Ausztria, Naturarena - Nassfeld: Hotel Al Gallo Forcello 3*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 75891
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:síút

Ország: Ausztria
Város:

Szállás / program részletes leírása



Leírás:

Síliftek: pályaszállás
Síbusz: nincs

Az Albergo Al Gallo Forcello szálláshely 1530 méteres tengerszint feletti magasságban található a Nassfeld síterep olasz részén, 200 méterre a Madritchen sífelvonótól. Vendégeinek wellnessközpontot kínál, szaunával, törökfürdővel és pezsgőfürdővel.
Aszálláshely épülete mellett egy kis tó is található, az osztrák határ közelében. A recepción síbérlet vásárolható és sílécek bérelhetők.Ugyanitt a vendégek kerékpártúrákra és kirándulásokra jelentkezhetnek, amelyeket Karintiában, Szlovéniában és a Friuli-Venezia Giulia régióban szerveznek.
Az Al Gallo szobáit egyszerűen rendezték be és hagyományos tervezésű fabútorokkal látták el. Minden szoba műholdas TV-vel felszerelt. Néhány szobából a tóra nyílik kilátás, míg másokból a hegyvidékre. A svédasztalos reggelit kínáló étterem folyamatos nyitvatartással működik, késő reggeltől kora estig. Az étteremben széles választékból válogathatnak a vendégek, beleértve a nemzetközi ételeket és a helyi különlegességeket is.



Szolgáltatások:

Étterem, szauna, parkoló, felszerelt konyha, rendezvényterem, játszótér, wellness, mosógép, internet, hajszárító, telefon, TV, kávézó, széf, diszkó, grill, bár, DVD, borospince, sítároló, fax, szolárium, masszázs, kerékpár kölcsönzés, fitness terem, bowling pálya, asztalitenisz, saját sífelvonó, háziállat megengedett



Ellátás:

Félpanzió





Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállás,
- reggeli.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 856 utazás 340 622 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás