Ciprus, Protaras: Hotel Kokkinos Boutique 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 234229
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Ciprus
Város: Protaras

Szállás / program részletes leírása



A 2019-ben épült, újonnan átadott Hotel Kokkinos Boutique kiváló helyen, Protatas település központjában, néhány perces sétára helyezkedik el a híres kék zászlós minősítést kapott Fig Tree Bay, azaz fügefa öböl kristálytiszta vizű, homokos strandjától. Ideális választás párok vagy akár családok számára is.

Fekvése:A 2019-ben épült, újonnan átadott Hotel Kokkinos Boutiquekiváló helyen, Protatas település központjában, néhány perces sétára helyezkedik el a híres kék zászlós minősítést kapott Fig Tree Bay, azaz fügefa öböl kristálytiszta vizű, homokos strandjától. Ideális választás párok vagy akár családok számára is.

Szobák:Standardszobák mindegyike légkondicionált, szárazföldi kilátással rendelkező erkéllyel kialakított. Valamint ingyenes wifi-vel, széffel (térítés ellenében), hűtőszekrénnyel, tévével, fürdőszobával felszerelt.

Ellátás:Reggeli.

Szolgáltatások:A hotel csomagmegőrzővel, egy étteremmel, egy kávézóval és egy bárral rendelkezik. A közösségi helyiségekben vezeték nélküli internet-hozzáférés (WiFi) áll rendelkezésre. Aki saját autóval érkezik, parkolhat a szálloda parkolójában.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet a Wizzair menetrend szerint közlekedő közvetlen repülőjárataira Budapest/Debrecen - Larnaca - Budapest/Debrecen útvonalon, szállást a választott turnusra a megadott ellátással, valamint személyenként 1 db garantáltan fedélzetre felvihető kézipoggyászt (maximális mérete 40x30x20 cm, el kell férnie a szemben lévő ülés alatt) és szobánként 1 db feladott poggyászt (max. 20 kg), illetve magyar nyelvű asszisztenciát.A részvételi díjban szereplő repülőjegy ára meghatározott speciális díjtételű turista osztályra érvényes, a helyek korlátozott számban foglalhatók. Az ettől eltérő díjtételű repülőjegy foglalása esetén a részvételi díj változhat! A repülőjegy a jegykiállítás után nem módosítható, a repülőjegy és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások (reptéri illeték, fix ülőhely, elsőbbségi beszállás, extra poggyász) nem visszatéríthetők.



Külön fizetendő:

A repülőtéri illetéket, az útlemondási biztosítást (1,4%), a baleset-, betegség és poggyászbiztosítást, az idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő), a transzfer díjat (repülőtér - szálloda - repülőtér között). Fedélzeti ellátás térítés ellenében vehető igénybe!

EGYÉB FONTOS INFORMÁCIÓK AZ UTAZÁSSAL KAPCSOLATBAN:
Felhívjuk kedves Utasaink figyelmét, hogy a légitársaság szabályzatának értelmében a repülőúton a fixen egymás mellett történő utazás csak a fix ülőhely felár megfizetése mellett lehetséges! Felár megfizetése nélkül a légitársaság véletlenszerű ültetési rendszere miatt, az egy foglaláson belül szereplő utazók ülőhelye nem szól garantáltan egymás mellé. A légitársaság által megszabott fix ülőhely szolgáltatás aktuális díjáról igény esetén a foglalás során irodánk ad tájékoztatást. Fix ülőhely foglalás a szabad helyek függvényében, legkésőbb indulás előtt 48 órával, illetve 2 munkanappal lehetséges!

A fix ülőhely szolgáltatás megvásárlásával az online check in elvégzésére, ezáltal a beszállókártyák kiállítására a légitársaság rendszerében korábban lehetőség nyílik - normál esetben ez a gép indulást megelőző 48 órán belül lehetséges - , így ezen szolgáltatás kifizetésével Utasaink elutazás előtt kézhez tudják venni a hazaúti beszállókártyáikat is.

A kézipoggyász abban az esetben vihető fel garantáltan a fedélzetre, ha felár ellenében kérnek elsőbbségi beszállást; vagy ha a kézipoggyász nem haladja meg a 40x30x20 cm méretet. Minden más esetben, a reptérre érkezéskor a check in pultnál a kézipoggyászt kötelezően, díjmentesen fel kell adni. Az árkalkulációban feltüntetett elsőbbségi beszállás felára kizárólag abban az esetben érvényes, amennyiben az a többi szolgáltatással egy időben megrendelésre kerül. Utólagos megrendelés esetén a szolgáltatás díja a légitársaság aktuális díjszabása szerint változik! Elsőbbségi beszállás megvásárlása esetén az 55x40x23 cm méretű kézipoggyászon kívül további 1 darab 40x30x20 cm méretű kis kézi táska is vihető személyenként. (ami a kézipoggyásszal együtt garantáltan felvihető a fedélzetre.)

 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 884 utazás 351 411 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás