Costa Dorada


Costa Dorada úti célok:Costa Dorada

Costa Dorada...az aranypart
A Costa Dorada Barcelonától délre található. Homokos strandokkal szegélyezett partja egyike Spanyolország legnépszerûbb üdülõhelyeinek. A ragyogó aranyló homok, amelyrõl Costa Dorada nevét nyerte, csaknem megszakítás nélkül borítja a 240 km hosszú, nyugalmas mediterrán tengerpartot. A szezon egész október végéig tart.

Sitges
Sitges csak 30 km-re található Barcelonától, így ideális üdülõhely azok számára is, akik a katalán fõvárost szeretnék jobban megismerni (rendszeres elõvárosi vonat összeköttetés). A településre inkább a hangulatos szûk utcácskák a jellemzõek, és nem a modern több emeletes szállodák. Sok jómódú barcelonai lakosnak van itt nyaralója. Sitges egy elit, extravagáns, különc rétegnek, és a kultúrális élet jelentõs személyiségeinek nyári gyülekezõhelye.

Salou
Salou közel 120 km-re épült Barcelonától, Tarragona közvetlen közelében, ahová a meleg tenger, a mediterrán klíma és a nyüzsgõ élet vonzza a turisták ezreit. Kulturális látnivalók, szabadidõs és szórakoztató programok, mozgalmas éjszakai élet, internacionális és katalán gasztronómia várja az idelátogatókat. Tengerpartja mentén pazar szépségû sétány épült zömök pálmafákkal, és színes virágokkal. Salou mellett található Katalónia legnagyobb aquaparkja, és Európa legnagyobb látvány- és vidámparkja, a Port Aventura is, tele egzotikus meglepetésekkel. A Costa Dorada legfelkapottabb üdülõhelye, "Európa tengerpartjá"-nak is nevezik.Forrás: Costa Dorada ismertető - Start Utazás
Keresés
11 750 utazás 310 580 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?


Recommendation Engine, Recommendation System
© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak