Ciprus, Kyrenia: Merit Park Hotel & Casino 5*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 234175
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Ciprus
Város: Kyrenia

Szállás / program részletes leírása



Larnaca Nemzetközi Repülőterétől 1,5 órás transzfertávolságra, Kyrenia történelmi városában helyezkedik el saját tengerparti szakasza mellett a hotel. A város kikötője és a vár egy 30 perces sétával megközelíthető, a környéken számos kaszinó várja vendégeit.

Fekvése:
az észak-ciprusi, törökök lakta Kyrenia történelmi központjától 6 km-re található 285 szobás szálloda közvetlenül a tengerparton helyezkedik el. Szép kerttel, medencékkel és különböző szórakozási lehetőségekkel, kaszinóval várja a vendégeit.

Szobák:
Kétágyas Deluxe Standard Szoba: Aszobák legtöbbjéhez erkély tartozik. A szobák légkondicionáltak, és wifi kapcsolattal rendelkeznek A szobák további felszereltsége: tv, telefon, minibár (térítés ellenében), széf (térítés ellenében), fürdőszoba hajszárító. A szobák kb. 28 m2-sek maximum 3 felnőtt vagy 2 felnőtt és két gyermek részére foglalhatók.

Étkezés:
Ultra all inclusive ellátás (reggeli, ebéd, vacsora, napközben snack ételek, helyi készítésű alkoholos és alkoholmentes italok 10:00-24:00 között térítésmentesen fogyaszthatók)

Szolgáltatások:
A szálloda recepcióval, parkolási lehetőséggel, szabadtéri és belső medencével, soft animációs és sport programokkal, (asztali tenisz, darts, strand röplabda, íjászat, minifoci, aerobic, boccia, pilates, motorizált vízi sportok), spa központtal (gőzfürdő, törökfürdő, szauna, masszázs, peeling) várja a vendégeket. A gyerekek szórakozásáról gyermekanimációs programok, játszótér, gyermekmedence gondoskodik. A kertben szabadtéri medence található. A napernyők és a nyugágyak térítésmentesen használhatók a medencénél és a szálloda saját tengerpartján. Térítés ellenében mosoda valamint autóbérlés lehetőség, étterem.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet a Wizzair menetrend szerint közlekedő közvetlen repülőjárataira Budapest/Debrecen - Larnaca - Budapest/Debrecen útvonalon, szállást a választott turnusra a megadott ellátással, valamint személyenként 1 db garantáltan fedélzetre felvihető kézipoggyászt (maximális mérete 40x30x20 cm, el kell férnie a szemben lévő ülés alatt) és szobánként 1 db feladott poggyászt (max. 20 kg), illetve magyar nyelvű telefonos asszisztenciát.

A részvételi díjban szereplő repülőjegy ára meghatározott speciális díjtételű turista osztályra érvényes, a helyek korlátozott számban foglalhatók. Az ettől eltérő díjtételű repülőjegy foglalása esetén a részvételi díj változhat! A repülőjegy a jegykiállítás után nem módosítható, a repülőjegy és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások (reptéri illeték, fix ülőhely, elsőbbségi beszállás, extra poggyász) nem visszatéríthetők.



Külön fizetendő:

A repülőtéri illetéket, az útlemondási biztosítást (1,4%), a baleset-, betegség és poggyászbiztosítást, a transzfer díjat (repülőtér - szálloda - repülőtér között). Fedélzeti ellátás térítés ellenében vehető igénybe!.

EGYÉB FONTOS INFORMÁCIÓK AZ UTAZÁSSAL KAPCSOLATBAN:
Felhívjuk kedves Utasaink figyelmét, hogy a légitársaság szabályzatának értelmében a repülőúton a fixen egymás mellett történő utazás csak a fix ülőhely felár megfizetése mellett lehetséges! Felár megfizetése nélkül a légitársaság véletlenszerű ültetési rendszere miatt, az egy foglaláson belül szereplő utazók ülőhelye nem szól garantáltan egymás mellé. A légitársaság által megszabott fix ülőhely szolgáltatás aktuális díjáról igény esetén a foglalás során irodánk ad tájékoztatást. Fix ülőhely foglalás a szabad helyek függvényében, legkésőbb indulás előtt 48 órával, illetve 2 munkanappal lehetséges!

A fix ülőhely szolgáltatás megvásárlásával az online check in elvégzésére, ezáltal a beszállókártyák kiállítására a légitársaság rendszerében korábban lehetőség nyílik - normál esetben ez a gép indulást megelőző 48 órán belül lehetséges - , így ezen szolgáltatás kifizetésével Utasaink elutazás előtt kézhez tudják venni a hazaúti beszállókártyáikat is.

A kézipoggyász abban az esetben vihető fel garantáltan a fedélzetre, ha felár ellenében kérnek elsőbbségi beszállást; vagy ha a kézipoggyász nem haladja meg a 40x30x20 cm méretet. Minden más esetben, a reptérre érkezéskor a check in pultnál a kézipoggyászt kötelezően, díjmentesen fel kell adni. Az árkalkulációban feltüntetett elsőbbségi beszállás felára kizárólag abban az esetben érvényes, amennyiben az a többi szolgáltatással egy időben megrendelésre kerül. Utólagos megrendelés esetén a szolgáltatás díja a légitársaság aktuális díjszabása szerint változik! Elsőbbségi beszállás megvásárlása esetén az 55x40x23 cm méretű kézipoggyászon kívül további 1 darab 40x30x20 cm méretű kis kézi táska is vihető személyenként. (ami a kézipoggyásszal együtt garantáltan felvihető a fedélzetre.)

 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 499 utazás 332 610 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás