Sydney és Új-Zéland csoportos hajóút, magyar idegenvezetővel

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 206309
Lejárt ajánlat
Ellátás: teljes ellátás
Szálláshely:
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:hajóút

Ország: Ausztrália, Új-Zéland
Város: Dunedin, Sydney, Wellington

Szállás / program részletes leírása



Utazzon a Royal Caribbean hajótársaság „okos” hajójával, az Ovation of the Seas-zel a természeti szépségekben gazdag Új-Zélandra! A hajóút előtt felfedezzük Sydney-t, majd a hajón töltött pihenés után először a fjordokat csodálhatjuk meg, ezután Dunedin és az ország fővárosa, Wellington következik, végül Picton látnivalóival búcsúzunk az országtól. Újabb pihenéssel eltöltött két nap után visszaérkezve Sydney-be még ellátogatunk a lenyűgöző Kék-hegységbe.

Program: 

1. nap (2018. január 6. ) Elutazás.               
Elutazás Budapestről, qatari átszállással, Sydney-be.

2. nap (2018. január 7.) Sydney.            
Megérkezés az esti órákban, transzfer a szállodába, szobák elfoglalása. 

3. nap (2018. január 8.) Sydney.             
Szabadidő. Délután fakultatív program: Sydney Tower és kikötői hajózás. Elsétálunk a kikötőbe, és  az  1 órás hajózás során megtekintjük Sydney számos nevezetességét az öbölből, majd továbbsétálunk a toronyhoz , felmegyünk a körkilátóba, ahonnan madártávlatból nézzük meg  Sydney-t ,és akár a Kék-hegységig is elláthatunk, majd  4D moziban ’bejárjuk’ Sydney  látnivalóit. Részvételi díj: 71.- EUR/fő (23 000.- Ft/fő)

4. nap (2018. január 9.) Sydney.      
Szabadidő.   Fakultatív program: egész napos városnézés autóbusszal, idegenvezetővel.  Ellátogatunk a híres Sydney Operaházhoz, a Harbour Bridge-hez, a Mrs Macquarie’s Chair kilátóhoz, a Botanikus Kertbe, a Woolloomooloo negyedbe, a Watsons –öbölben a The Gap sziklához, a Bondi Beachre és felfedezzük a legtrendibb bevásárló utcákat, a kávézókkal, éttermekkel teli Paddington és Darlinghurst negyedeket. Részvételi díj: 104.- EUR/fő (33 700.- Ft/fő)

5. nap (2018. január 10.) Hajóra szállás.   
Transzfer a kikötőbe, beszállás a hajóra, elhelyezkedés.

6. nap (2018. január 11.)  Tengeren.    
Hajózás a tengeren.  Pihenjen a medence mellett vagy próbáljon ki a hajó számos szórakozási, sportolási lehetősége közül minél többet!

7. nap (2018. január 12.)   Tengeren.            
Hajózás  a Tasman-tengeren.

8. nap (2018. január 13.)   Fjordok világa.       
Ezen a napon lélegzetelállító fjordok között hajózunk : a Milford Sound  egy jégkorszaki gleccserrendszer maradványa, melyet meredek sziklafalak, hegyek szegélyeznek, magasságuk mindkét oldalon 1200 méter körül van. A fjordba több kisebb és két nagyobb, állandó vízesés ömlik be: a Bowen és a Stirling. A Doubtful Sound a fjordvidék legnagyobb fjordja, palackorrú delfinek, új-zélandi medvefókák, a fjordlandi pingvinek élőhelye. A Dusky Sound látványával búcsúzunk a fjordoktól.

9. nap (2018. január 14.)   Dunedin.      
Szabadidő. Fakultatív program: Speight’s Sörfőzde és Dunedin panoráma városnézés. A  Botanikus Kertben tett séta után megnézzük a híres Pályaudvart, elmegyünk a világ legmeredekebb utcájához, a Baldwin Streethez, érintjük az Otago Egyetemet, a Dunedin Bírósági épületet, az Első Templomot,a villákkal övezett Royal Terrace-t, majd a sörfőzdében megkóstoljuk a Pride of the South sört, amelyet már 1876 óta főznek.  Részvételi díj: 74.- EUR/fő (24 000.- Ft/fő)

10. nap    (2018. január 15.)   Wellington.    
Szabadidő Wellingtonban. Fakultatív program:  Zealandia ’Ökoszentély’     A Zealandiában kezdjük a túrát, amely egy természetes élőhely az  őshonos madarak, hüllők, rovarok számára, és ahol Új-Zéland növényvilágát is megismerhetjük, majd siklón felmegyünk a város üzleti negyedéből a kávézókkal, éttermekkel, kézműves  boltokkal teli Kelburn negyedbe. Részvételi díj: 124.- EUR/fő (40 200.- Ft/fő)

11. nap (2018. január 16.)   Picton.            
Szabadidő Pictonban. Fakultatív program:  A Marlborough Sounds vadvilága. A kétórás túrán hajózunk az öböl-rendszerben, megismerjük élővilágát, találkozhatunk medve-fókával, palackorrú és hector delfinnel, majd a Cook kapitány által is kedvelt Hajó-öbölben partra szállunk és kirándulunk a buja őshonos erdőben. Részvételi díj: 93.- EUR/fő (30 100.- Ft/fő)

12. nap (2018. január 17.)   Tengeren.

13. nap (2018. január 18.)   Tengeren. 

14. nap (2018. január 19.)   Kék-hegység.    
Megérkezünk Sydney-be, kiszállunk a hajóról  és kirándulunk a Kék-hegységbe. Első állomásunk a Featherdale Wildlife Park lesz, ahol megismerkedhetünk Ausztrália jellegzetes állataival, láthatunk koalát, wombatot, emut, krokodilt , és akár kengurut is etethetünk. Továbbutazunk a Kék-hegyek felé. Az Echo Pointról elénk tárul a híres Három Nővér sziklacsoport és a hegység eukaliptusz fákkal borított vonulata. A hegység különleges színe az erdőből finoman párolgó eukaliptusz olajnak köszönhető.               
Ebéd után a világ legmeredekebb hegyi vasútján utazva felfedezzük az esőerdőt , az üvegpadlójú Scenic Skyway-ről körbepillantva a Katoomba- vízesés, Solitary-hegy, a Három Nővér sziklák és a Jamison-völgy  lélegzetelállító látványában lesz részünk . Az egész napos túra után transzfer a repülőtérre , ahonnan a késő esti órákban elindulunk Budapestre.

15. nap (2018. január 20.)  Hazaérkezés.    
Kora reggeli qatari átszállás után délelőtt megérkezünk Budapestre.



Tudnivalók az árról

A csomagár tartalma:
•    repülőjegy Budapest – Sydney – Budapest útvonalra
•    szállás tengerre néző erkélyes kabinban és a hajóút előtt 3 éjszaka Sydney-ben
•    teljes ellátás alapitalokkal a hajón (jeges víz, amerikai kávé, gépi üdítő), a hajóút előtt reggeli
•    medencék, napozóágyak és fitness-terem használata
•    színházi előadások és fedélzeti programok megtekintése
•    csomaghordás a hajóra történő fel- és leszálláskor
•    egész napos kirándulás ebéddel a Kék-hegységbe
•    magyar nyelvű idegenvezető az út teljes időtartamára

A csomagár nem tartalmazza:
•    kikötői illeték – kb. 152 EUR/fő (kb. 49 250.- Ft/fő*)
•    repülőtéri illetékek és díjak – kb. 143.- EUR/fő (kb. 46 330.- Ft/fő*)
•    betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás 
•    kötelező borravaló – kb. 113.- EUR/fő (kb. 36 610.- Ft/fő*)
•    ausztrál vízum (magyar állampolgárok részére a hazaérkezés napjától számított 6 hónapig érvényes útlevél és ausztrál vízum szükséges, amelyet az utasok online, egyénileg intéznek)
•    útlemondási biztosítás – 1,3 %
•    személyes fogyasztás – internet, italok, parti kirándulások
 

*A fenti hajóutat 1 EURO = 324 HUF árfolyamon kalkuláltuk. Amennyiben az árfolyammozgás +/- 4%-os mértéket meghaladja, úgy a Tengerjáró Kft. legkésőbb indulás előtt 20 nappal a részvételi díjat módosíthatja.

 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 856 utazás 340 455 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás