák, Puerto Rico, St. Lucia
Város: San Juan

Szállás / program részletes leírása



ELŐFOGLALÁSI AKCIÓS HAJÓÚT A DÉL-KARIB TÉRSÉGBEN


Tengerjáró hajón tölteni a vakációt életre szóló élmény! Több országot és szigetet ismerhetünk meg ezalatt, fáradság nélkül, csak a szálláshely állandó: a Carnival Fascination egy több tízezer tonnás mozgó város, kényelmes hotelszobákkal, színvonalas éttermekkel és változatos esti programokkal. Aki egyszer kipróbálja, újra visszavágyik!
 

Hajó neve: Carnival Fascination
A Carnival flottájának egyik legnépszerűbb hajója! 1 026 kabinos, 2 052 főnyi utast képes elszállásolni, akiket az út során 920 főnyi személyzet szolgál ki. A Carnival Fascination vendégeként már rögtön a 9 emeletes átriumba lépve ámulatba esik. A kellemes meglepetések sora medencékkel, fantasztikus éttermekkel, kaszinóval, spaval és tágas kabinokkal folytatódik. Érezze jól magát!

A hajó kiemelt szolgáltatásai:
- 3 emelet magas csúszda és vizes játékok
- medencék
- gyerekklub és játékok a különböző korú gyerekeknek
- könyvtár,  kártya- és sakkszoba,  színházterem
- steakhouse,  nemzetközi étterem, sushi-bár
- Kaszinó, Diszkó, kávéspecialitások bárja
- Spa: számtalan szolgáltatással
- Sportpark: minigolfpálya, futópálya, íjászat
- fotógaléria
... és még számos egyéb kikapcsolódási lehetőség várja Önt a hajó fedélzetén (a szolgáltatások egy része külön térítés ellenében vehető igénybe)!

Kabintípusok: Mindegyik kabin saját fürdőszobával, telefonnal, tv-vel és széffel felszerelt. A különböző kabinok között elhelyezkedésükben és méretükben van különbség. 
- belső kabin, kabinokon nincs ablak,
- tengerre néző ablakos kabin,
- tengerre néző erkélyes kabin,
- lakosztály.

 

Szállás San Juanban: SHERATON OLD SAN JUAN 3*, ellátás nélkül

Elhelyezkedés:  A nemzetközi repülőtértől kb 9 km-re, a kikötőhöz közel található szálloda, közelében számos étteremmel, bolttal, szórakozási lehetőségekkel.
Szolgáltatások: A 240 szobás szálloda 24 órás recepcióval, medencével, étteremmel, business centerrel, WIFI-vel várja vendégeit.
Szobák felszereltsége: fürdőszoba / WC, hajszárító, TV, telefon, széf.
Ellátás: önellátás

 

 

Útvonal terv / Program:
1. nap: elutazás Budapestről, menetrendszerinti járattal, egy vagy két átszállással. Érkezés, transzfer egyénileg a tranzitszállásra. Két éjszaka  San Juanban, középkategóriás Hotelben, ellátás nélkül. 
2.nap: egyéni tartózkodás San Juanban, a város felfedezésére kiváló lehetőséget nyújt az ott tartózkodás.
3. nap utazás a szálláshelyről a kikötőbe egyénileg: hajóindulása kb. 22:00 órakor
4. nap St. Thomas, U.S. Virgin Islands: 07:00-17:00  
5. nap szórakozás a hajón, tengeren töltött nap, a hajó valamennyi szolgáltatásának kipróbálása, fürdés, pihenés, kikapcsolódás
6. nap Barbados: 08:00-17:00
7. nap St. Lucia, Caribbean: 08:00-17:00
8. nap St. Kitts: 08:00-17:00
9. nap St. Maarten, Holland Antillák: 07:00-17:00
10. nap visszatérés San Juanba: 07:00-10.00 kijelentkezés a hajóról, transzfer a repülőtérre, utazás haza menetrendszerinti járattal 
11. nap: érkezés Budapestre

 

Fakultatívan igénybe vehető egyéb szolgáltatások, felárak:
- Business repülőjegy a tengerentúli szakaszra,
- Felár ellenében ablakos vagy balkonos kabin is foglalható.
- A távoli indulási időpont miatt erősen ajánlott az útlemondási biztosítás megkötése, mind a repülőjegyre mind a hajóútra (1,3%)
- A csomag Baleset,-Betegség,-Poggyász biztosítást nem tartalmaz, irodánkban ez többféle kategóriában megköthető.

A részvételi díj a repülőjegy árak emelkedésének függvényében változhat, így érdemes mielőbb helyet foglalnia!

Látnivalók:
- Puerto Rico:  az a hely, ahol négy évszázadnyi karibi-spanyol kultúra találkozik a Coca-Colát szürcsölő, és McDonald's hamburgert csócsáló amerikai kényelmességgel, szolgáltatás-színvonallal. Ez néha elég furcsa helyzeteket eredményez - parkolóházak és parkok, autópályák és szökőkutak, felhőkarcolók és putrik szokatlan egyvelegét - azonban nem nehéz összeegyeztetni ezt a sokszínűséget ismerve a térség ellentmondásos történelmét.a Nagy-Antillák szigetvilágának legkeletebbre fekvő tagja. A szigetország az USA társult tagállama, fő tengelyét egy hegység alkotja, melynek magassága 900-1300 méter. Legmagasabb pontja a Punta, 1338 méter. A hegységtől északra sík vidék, dél felé pedig dombvidék foglal helyet. Fővárosa: San Juan, 422 ezer lakossal, akik zömmel 76%-ban spanyol anyanyelvű, fehérek. A sziget két hivatalos nyelve a spanyol és az angol. A spanyol a többségi nyelv, de szinte kivétel nélkül mindenki beszél angolul is. Kolumbusz második útja alkalmával 1493-ban kötött ki a szigeten, s az általa San Juan Bautista (Keresztelő Szent János) névre keresztelt sziget ekkor Spanyolország fennhatósága alá került. 1898-ban Spanyolország kénytelen volt megválni a szigettől. Azóta az USA birtoka. A szigetlakók 1917-ben kapták meg az amerikai állampolgárságot.  Fő gazdasági ágazata az idegenforgalom és a mezőgazdaság. Éghajlata trópusi monszun, az évi középhőmérséklet 28 °C, télen 22-29 °C, nyáron 32-34 °C fok jellemző. Az ország híres szülötte: Ricky Martin, énekes.  Látnivalók San Juanban: Fuerte San Felipe del Morro, Szent Kristóf erőd, Palacio de Santa Catalina (La Fortaleza), Plaza de Armas in San Juan, a Capitol, Művészeti múzeum, Szent János székesegyház
Legnépszerűbb nyaralóhelyei:
- Isla Verde 1 km hosszú strandja, San Juan központjától 15 percnyire
- Coco Beach (30 percnyire San Juan óvárosától, és kb 45 percnyire a reptértől)
- Guánica, San Juantól kb 2,5 órányi utazásra, 1 km hosszú homokos tengerparttal

- Barbados: A Karib-tenger egyik apró szigetét, a csupán 430 km2 nagyságú földdarabot, minden oldalról körülveszi az Atlanti óceán. A szélcsendes nyugati odalon nagyszerű fürdőhelyek, pazar luxusszállodák várják a vendégeket, a keleti oldalon a vadregényes sziklás part, félszigetekkel határolt mesebeli szépségű öblökből indulhatnak el a szörfösök, vitorlázók, hogy megküzdjenek a hullámokkal, a széllel. S míg a tengerparti részeken virágzik a turizmus, a sziget belsejében csendes vidék, apró falvak bűvölik el a látogatókat. Barbados 250.000 főnyi lakosságának csaknem fele a nyüzsgő, gyarmati időket idéző fővárosban, Bridgetownban él. A központtól 1,6 kilométerre fekvő Garrison Savannah terén egykor a brit hadsereg tartotta díszszemléit, késôbb ezt a területet lóversenypályává alakították, zöld gyepét közel kétszáz esztendős épületek, s két régi erőd romjai veszik körül. A Barbados Múzeumban pedig a sziget történelmébe nyernek bepillantást az érdeklődők. A régmúltat idézi a Morgan Lewis cukormalom, egykoron ilyen szélmalmokban őrölték a cukrot, vagy a 17. században épült St. Nicholas Abbey, a sziget legrégebbi, történelmi hangulatú családi kúriája. Berendezési tárgyai a régi ültetvényesek életéről mesélnek. Ám a szigetet elsősorban trópusi éghajlata, természeti szépségei miatt keresik fel a turisták. Az Androméda Gardens a karibi térség egyik leggazdagabb őshonos és egzotikus trópusi fa és növénygyűjteménye található. A vízesések, patakok mentén orchideakertek, hibiszkuszok pompáznak. Az Animal Flower Cave föld alatti medencéiben színes tengeri rózsák hajlonganak, a Harrison’s Cave mészkőbarlangjaiban a vízesés partján bizarr sziklaképződmények magasodnak. Népszerű turista célpont, a Karib-szigetvilág legkeletibb tagja és a leginkább angol kulturális befolyás alatt álló. Ez tükröződik a szigetlakók krikett iránti szeretetében, a tiszta anglikán templomokon, a tiszta kerteken és a szombati lóversenyeken is. De az őslakos bajanok kultúrája sem tűnt el, a rum és a nyugat-indiai konyha keveredik itt az angol infrastruktúrával, egy egyedülálló exotikus keveréket hozva létre. A főváros Bridgetown a sziget egyetlen természetes kikötőjében, a Carlisle-öbölben található. A nyüzsgő városban békésen megférnek egymás mellett a kereskedelmi célokat szolgáló épületek és a gyarmatosítás korabeli műemlékek, valamint a tipikus helyi lakónegyedek is. A hely ideális, ha csak lődörögni szeretnénk, de nincs túl sok látnivaló és a szálláslehetőségek is korlátozottak. Homokos strandok, olcsóbb szállások és az igazi hangulat a déli parton, Hastings és Maxwell városkákban érhető utol. A két hely között Worthing-ben vannak a sziget legszebb strandjai, és a naplemente után sem kell innét messzire menni, mert öt percre van a sziget szórakoztató központja St. Lawrence. A luxushotelek a sziget nyugati oldalán Paynes Bay, Sandy Lane Bay és Holetown nevű helyeken találhatók.

- St. Lucia: könnycsepp alakú sziget - a karib térség egyik leglátogatottabb úticélja, melynek hegyekkel és mély völgyekkel tagolt felszínét esőerdők, vízesések, liánok, hibiszkuszok és orchideák borítják. A Piton hegy ikercsúcsai a világörökség részeként pedig méltán váltak a sziget jelképévé. Az angol, francia, afrikai és karib kulturális hatásoknak köszönhetően egy egészen egyedi légkör fogadja a turistákat a szigeten, Castries a sziget fővárosa és egyben kereskedelmi központja pedig történelmi látványosságokkal és barátságos piacokkal várja az idelátogatókat. St. Lucia mindenkit rabul ejt, legyen szó napozni vágyókról, kirándulókról, búvárokról vagy akár szerelmes párokról...

- St. Kitts és Nevis a Karibi szigetvilág egyik is szigetországa. Az ország javarészt a turizmusból él, mivel a sziget klímája ideális az idelátogató emberek számára. Az itt élő különféle etnikumnak köszönhetően a szigetek kulturálisan igen sokszínűek. A Kis-Antillákhoz tartozik, Szélcsendes-szigeteken (Leeward Islands) található St. Kitts (St. Christopher) és Nevis két vulkanikus eredetű, vízben gazdag, hegyes sziget, egymástól 3 km távolságra. Hivatalos nyelve az angol. Kulturális világörökség része a Brimstone Hill Fortress Nemzeti Park, mely az egyik legjobb állapotban megmaradt erőd Amerika gyarmatosításának idejéből. Brit hadmérnökök vezetésével rabszolgák építették.

- St Thomas, Virgin-szigetek: Az Amerikai Virgin-szigetek egyik legnagyobb szigete. Itt keveredik leginkább a világvárosi életstílus és a karibi világ. Charlotte Amelie a Virgin-szigetek fővárosa nem csupán a világ egyik legszebb kikötővárosa, de egyben a térség legforgalmasabb kikötője is. Nyüzsgő éjszakai élet, rengeteg bár, étterem, vámmentes vásárlási lehetőség - igazi nagyvárossá teszik. A sziget dombjairól csodálatos kilátás nyílik a tengerre és a környező szigetekre.

- St Maarten: St Marteen a Holland Antillák gyöngyszeme és egyben a legkeresettebb álomszigetek egyike. Az ott élők kedvessége, vendégvárása és a sziget iránt érzett szeretet teszi szigetet emlékezetessé. Nem is gondolnánk, hogy mennyi miden várja az ide látogatókat: romantikus smaragdzöld öblök, fehér homokkal borított tengerparti sétányok, vidámság, szórakozás, vízi sportok tömkelege, búvárközpontok és egyéb szórakozási lehetőségek várnak minket ebben a trópusi paradicsomban. Ha Ön is a repülők szerelmese, ne hagyja ki a fehérhomokos Maho Beach meglátogatását, ahol a a repülőgépek leszállás közben szinte elérhető közelségbe kerülnek!

 

A fenti ár tájékoztató jellegű, és függ a hajó illetve a repülőgép telítettségétől. Kérdezze kollégánkat a szabad helyekről és aktuális árakról, és foglaljon már ma helyet magának és családjának! A repülő menetredje és a biztonságos hajóraszállás érdekében szükséges a 2 éjszaka szállás (a hajó nem vár!)

 



Tudnivalók az árról

Az alapár tartalmazza:
- repülőjegy Budapest-San Juan-Budapest útvonalon két átszállással,
- 2 éjszaka San Juanban, kétágyas szobában, ellátás nélkül,
- elhelyezést a hajón a legkedvezőbb árú (általában belső) kabinkategóriában,
- teljes ellátást a hajón (napi 24 órás minőségi étkezés)
- korlátozott italfogyasztást (egész nap ingyenesen fogyasztható italok: kávé, tea, csokoládé, limonádé, jegestea a hajó büfééttermében),
- a hajón található szórakoztató- és sportlétesítmények használatát, szórakoztató műsorokat.

Külön fizetendő: 
- repülőtéri és kikötői illeték,
- foglalási díj,
- fakultatív betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás,
- fakultatív útlemondási biztosítás 1,3%
- beutazási engedély az USA-ba: 14 USD/fő, vagy irdánkban intézve 10.000 Ft/fő.

Helyszínen fizetendő:
- transzferek,
- deposit a szállodában,
- kötelező borravaló a hajón: kb. 14 USD/fő/nap,
- fakultatív programlehetőségek, egyéni kiadások.

 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás