Buenos Airestől Rio De Janeiroig - kirándulással Montevideóba és az Iguassuhoz

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 152419
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:körutazás

Ország: Argentína, Brazília
Város: Buenos Aires, Iguassu, Parati, Petropolis, Rio de Janeiro

Szállás / program részletes leírása



Mindazon utasaink, akik erre az útra 2017. október 12-ig jelentkeznek, és befizetik az előleget, 5% kedvezményt biztosítunk a részvételi díjból, a félpanziós felárból és az esetleges egyágyas felárból. Teljes összeg – egyösszegű – befizetése esetén az előfoglalási kedvezmény 6%!

 

1. NAP:

Elutazás Budapestről egy nyugat-európai átszállással Argentínába.

2. NAP: BUENOS AIRES

Érkezés Buenos Airesbe a reggeli órákban, majd ezután autóbuszos városnézés az argentin fővárosban, Dél-Amerika Párizsában. Ezt a jelzőt Buenos Aires köszönheti a széles sugárutaknak, a szebbnél szebb parkoknak, a rengeteg köztéri szobornak, emlékműnek és nem utolsósorban a számtalan látványos épületnek.
A városnézés után a belvárosi szálloda szobáinak elfoglalása (3 éj), majd szabadidő, illetve lehetőség múzeumok vagy az állatkert megtekintésére.

3. NAP: BUENOS AIRES, MONTEVIDEO

Szabad program Buenos Airesben.
Fakultatív program: Montevideo. Egész napos kirándulás hajóval a La Plata folyó széles tölcsértorkolatán keresztül Uruguay fővárosába, Montevideóba. Városnézés. (Az előzetes menetrend szerint a hajó reggel 7.30-kor indul, és 21.45-kor érkezik vissza Buenos Airesbe.)
A fakultatív program ára: 99.500 Ft – ebéddel (garantált indulás).

4. NAP: BUENOS AIRES, ARGENTIN PAMPÁK

Szabad program Buenos Airesben.
Fakultatív program: A pampák és a gauchók. Egész napos kirándulás egy, az argentin pampán található estanciára (kocsikázás, tipikus argentin ebéd, argentin borok, népzenei és néptáncbemutató, lovasbemutató stb.). Figyelem: az ennél a programnál jellemző gyűjtőbuszos lebonyolítás helyett a csoport részére külön buszt béreltünk.
A fakultatív program ára: 42.000 Ft (garantált indulás).
Fakultatív program: Tangó est vacsorával
A fakultatív program ára: 29.800 Ft (garantált indulás).
Figyelem: aki mind a Tangó esten, mind a montevideói kiránduláson részt vesz, annak az utazás ezen időszaka az átlagosnál fárasztóbb lehet.

5. NAP: IGUASSU-VÍZESÉSEK (ARGENTIN OLDAL)

A reggeli órákban transzfer a repülőtérre, majd elutazás az Iguassu-vízesésekhez, Puerto Iguazuba. Az Iguassu Nemzeti Park az UNESCO világörökség részét képezi. A vízesések megtekintése az argentin oldalról. A jól kiképzett turistaútvonalakon a vízeséseket alulról és felülről is megcsodálhatjuk. Az Iguassu-vízesések teljes szélessége körülbelül 2500 méter, ebből 1900 méter esik argentin területre. Ezután átkelés Brazíliába, majd a Foz do Iguassuban található szálloda szobáinak elfoglalása (2 éj).

6. NAP: IGUASSU-VÍZESÉSEK (BRAZIL OLDAL), ITAIPU-GÁT

Séta a vízesések brazil oldalán. Az Iguassu sokak szerint a világ leglátványosabb vízesésrendszere. A hatást csak fokozza, hogy a vízesések egy szubtrópusi esőerdő közepén találhatóak.
Délután kirándulás a világ legnagyobb vízierőművéhez, a Paraná folyóra felépült Itaipu-gáthoz a brazil – paraguay-i határon. A rövid filmvetítés után autóbusszal viszik körbe a csoportot a gáton, valamint annak brazil és paraguay-i oldalán.

7. NAP: FOZ DO IGUASSU, RIO DE JANEIRO

Szabadidő, pihenés a szálloda úszómedencéjénél, majd a késő délelőtti órákban transzfer a repülőtérre, elutazás Rio de Janeiróba.
Érkezés után félnapos városnézés Rióban, Brazília legszebb városában: Ipanema negyed, a favelák, a Rodrigo Freitas-tó stb. Látogatást teszünk a hihetetlenül gazdag szubtrópusi vegetációt bemutató botanikus kertben, majd a Tijuca Nemzeti Parkon keresztül (a világ legnagyobb városi parkja) fogaskerekűvel felemelkedünk a Megváltó Krisztus szoborhoz, amely a 710 m magas Corcovado-hegyen áll. Lélegzetelállító panoráma a városra.
A városnézés után transzfer a Copacabanán lévő szállodába (3 éj).

8. NAP: RIO DE JANEIRO

A riói városnézés folytatása: Botafogo-öböl, Flamengo park, a belváros felhőkarcolói, a modern katedrális, Sambodromo stb. Ezután utazás kabinos drótkötélpályán a Guanabara-öböl bejárata mellett álló Urca-hegyre, majd a Cukorsüveg-hegyre (Rio egyik legismertebb jelképe). A panoráma mindkét esetben lenyűgöző. Itt érti meg igazán a turista, hogy miért tartják sokan Riót a világ legszebb fekvésű városának.
Fakultatív program – Rio by Night: A bőséges vacsorát egy tipikus Churrascaria étteremben szolgálják fel, majd a híres showműsor megtekintése következik.
A fakultatív program ára: 29.000 Ft (összesen kb. 4 óra, garantált indulás).

9. NAP: PARATI

Pihenés Rióban a Copacabanán.
Fakultatív program: Egész napos kirándulás Paratiba, Brazília egyik legszebb történelmi kisvárosába – ebéddel (oda-vissza kb. 8 órás buszozás). Parati varázsát az adja, hogy óvárosa szinte érintetlenül fennmaradt a gyarmati korszakból (szűk, macskaköves sétálóutcák; régi templomok; XVII. századi fehérre meszelt házak színesre festett ajtó- és ablakkeretekkel, virágokkal stb.). A látnivalókhoz tartozik még a hangulatos tengerpart is.
A fakultatív program ára: 35.600 Ft (garantált indulás).

10. NAP: PETROPOLIS, RIO DE JANEIRO

Félnapos kirándulás autóbusszal a hegyekben megbúvó, tipikus brazil kisvárosba, Petropolisba, amely az utolsó brazil császár, II. Péter kedvenc tartózkodási helye volt. Nyári palotája ma nagyszerű múzeum. Lehetőség a katedrális megtekintésére is.
A késő délutáni órákban transzfer a riói repülőtérre, elutazás egy nyugat-európai átszállással Budapestre.

11. NAP:

Érkezés Ferihegyre a délutáni órákban (januári csoport) vagy a késő esti órákban (márciusi csoport).
Mivel a márciusi csoport esetében a légitársaság előzetes menetrendje szerint a nyugat-európai csatlakozás az ideálisnál hosszabb (kb. 6,5 óra), ezért az érdeklődőknek a Fehérvár Travel költségén lehetőség lesz idegenvezetőnkkel egy rövid sétára Amszterdam központjában.

Megjegyzés: A programok sorrendje (3., 4. nap, valamint a 8., 9. és 10. nap) az időjárástól függően esetleg felcserélődhet.

5. éve folyamatosan a Fehérvár Travel kínálatában!



Tudnivalók az árról

A részvételi díj tartalmazza:
- a repülőjegyeket,
- a helyi közlekedést,
- a 8 éjszakai szállást regge­li­vel,
- az útlemondási biztosítást,
- a felsorolt progra­mo­kat belépődíjakkal,
- a helyi ide­gen­ve­ze­té­seket és a magyar nyelvű ide­gen­ve­zetést az indulástól az érkezésig.

Külön fizetendő:
- reptéri illeték,
- fakultatív félpanzió,
- fakultatív programok,
- betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás.

A repülőtéri illeték összege az indulásig változhat!

Félpanziós felár: 35.500 Ft (5 vacsora) 
Betegség-, baleset-  és poggyászbiztosítás: 450 Ft/nap

 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 852 utazás 340 705 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás