Ciprus, Ayia Napa: Abacus Suites Boutique Hotel 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 324697
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Ciprus
Város: Ayia Napa

Szállás / program részletes leírása



Általános információk
A 36 szobával rendelkező apartmanszálloda kb. 65 km-re található Larnaca repülőterétől, Ayia Napa üdülőhelyen, néhány száz méterre a tengerparttól. A városközpont kb. 1,3 km-re helyezkedik el. A napágyak, napernyők térítésmentesen vehetők igénybe a medencénél. A szolgáltatások a következőket kínálják: központi étterem, bárok, szabadtéri és beltéri medencék, gyermekmedence, fitneszterem. Térítés ellenében szauna, masszázs, gőzfürdő, jacuzzi, üzletek, orvosi ügyelet és mosoda bővítik a szolgáltatások körét.

FONTOS!Minden szolgáltatás a 4*-os Anmaria Beach Hotelben (kb. 100 m) vehető igénybe.

AYIA NAPAkb. 60 km-re, keletre helyezkedik el a larnaca-i nemzetközi repülőtértől Ciprus talán legfelkapottabb turistaközpontja. 2013 óta a város megkettőzött erővel dolgozik azon, hogy a Földközi-tenger térségének legjobb és legkozmopolitább nyaralóhelye legyen. Folyamatosan épülő és megújuló hotelek és apartmanok, éttermek, bárok, éjszakai klubok és szórakozóhelyek ölelik körbe a sziget talán legnépszerűbb és legszebb partszakaszát, a fiatalok által méltán kedvelt Nissi Beach-et. 2010 óta itt rendezik meg az Ayia Napa Ifjúsági Fesztivált, amely az évek alatt nemzetközi fesztivállá nőtte ki magát. Sok neves görög és külföldi együttes és előadó lép fel a több tízezres tömeg előtt a három napos rendezvény alatt, koncertezett már itt a Nightstalker és a Sabaton is.

Ellátás
All inclusive ellátás, mely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók.Félpanziós ellátás, mely tartalmazza a reggelit és a vacsorát. Italfogyasztás a főétkezéseknél és a bárokban, valamint a snackek, tea, kávé, térítés ellenében.FONTOS!Az éttermi szolgáltatások és a bárokban történő fogyasztás a 4*-os Anmaria Beach Hotelben (100 m) vehetők igénybe.Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitva tartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
bár, csomagmegőrző, külső medence, parkolás, központi étterem, napernyő ( medencénél ), napozóterasz, napágy ( medencénél ), wireless internet ( lobbyban ),

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
strandtörölközö, orvosi ügyelet, mosoda, autóbérlés, üzletek, napernyő ( tengerparton ), napágy ( tengerparton ),

Szórakozás
fitneszterem, asztalitenisz, teniszpálya világítás, teniszpálya,

Wellness
belső medence, jakuzzi, szauna, törökfürdő,

Gyermekeknek
gyermekmenü, gyermekmedence,


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- Reggeli,
- magyar idegenvezetés,
- 1.3% útlemondási biztosítás.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 519 utazás 332 002 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás